• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Babanla niye görüşmüyordun canım annene yaptıkları yüzünden mi?Ailen ne kadar hayatının içindelerdi,yani gidip gelme yoktu ama sadece eşinle ortaklığı mı vardı babanın.

Keşke daha uzak tutabilseydin onları hayatından.Ama nereden bileceksin böyle olacağını.Hayır eşinin ailesi bahane olarak bunu göstermiş ya ondan söylüyorum.Baban niye ona oyun oynama gereği duysun ki.Hayır diyelim ki oyun oynadılar niye bu kadar adi bir oyun.Neye dayanarak iddia ediyorlar böyle birşeyi.Eşinden niye intikam almak istiyor baban.

ortada bir suru mesaj var bilmem ne var...
olay duyuldugunda esin ortadan kayboluyor kimsenin onune cikacak yuzu olmadigi icin...
kendimi oldurecegim falan diye acitasyon yapiyor...
tum bunlardan sonra hepsi babanin oyunu mu diyorlar?
hayatta inanmam buna...eger yalan olsaydi esin kacip gitmezdi, senin karsina adam gibi cikar boyle bir sey yok bana birileri oyun oynamis derdi seni ikna etmeye calisirdi vs vs...
en azindan seninle konusmasa bile ailesine bana oyun oynaniyor diye dert yanar yardim isterdi daha en basinda olay sicagi sicagina iken...
inanma kocana da ailesine de...yuva bozmamak icin soylenen yapilan hersey mubah diyorlardir kendilerince, hem de ogullarinin adi kucuk baldizla kiristiran subyanci diye anilmamasi icin olayin ustunu kapatmaya calisiyorlardir kim bilir...
bu saatten sonra sizin evliliginizden zaten hayir gelmez cunku soz konusu olan iliski aile icinde birileriyle...bu cok cirkin...yalan olsa gercek olsa ne fark eder? soz konusu olan sozde ya da gercek iliski baldiz ile eniste arasinda...bu konu hasir alti edilemez, unutulamaz oyun olsa bile...

Son düzenleme:
ortada bir suru mesaj var bilmem ne var...
olay duyuldugunda esin ortadan kayboluyor kimsenin onune cikacak yuzu olmadigi icin...
kendimi oldurecegim falan diye acitasyon yapiyor...
tum bunlardan sonra hepsi babanin oyunu mu diyorlar?
hayatta inanmam buna...eger yalan olsaydi esin kacip gitmezdi, senin karsina adam gibi cikar boyle bir sey yok bana birileri oyun oynamis derdi seni ikna etmeye calisirdi vs vs...
en azindan seninle konusmasa bile ailesine bana oyun oynaniyor diye dert yanar yardim isterdi daha en basinda olay sicagi sicagina iken...
inanma kocana da ailesine de...yuva bozmamak icin soylenen yapilan hersey mubah diyorlardir kendilerince, hem de ogullarinin adi kucuk baldizla kiristiran subyanci diye anilmamasi icin olayin ustunu kapatmaya calisiyorlardir kim bilir...
bu saatten sonra sizin evliliginizden zaten hayir gelmez cunku soz konusu olan iliski aile icinde birileriyle...bu cok cirkin...yalan olsa gercek olsa ne fark eder? soz konusu olan sozde ya da gercek iliski baldiz ile eniste arasinda...bu konu hasir alti edilemez, unutulamaz oyun olsa bile...

tabıkı bundan sonra bı araya gelmek gıbı bı dusncem yok olamazda bıle ble kendımı mahvetmem demek olur bu

beterin beteri var demek bu olsa gerek ,aldatılmak çok kötü hele çok yanınlaysa daha da fena .ama şükür ki aldatan sen değilsin o nedenle yüzün ak başın dik olsun ,rabbim onların yerinde olmayı nasip etmesin.

tabıkı bundan sonra bı araya gelmek gıbı bı dusncem yok olamazda bıle ble kendımı mahvetmem demek olur bu

Allah yardimciniz olsun cok zor yasadiklariniz...
psikolojik yardim almistiniz sanirim, cok guzel bir adim...
umarim devam etme imkaniniz olur ve yavas yavas icinde bulundugunuz zor durumu atlatirsiniz...
cok guclu olmalisiniz, ki zaten belli ki guclu bir kadinsiniz...yazdiklarinizdan belli...cok akli basindasiniz...

Canım ben bıseyı merak ettım babanla gorusmuyomussun ya kardesınle aranız nasıldı acaba onunla aranzda abla kardes ılıskısı varmıydı yoksa kopukmuydunuz cvplamak ıstemezsen yazma canım sen cok guclusun ya takdır ettım senı valla helal olsun sana o s.....zlerın senın boynunu bukmelerıne ızın vermemek ya anlatamam benı okadar cok sevındırıyorkı kendı kendıme dıyorumkı keske nazlı bebek benım yakınımda olsa helal olsun :46::46: Sen yanlıs yapmadın bırak o adı k.pekler acı ceksın onların ne bu dunyada ne obur dunyada 2yakası bı araya gelmez merak etme canım sakın o kocan olucak sahsıyetsızle ılgılı guzel seyler anımsama anı manı guzel seylerı sakın anımsama benden sana bı tavsıye yasanan tum guzellıklerı unut acı cekmemek ıcın :50:

konu sahibinin babası salak mı? damadına iftira için ,evindeki kızının ismini çıkartacak durduk yere...
sonuçta, babasız büyüyecek bir torun olma ihtimalini düşünmeyecek..
derdi ne olabilir ki adamın, iftira atsın damadına?var mı bir gerekçesi?

eşinin ailesi,çevreye karşı mahçup olmamak için, ne kılıf bulmuşlar..
bir süre sonra, kendileri de inanacaklar bu yalana, eminim..

diyelim ki ; iftira atıldı..
adam haklı olsa, köşe bucak kaçıp saklanmaz,kendimi öldürücem demezdi..dikilirdi pederin karşısına.
hem kel,hem fodul diye buna denir..:51:

Canım ben bıseyı merak ettım babanla gorusmuyomussun ya kardesınle aranız nasıldı acaba onunla aranzda abla kardes ılıskısı varmıydı yoksa kopukmuydunuz cvplamak ıstemezsen yazma canım sen cok guclusun ya takdır ettım senı valla helal olsun sana o s.....zlerın senın boynunu bukmelerıne ızın vermemek ya anlatamam benı okadar cok sevındırıyorkı kendı kendıme dıyorumkı keske nazlı bebek benım yakınımda olsa helal olsun :46::46: Sen yanlıs yapmadın bırak o adı k.pekler acı ceksın onların ne bu dunyada ne obur dunyada 2yakası bı araya gelmez merak etme canım sakın o kocan olucak sahsıyetsızle ılgılı guzel seyler anımsama anı manı guzel seylerı sakın anımsama benden sana bı tavsıye yasanan tum guzellıklerı unut acı cekmemek ıcın :50:

babamla gorusmuordum ama kardesım olacak o o..... her haftasonu yaz tatılı yanı her fırsatta bendeydı bu daha da acıtıo canımı

Tepkisiz ve sakin gözüküyorsun ama içinde patlamayan bir öfke var. Sana zarar veriyor bu öfke, canın nasıl istiyorsa bu öfkeni kimlere boşaltmak istiyorsan boşalt. Kimse üzülmesin kırılmasın noktasını geçeli çok oldu senin. Bırak üzülsünler, kırılsınlar. Artık kimseyi düşünmek zorunda değilsin, kendini düşün. Önce sen iyi olmalısın ki çocuğun iyi olsun. Kim haklı kim haksız, kim ne halt etmiş bilemem, tek bildiğim senin ve çocuğunun haklı olduğu.

Tepkisiz ve sakin gözüküyorsun ama içinde patlamayan bir öfke var. Sana zarar veriyor bu öfke, canın nasıl istiyorsa bu öfkeni kimlere boşaltmak istiyorsan boşalt. Kimse üzülmesin kırılmasın noktasını geçeli çok oldu senin. Bırak üzülsünler, kırılsınlar. Artık kimseyi düşünmek zorunda değilsin, kendini düşün. Önce sen iyi olmalısın ki çocuğun iyi olsun. Kim haklı kim haksız, kim ne halt etmiş bilemem, tek bildiğim senin ve çocuğunun haklı olduğu.

bunu yapabılsem belkıde yepyenı bı hayata o zaman baslayabılecem ama ben aglayamıyorum bıle :(

Bekliyorsun, öfkeni kime kusacağını bilmiyorsun. Kendi aralarında kozlarını paylaşsınlar, kimseye öyle yapma böyle yapma deme. Şimdiye kadar ne olduğu bile belli değil, her konuşan seni yönlendirmeye, aklını karıştırmaya çalışıyor, Birbirlerini yesinler. Psikolğa gitin mi? Ne oldu? Nasılsın?

Bekliyorsun, öfkeni kime kusacağını bilmiyorsun. Kendi aralarında kozlarını paylaşsınlar, kimseye öyle yapma böyle yapma deme. Şimdiye kadar ne olduğu bile belli değil, her konuşan seni yönlendirmeye, aklını karıştırmaya çalışıyor, Birbirlerini yesinler. Psikolğa gitin mi? Ne oldu? Nasılsın?

hyr carsamba gunu randevum
araba kullanmayı cok sevıyorum ama trafıge cıkacak kadar ıı deılım yarın bı hoca ıle beraber calışmaya baslıcam kendımı rahatlatacak seyler arıyorm ıste oglumuda krese kaydettıırcem ınş. varsayıcamkı kocam kardesım öldü...ona gore devam ettırcem bende hayatımı baska bı secenegım varmıkı zaten :(

Bence de kendin için bişeyler yap, ilgini çeken, şimdiye kadar erteledeğin, yapmak istediğin konulara yoğunlaş. Çarşambaya az kaldı, güzel bir destekle çok çabuk kendine geleceksin.
Çeşitli konular okuyoruz burda, hiç tanımadığımız insalar birbirne destek oluyor, maalesef senin konun çok farklı ama sen de çok güçlüsün. Çok istedim yalan olmasını konunun, değilmiş. Ne denir, nasıl avutulursun bilmiyorum. Sadece şunu unutma her ne olursa olsun sen değerlisin, sen önemlisin, sen özelsin. Lütfen ama lütfen artık önce ben demeyi öğren. Sen olmadıktan sonra dünya dönmüş sana ne....

aman allahım şakamı bu.şoka girdim resmen.allah yardımcın olsun,sabır versin.eşinden hemen boşanmalısın.o adiliği yapan bir adam herşeyi yapar.kendini öldürüyormuş muş bırak gebersin pislik.ama kardeşinle ilişkin ne olucak offf çok zor bi durum gerçekten.senin için dua edicem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X