- 7 Mart 2012
- 3.227
- 74
- 363
- Konu Sahibi Masal the end
ben durumunuza çok üzüldüm ben 15 yaşındayken annemler üzülmesin diye kendi hayatımdan vazgeçerdim şimdide öyle ama hayat insanlara bazı tecrübeler yaşatıyor ister istemez bunların hepsi tertemiz ve kusursuz bi hayat tecrübesi olmuyor malesef.. hiç kimseyi kendin gibi göremezsin haytında bi mantığı bir matematiiği yok açıkçası ben olsam şöyle yapardım dememek lazım öncelik çocuğunuz kendinizsiniz gerisi artık önemsiz uzak durun ki olayları daha iyi tartın yani bağırsanız kavga etsenizde geçmiş artık değişmez bu yaşadığımız hayat denilen acıması az dünyada heryerden darbe alabiliyoruz.. kaderiniz sizi bu şekilde sınamak istemiş kolay bir durum değil ama insan kardeşsiz kusura bakmayın ama ş.... bir kocasızda yaşar iyiki çalışıyorsunuz kendi ayaklarınızın üstünde durun çocuğunuz için... tertemiz 5 yaşında sana sahip çıkacak bi oğlunuz var galiba inşallah allahım bu durumu en kısa zamanda atlatmanızı sağlar insanlar hep mtihan içinde sizinde buymuş bide kardeşinize gelince suçlamak istemiyorum hata yaptı belki ama bir insan 7 sinde neyse 70 ndede odur diye bi atasözü vardır... yaniii sizin yaranıza derman olmıyacak bi kardeşiniz var silin asla ve asla sizin hayatınızda yeri yok artık kötü şeyler söylemeyin ama bitsin sizin için kocanıza gelince çok sürmez merak etmeyin en kısa zamanda kötü haberlerini almaya başlarsınız bide bu olaylarda sizin bi rolünüz yok uzak durun ve olayları izleyin gerçekten diizide olmaz ...zaten hayatta en büyük darbeyi yakınlarımızdan yeriz buda haytın gerçeği sizinki baya bi yakın olmuş hepsi bukadar.. söylemek kolay yaşamak tabiki çok zor biliyorum ama inanın kendimi sizin yerinize koyarak ve en mantıklı şeyleri yazıyorum... allah yardımcınız olsun...