• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
öncelikle Allah sabır versin kardeşim. olayın detaylarını ve geçmişini tam bilmiyoruz ama Allah bir kural koymuş haram helal. kadın ve erkek arasında uyulması gereken kurallar var. bir erkek veya kadının kendisine nikah düşen biriyle bir arada bulunması bile yasakken bizim hayatımızda kadın ve erkek arasında el şakaları bile yapan kimseler var. sonrada bildiğimiz son ya kardeşiyle ya kuzeniyle vs vs eşler elden gidiyor hem erkek için hem kadın için bu aynı. önce nefsimize hoş geldiği gibi yaşıyoruz sonra hocalara koşuyoruz kocam elden gitti hem de en yakınımla diyerek. halbuki önce işin ehline sorsak dinimizin gösterdiği şekilde aile hayatımızı nasıl yaşarız diye işler yoluna girer ve bu tür sorunlarla daha az karşılaşırız. bir de diziler bizi bitirdi. erkekle kadın yan yana geldiği zaman üçüncüsü şeytandır kim olursa olsun. ister baldız ister amca kızı vs. vs. hem ata sözü: ''baldız baldan tatlıdır''. kadın erkek kim olursa olsun ergenlik çağına girmişse aklı bir çok şeye yetiyordur. hatta kafaları bir çok konuda 35-40 yaşındaki bir insandan daha iyi çalışır genel olarak. belli bir yaştan sonra kardeşlerin bile bir yatakta yatmaması gerektiğini söylüyor dinimiz. daha detaylı bilgi için araştırabilirsiniz elinizin altında internet denen büyük bir nimet var. iyi kullanırsan iyi kötü kullanırsan kötü. google da ne yazsanız açıklıyor cevabını veriyor. kardeşim biraz kırıcı oldu ama inşallah bundan sonraki hayatında yüzün hep güler. sana bunu yaşatanlar da Allah'tan bulsunlar.

öncelikle geçmiş olsun diyorum.Allaha şükürki bir sapıkla evli olduğunuzu Alllah meydana çıkarmış.Bu tip adamlar 15 yaşında bir cocuğu bir kadın olarak görebilecek ona nefisleri kalkacak kadar adi adamlardır,eşiniz 15 yaşındaki kardeşinizin çalkantılı döneminden yararlanmaya çalışan cinsi bir sapık bu su götürmez bir gerçek.ben öğretmenim bu yaştaki cocukların psikolojisini en iyi bilenlerdenim.bu çocuklar yeri geliyor öğretmenlerine yeri geliyor bi sanatçıya yeri geliyor akrabadan birine aşık olduklarını sanabiliyorlar..karşıdan bir tepki görmediklerinde bir iki aya durumu unutuyorlar.kızkardeşiniz cocukluk çağında ve ne yaptığının ciddi olarak farkında değil.hiçbir zaman ergen bir kadın gibi ne yargılanabilir nede suçlanabilir..15 yaşımdayken ben de evli öğretmenime aşıktım..adam yüz verse belkide koşa koşa giderdim ..bir sene sonra ne kadar saçmaladığımı düşünen de bendim..kardeşinizin hemen bir psikologla görüştürülmesi lazım..eşinize gelince 28 yaşındaki eşşek kadar bir adam bu ..eşinin 15 yaşındaki yani cocuk yaştaki kızakardeşine bulaşabilecek kadar iğrenç bir adam..bu adam ilerki yaşantısın dada 15 yaşındaki cocuklarla uğraşır çünkü bu tip adamlara ergen kadınlar ne olduğunu anlayıp prim vermediği için bu adamların tek şansı deneyimsiz ergenleri kandırıp onlardan yararlanmaktır...bazı arkadaşları cocuğu acımasızca yargılarken okudum..hepimiz anneyiz yada anne adayıyız günün birinde 15 yaşındaki cocuk dencek yaştaki kızımız böle bi hataya düşerse kapı dışarı edip onu böyle pis sapıkların mezesimi yapacağız..kaldıki bence bu cocuk yapılanların neye mal olduğunu bile şu anda anlamış değildir.. burda bedeli ödemesi gereken 28 yaşında ergen bir adam..neyin ne olduğunun farkında olan eşşek kadar bi erkek.adamdaki niyete bakın..cocuk yaşta bir gençkızın hemde eşinin kardeşinin kanına girmeye çalışmış..15 yaşındaki bir cocuğu kadın olarak görebilen tüm erkekler nazarımda sapıktır,yoldan çıkmıştır ve iflah olmazlar ..hesap edemezlerki günün birinde kendi kızlarıda 15 yaşında olacak..

hep aklımdasınız :(( hep dua ediyorum inşallah en kısa sürede toparlanıcaksınız...

hep aklımdasınız :(( hep dua ediyorum inşallah en kısa sürede toparlanıcaksınız...

Aynen hep takip ediyorum, Rabbim yar ve yardimcin olsun canim. Cok guclusun insaALLAH en kisa zamanda toparlanacaksin.

Senin hep iyi haberlerini almayi diliyorum Rabbimden.

Bu arada esinin ailesinin dedigi gibi hic sanmiyorum butun bunlarin esine baban ve kardesin tarafindan bir komplo olduguna.

Seninde dedigin gibi son cirpinislari... Rabbim peygamber sabri versin sana.

buraya boyle bı konu acacagm asla aklıma gelmezdı gelemezdi...basta soyluyorum fake dıyecek olan cevap yazmasın....
6 yıllık evlıyım 5 yasında oğlum var
bugun ögrendıklerımle dunya basıma yıkıldı
babam aglayarak benı aradı önemlı bırsey konuşmak ıcın cagırdı gıttıgımde aglıyordu bana sakın olmamı söledı ve kardesımle esımın ılıskısı oldugunu acıkladı ınanmadım öluyorum sandım ama mesajları gosterdı hergun yazdıkları tum mesajlar kardesımın telefonundaydı babam yakalamıstı almıstı telefonu kardesm de okuldaydı ..kardesım 15 esım 28 yasında .babam telefonu savcılıga verdı ben hala ne yaptıgımı bılmez vazıyetteym evdeym bos bos bakıyorm aglayamıyorm bıle...teyzem geldı yanıma benı yanlız bırakmamak ıcın yarın kendımde guc bulabılırsem boşancam tek celsede ....ama bunu nasıl atlatacam bılmıyorum... boyle bısey nasıl unutulur nsl normal hayatıma dönerım bılmıyorummmm

allah yardımcın olsun rabbim başka birşey vermesin o insanları allah bildigi gibi yapsın

buraya boyle bı konu acacagm asla aklıma gelmezdı gelemezdi...basta soyluyorum fake dıyecek olan cevap yazmasın....
babam aglayarak benı aradı önemlı bırsey konuşmak ıcın cagırdı gıttıgımde aglıyordu bana sakın olmamı söledı ve kardesımle esımın ılıskısı oldugunu acıkladı ınanmadım öluyorum sandım ama mesajları gosterdı hergun yazdıkları tum mesajlar kardesımın telefonundaydı babam yakalamıstı almıstı telefonu kardesm de okuldaydı ..kardesım 15 esım 28 yasında .babam telefonu savcılıga verdı ben hala ne yaptıgımı bılmez vazıyetteym evdeym bos bos bakıyorm aglayamıyorm bıle...teyzem geldı yanıma benı yanlız bırakmamak ıcın yarın kendımde guc bulabılırsem boşancam tek celsede ....ama bunu nasıl atlatacam bılmıyorum... boyle bısey nasıl unutulur nsl normal hayatıma dönerım bılmıyorummmm

Söylenecek söz bırakmıyorlar insana gerçekten... İğrençliğin son raddesi

Nazlı Bebek inşallah kendini toplamaya başlamışsındır,birkaç gündür gelemiyordum nete inşallah psikologla olan randevun sana iyi gelmiştir.Çocuğunla hep mutlu ol..

bugun karakoldan cagırdılar gıttım oda gelmıstı savcılıga aldılar ıfade ıcın ben ıfade vermeyeceımı söleyıp cıktım onun ıfadesınden sonra mahkemeye alıp tutuklu yargılanmasına karar vermısler

bugun karakoldan cagırdılar gıttım oda gelmıstı savcılıga aldılar ıfade ıcın ben ıfade vermeyeceımı söleyıp cıktım onun ıfadesınden sonra mahkemeye alıp tutuklu yargılanmasına karar vermısler

demek ki olay gerçekten çok ciddiye bindi ... arkadaşım Allah sabır versin sana... ifade konusunda da vermemek gibi bir lüksün olmayabilir mahkeme aşamasında... tabi ne sıfatla cağırdıklarıda önemli ... savcılık tarafından çağırılıyorsan eğer vermen gerekli arkadaşım...olan olayları tekrar tekrar konuşmak sana zor gelecektir.. ama en azından adaletin yerine gelmesinde bir katkın olacak...kendini üzmemeye çalış arkadaşım ..kalbimiz hep seninle...

insanlarınnn durtulerıı ısteklerıı vee yasantıları farklıdır. unutmaa ne kadar kotu bır sey yapmıs olsa da o cocugunun babası..

maalesef bu durum gercekten kabul edılmesı zorr fakat lutfen cocuguna ıyı bır gelecek verebılmek adınaaa ınsanlaraaa daha bastannn babasına guvenmedıgı ıcın erkeklerden nefret eden bır portre cıkarmaa cocugunun onuneee lutfenn..

gecmıs olsun canımmm kendıne dıkkat et ve evladınaaa tam bı SEN OL ...onun babasından cok sımdııı sanaaa ıhtıyacııı var nede olsaaaa...

iyiyim dersem yalan olur :( ayakta kalmaya çalışıyorum sadece oğlum içn....

Olmadı ama bu bak.... İyi olmaman çok doğal, olağanüstü bir durum şu an içinde bulunduğun. Olmayan ne biliyor musun oğlundan önce kendin için güçlü olacaksın, ayakta kalacaksın. Sen önemlisin, değerlisin. Her insan bir mucizesin, sen bir annesin, bir çocuğun nasıl, ne şartlarda oluştuğunu biliyorsun, kadınlarda gebelik ihtimalini biliyorsun. Bu dünyaya gelen her canlı bir mucizedir, sen çok büyük bir mucizesin. Bu dünyaya geldin, küçücük yaşında çok büyük zorluklar yaşadın, evlendin, anne olup bir mucizeye imza attın. Tamam şu anda kötü zamanlar geçiriyorsun ama şunu unutma her şerde bir hayır vardır. Belki de bu olayları yaşaman daha kötü olaylardan koruyor seni. Lütfen ama lüfen kendini düşün. Kendin için hayata tutunmazsan oğluna verebileceğin hiçbişey olmayacak.
Peki yarın direksiyon dersin başlıyor mu?

nasıl bir eşin kardeşin varmış yahuu.bir insan ablasına nasıl yapar bunu.ya eşin 15 yaşındaki kuçuçuk bir kızla hemde eşinin kardeşiyle nasıl yapar anlamadım.. boşan tabiii.allah sabır versin sana.cok uzuldum..:((

tüylerim diken diken oldu okurken :53::53:nasıl bişeydir bu anlam veremedim kardeşin ve eşin :52::52: iğrenç rezil bir durum kardeşin daha 15 yaşında çocuk ya resmen eşin olucak adam diyorum kusura bakma ne bulmuş acaba onda ve nasıl bir ahlaktır bu ikisindede böyle bişey yapıyorlar ne yazıcağımı şaşırdım valla

Allahından bulsunlar..kardeşininde aklı başına biraz olgunlaşınca gelir elbet..

Allahım sana sabır versin..insanın bir saniyede hayatının altüst olması çok kötü..Allahım bunu unutturacak başka acı vermesin sana

aaa nasıl sasırdım yaa
allahım sen koru böyle kötülüklerden
ne büyük bi acıdır allah kimselere yaşatmasın
rabbim snn de yardımcın olsun

okurken içimden bişiler koptu resmen.soylenecek bi söz sizi rahatlatacak bi cumle yok
allh yardımcınız olsn umarım en kısa zamanda toprlanıp gecmişten uzak her daim mutlu olursunuz..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X