Keşke ... veda

Biraz hatırlıyorum konularınızı. Hakkınızda hayırlısı olsun.. Kaynana maynana hikaye, koca höt demeyip arkada durmadı mı zor oluyor galiba bu işler. Biraz zaman verin kendinize toparlanın, o da anlasın belki sonra düzelir. Ya da bunun doğru olduğuna emin olur devam edersiniz tek başınıza. Ne denir ki? Allah sabır versin, ferahlık versin..

öyle yapmak istiyorum ama şuanda mahkemeye gitmek zor geliyor. 5 yıl içinde boşandığım için tekrar doğuya döneceğim . hayatımı yeterince kararttılar. biraz da onlar vursun kafalarını. tepeden tırnağa haklısınız. iyi bir insan ama doğru bir eş olamadı. tanıdığım en en iyi insandı ama ailesine yenildi. benim ailemde mahvoldu. eşime çok düşkünlerdi. anlatamadım bile aileme beni suçladılar.

içimi okudunuz resmen

doğru ama çok sevdim çok hele alışkanlıklar. evden ilk ciddi ayrılışım.
Sevmeseniz neden bu kadar uğraşasanız zaten ama inan geçicek alışıcaksın nelere alışmıyoruzki ayrılık acısından daha büyük acılar vermesin Rabbim severken ayrılmak zordur eminim inşallah bir çıkış kapınız olur da bu kadar severken bitmez bu evlilik

fazkasıyla fedakar birisin..
hatta bu fedakarlık artık farklı bir boyuta geçmiş kendini unutmuşsun onlara adamışsın kendini..
diğer konunda kaynının küfür ettiğini yazmışsın.. normal bir eş karısına küfür edenin ağzı dağıtırdı...ama eşiniz ona da bişey dememiş anlaşılan..
iyi bir insan olmak evliliği sürdürmeye mutlu etmeye yetmiyor demek ki..
şuan mahkemeye gitmezseniz yumuşayacaksınız belli ki.. hala umudunuz var sanırım , tekrar olur mu düzelir mi diye...
sizi şunu söyleyim ki dü-zel-mez..

birgün bi bakarsın yıllar geçmiş sen hala bunların nazını kaprisini edepsizliklerini çekiyorsun ama yaş geçmiş gitmiş..
işte o zaman kafanı vurursun taşlara.. yol yakınken biran önce bitir bu evliliği... gün geçtikçe daha zor gelir..

anasonn siz yine barışacaksınız.
bu şekilde bahsediyorsan ondan çok seviyorsunduur,onun da sevdiğini düşünüyorsun. yazılarından bu anlaşılıyor. en zor "engeli" bile aşmışsınız, çocukluk aşkıymışsınız. bence kurtulur bu evlilik

konuşması gereken yerde ususp kenara çekilen koca OLMAZ OLSUN.
o kadar fedakarlık yapmışsınız ama yaranamamışsınız.
artık dramatik değil realist düşünme zamanı.
eminim çok zordur eminim kabus gibidir.
koca çok ama sizden bir tane daha yok.
kendinizi düşünün bu saatten sonra.

Konu sahibi uzun zamandır tek başına savaştı bu evlilik için.
Doğru kelime de aynen budur: Savaştı. Ben onun yerinde olsam çoktan vazgeçmiştim. Ama karşısındaki adam bu savaşı görmek istemedi, parmağının ucunu kaldırma miktarında çaba göstermedi.

zaten o torelansı ve her şeyi benim abarttıgımız düşünmesi yanlıştı. kaynım kaynanam vs. hepsinin yaptığını unuttum ama eşimi bu konuda affetmicem afffedemem de. iyi olması ve sevmesi yetmedi yetmeyecekte. neler yaşadık ne fedakarlıklar yaptım görmedi belli ki. bu yüzden artık tahammulum yok. boşanma kısmı aileme açıklama bu şehirde düzen kurma zzamana bıraktım. ailemi de yanımda istemiyorum. zamanında sevgi görseydim ailemden eşime bu kadar sevg,m, verip kend,mi parçalamazdım

aynen öyle canım beni yakından takip ettin derdimi anladın eşim senin yaptıgını yapmadı yemin ederim

aynen öyle akışına bıraktım yeniden düzen kurma zamanı. eşyaları istedim madem borcunu ben ödüyorum versinler he şeyimi . artık realist düşünme zamanı

aynen öyle akışına bıraktım yeniden düzen kurma zamanı. eşyaları istedim madem borcunu ben ödüyorum versinler he şeyimi . artık realist düşünme zamanı

çÖp istemiyorum dediğinde kızmıştım şimdi tebrikler.istemiyorsunuz diye emin olun kimse madalya vermez

O son cümlelerde ağlattın kız beni

Eski konularını bilmiyorum ama bence üzülmemelisin, eğer ki bir insanı zor anında bırakmadıysan, elinden geleni fazlasıyla yaptıysan, arkanı dönüp baktığında pişmanlığın yoksa ve gönlün rahatsa ve sadece zulüm gördüysen önüne bak ve asla ardına bakma. Çünkü kadir bilmeyen bir insan, sana güvenmeyen bir insanla ömür geçmez.

geçmedi de . böyle olsun istemezdim inananın oh olsun diyemem asla. ama şimdiden perişan olmuş. o kadar kötüymüş ki . ne diyeyim kendisi istedi bunu. kendisi dur diyemedi. çok sevdim hala da seviyorum pişman değilim vicdanımda rahat herşey için ama keşke farklı olsaydı. aile dış sebepler mahvetti bizi.

Kızlar kızacaksınız ama başımdan geçeni anlatayım. Ben aileme ayrı yaşadığımı söyleyemedim zaten ailemde beni pek iplemez. İki ucu keskin bıcak ne ailem ne eşimin ailesi yuva olmamı istemedi. Ailem cenaze için benim yaşadığım şehre geldi . Ben mecburen evime geldim ailem bilsin istemedim .elbette öğreneceklet ama ailem işe maddi bakacak eminim boşandığım gün yine maddi talepleri yargılamaları bitmeyecek . Bıktım inanın ki. Eşimle gayet resmiyiz hala akıllansı

Eski konunuzu hatirliyorum.
Siz cok fedakarliklar yaptiniz.
Ama hic kimse gormedi bunu, kv hep bi bahane buldu ve kocaniz hep onlara birakti meydani.
Sizi koruyamadi.
Belkide korumak istemedi, boyle dusunmenizi tavsiye ederim artik bundan boyle. Cunku yumusayip geri donerseniz kim bilir sizi neler bekliyor.

Bu yaziyi ne oturu yazdiniz? Evdenmi ayrilicaksinz? Yada ayrildiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…