- Konu Sahibi kabardinka85
-
cnm gerçekten çok duygulandım gözlerim doldu çok üzülüdm dilerim en kısa zamanda unutursun hayata döner karşına seni üzmeyecek bi insan çıkar
canım öncelikle okurken çok duygulandım gözlerim doldu hatta ağlayarak okudum bi çok cümleni.. hatta herşeyi tamamen unut çok zor canım biliyorum ama artık kendi hayatına bakmalısın yazık etme bi ş... için kendine dert etme içine o dert etsinn senin gibi birini kaybettiği içinn sen daha iyilerini hakediyosun
canım be kımseye hakettıgınden fazla deger verdınmı ya onu kaybedersın ya kendını dıye bır laf var bız bayanlar neden korukorune baglanıyoruz su erkek mılletıne bu kadarmı acız sevgıye ılgıyekı 2 kelımeye tav olup hayatımızın merkezıne oturtuyoruz adı kopeklerı cok kızıyorum su erkek mılletıne cok cok nekardarda guzel rol yapıyorlar sevıyormus gıbı baglanıyoruz gozumuz bıseyo gormuyo sonra bırden terkedılıyoruz sebebını bıle anlamadan buyuk bır hayal kırıklıgı ALLAH SU INSANLARIN DUYGULARIYLA OYNAYAN YARATIKLARIN HEPSININ BELASINI VERSIN.MERAK ETME BULUR BELASINI EDEN BULUR
CANIM BASIN SAGOLSUN
Duyguların anlattıkların benide duygulandırdı. Bazı erkekler sevilmeyi ilgi görmeyi haketmezler, buda onlardan biriymiş.Kendini toparla ve hayata daha sıkı tutun güçlü ol inş seni seven biri çıkar karşına ve çok mutlu olursun yaşadıgın herşeyi unutturacak biri mutlaka olucaktır .Zaman herşeyin ilacı zamanla herşey unutulur canım...
canım bi an önce toparlan ve ayağa kalk. o değersiz uğruna günlerini boşa harcıyosun. onun yaptıklarına inat dimdik ayakta dur. biliyorum çok zor ama bunu kendin için yapmalısın. güçlü ol canım dua et..
Benzer şeyler yaşadım 4 yılımı verdim bir kaç ay oldu ayrılalı arkamdan iki kuruşluk insanlara dedikodumu yapıyor şimdi.. sen yine şanslısın belki de görmiceksin istemediğin sürece ben aynı sınıftayım her gün acı çekicem onu sevgilisini görüp.... gün geliyo unuttum diyorum gün geliyo hüngür hüngür ağlıyorum ama illaki geçicek insan ölüme bile alışıyo buna mı alışamıycak.. hayat bunlarla üzülmeye değmicek kadar kısa ve güzel biz onlr için üzülürken onlar yeni sevgilileriyle eşleriyle mutlu bi hayatı paylaşıyo alışmamız lazım unutmamız lazım unutmak onlara en büyük ceza
kabardinka... ablacımm inan yine tüylerim diken diken oldu... gözlerim doldu... kıyamam ya... Allah hepsinin cezasını versin, her bir döktüğün gözyaşının hesabını sorsun sana bunları yaşatanlara.. lütfen o değmez insana gösterdiğin ilginin birazını kendine göster, gerekirse psikolojik yardım al, birşekilde aşmaya çalış.. geçenlerde forumda cannan arkadaşımızın söylediği bir cümle beni inan çok etkiledi. Güzel kalbini gelecek için sakla daha o kalp anne olacak, demişti bana. Ne kadar haklı... kaderimizde kimin yazılı olduğunu bilemeyiz. elbette seninde eşin olucak, çoluğun çocuğun olucak. O güzel kalbini artık tamir et, değmez adamları içinden sök at.. Bende neler yaşadım biliyosun.. Senin yaşadıkların çok daha ağır şeyler ama Rabbim dağına göre kar verirmiş. İnşallah en kısa zamanda atlatırsın güzel ablamm...
ah ah mesra ah, tam geçti derken birşeylerle oyalarnırken yine çıkıyo bir yerlerden...sabırla dua ile gün geçiriyorum, ben aslında zaman dolduruyorum şu hayatta...canım yanıyo işte, sen de biliyosun herseyimi bastan sona, bazen hiç kaldıramıyorum, kendi nefesimde boğulacak gibi oluyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?