bu kadar saın olamazsnz demıssnz ama saınım bende ınananmıyorm ama cok sakınım kı normalde ufacık bırseyde yakıp yıkan bı ınsanımdır onları merak etmıyormsnz demıssınz etmıyorm ama ıstemesemde haberlerı gelıo eşim olaca adam napacaını blmez vazıyette dolanıomş gece sehır dısındakı ablasına gtmıs duramams gerı cıkmış falan kendını öldureceını söluyo ama yasıyo ölmesnde zaten benım onunla tek munasabetım cocugmun babası olması benım ıcın guzel seyler yapamadı hayatımı mahvettı barı bundan sonra cocuunun mutlulugu ıcın ugrassın ceza alacakmı bılmıorm ama sanırım ceza almaktan da korkuyo kardeşm olacak o....u da normal hayatına gerı dönmş okula gıdıoms yanı anlıcanz olan sadece bana oldu bnm cektıgım acı oldu
normal değil diyorum işte zaten bu kriz anlarında genelde insanlar normalde verdiklerin tepkilerin tam tersini verir o yüzden bu haldesin,atma içine boşalt birikip patlaması daha kötü olmasın
eğer o mahlukta vicdan ve şeref duygusu olsaydı kendini o gün öldürürdü ,onun ortaya çıkamamasının sebebi milletten senden utanması,pis canı ne kıymetliymiş
bak güzelim
bazen hiç beklenmeyen kriz anlarında, insanlar kendilerinden beklenilen tepkileri veremezler
hatta "kanım dondu" da bu yüzdn denir
donar kalır insan
ağlasa ağlayamaz, bağırsa bağıramaz, kırsa kıramaz
yutar, kocaman yumrularla boğazında
o yüzden bence şu anda sen gerçekten şoktasın ve biz bile dış kapının mandalları olarak bu kadar etkilenmişken, senin neler hissettiğini tabii ki bilemeyiz
o yüzden kimseye kendini ifade etmeye çalışma
bir de buna harcama gücünü yani
tek istediğimiz buraya dök içini
istersen söyle kimse yazmasın, sadece okunsun ama sen yaz
yaz ki atma içine
yaz ki boğazındaki yumrular daha çok acıtmasın canını
yolun uzun maalesef ama ben inanıyorum ki başaracaksın...
evet çocuğunun babası çok büyük ihtimalle vicdan azabından değil de, "mahalle baskısı" ve "rezil olma duygusu"ndan dolayı kaçıyor şu anda.
mümkünse ceza almadan ölmesin
kardeşine gelince... elbet onun da hesap vereceği gün gelecek.
elbet o da gerçekten sevecek birisini, belki yuva kuracak, belki anne olacak
o zaman anlayacak sana yaptığı vicdansızlığı
sen sabret canım...
kendini ifade etmek zorunda demedim ki,mümkün mü sence merak etmemesi ya da ordan burdan haber bilgi gelmemesi ,nitekim geliyor da ,mutlaka içinden geçen şeyler var ,düşündükleri içini yiyen ,şoktan bu durumda sal gitsin boşalt diyorum
temelde aynı şeyi diyoruz yani csi
bırde belkı bana kızacaksınız ama ben onun ceza almasını ve bu olayın duyulmasını ıstemıyorum dusundukce duyulmaması daha mantıklı gelıo tabıkı onlar ıcın deıl oğlum ıcın onun damgalanmaması ıcın onun hayatını etkılememesı ıcın

bılmıyorm belkıde saglıklı dusunemedıgımden sızce nasıl olmalı
işte burda tam da kazenin söylediği şeye geliyorsun ,aşama aşama bunların hepsini yaşayacaksın bir süre sonra benim kardeşim benim eşim yaptı böyle birşeyi diye kendinden utanacaksın ,buna izin verme onlar çeksin acısını sen değil,onlar utansın
ortada hem bir ahlaksızlık var hem de bir suç,tabi ki de cazasını çekmeli sen de keyifle izleyebilmelisin,neden hayatına hiçbirşey yokmuş gibi devam edebilsin ki,neden erkekmiş gibi insan içine çıkabilsin ki
senin hayatın nasıl allak bullak olduysa onun da olmalı
biz burda kafayı yesek de hayatta öle çok ki bunlar oğlun büyük ihtimallae şimdi bişey anlamayacak o büyüyene kadar da çoktan unutulmuş olacak sen hariç tabi,ama mutlaka arada bi dengesiz çıkıp senin baban da şöyleymiş diyecek sonuçta birgün öğrenecek
ve öğrendiğinde de bu adiliğe göz yummmadığın için seninle gurur duyacak