Keşke...

drtl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
838
195
63
Ankara
Keşke doğmasaydım, keşke doğurmasaydım, keşke çocuklarımı bu hayatı yaşamak zorunda bırakmasaydım...
Sevgiye bu kadar aç olup iki güzel Söze kanmasaydım, nişanlıyken belkilerim olmasına rağmen evlenmeseydim keşke...

Keşke okuduğumla yetinmeyip bikaç üniversite daha okusaydım, keşke hayattan zevk almayı öğrenseydim...

Ama artık çok geç... Belki de yaşamak için bile...

Herseye ragmen cocuklarin var , ve onlar icin ayakta durmalisin .

Onlarinda keske dememesi icin bir sebebin var canim..

Her insanin sorunlari mutsuzluklari var , emin ol ..

bu hayat bir sınav sakın unutma sende zor bir sınavdan geçiyorsun bu kadar keşkelerin varken. Allah yardımcın olsun .
ama asla pes edip yılma.

Esinizle mi skintiniz var.tam olarak sorun ne,herkesin zaman zaman keske keske dedigi zamanlar oluyor.

Bazen bende keşke çok diyorum ama yine de yaşamak güzel dua edin biraz açılırsınız tabi inancınız ne bilmiyorum ama bi öneri..

Keşke doğmasaydım, keşke doğurmasaydım, keşke çocuklarımı bu hayatı yaşamak zorunda bırakmasaydım...
Sevgiye bu kadar aç olup iki güzel Söze kanmasaydım, nişanlıyken belkilerim olmasına rağmen evlenmeseydim keşke...

Keşke okuduğumla yetinmeyip bikaç üniversite daha okusaydım, keşke hayattan zevk almayı öğrenseydim...

Ama artık çok geç... Belki de yaşamak için bile...
keşke şeytan zikridir ..birkaç konunu okudum bu kadar olduğunu bilmiyordum kendini bırakma herşeyden önce annesin sen herşey olacağına varır hepimizin imtihanı farklı farklı sakın heba etme kendini evlatlarının sana ihtiyacı var:KK43:

Ruhum daralıyor çok zor bi Sınavdan geçiyorum...
Hergün beni doğrudan şaşırtma diye dua ediyorum Allah'a

olan olmuş bundan sonra pişman olmamak için en doğru kararları almaya çalış,

çocukların için güçlü dur.

benim de kendi hayatımda ve ailemde çok çıkışsız hissettiğim zamanlar oldu. inşirah suresi okuyun ve hayırlı kapılar açılması için her gün 489 ya Fettah ismini çekin Allah'ın. ve de sabredenleri müjdele diye buyuruyor Rabbimiz. "inna lillahi ve inna ileyhi raciun." çekin. yani Allah'tan geldik Allah'a döneceğiz."

beni çok rahatlattı bunlar. burada kalıcı değiliz zaten. imtihan var evet ama her zorlukla beraber de bir kolaylık var. nolur kendinizi bırakmayın. bol dua.

haksızlık ediyorsun kendine üzülünce eline bişey geçmiyor ki insanın şükret ve kendin için keyfine bak lütfen bu duruma gelene kadar çok sıkıntı çekmiş olabilirsin ama kendin için ilk önce dirençli ol ve fazla önemseme kimseye hayat hepimize oyunlar oynuyor Allah yardımcımız olsun .

Back
X