arkadaşlar ben bir kaç ay önce almıştım keten tohumu yağını büyük şişede.. carrefourda buldum yarım litrelik şişede 5 küsürdü fiyatı.....
kalisim nasıl işe yaradı mı.bende ramazandan sonra başlamayı düşünüyorum .çooook kilo aldım bu sene.internette buldum ama pahalı geldi.burda tansaş var inşallah orda vardır
zayıflattığını duydum.hatta burda biri yazmıştı arkadaşı keten yağıyla23 günde 15 kilo vermiş.ama ne derece doğru bilemiyorum.
ben almanyada yasadiugim icin hemen hemen bütün büyük alisveris marketlerinde var.buradada kücük sisede satiliyo 250 ml.fiatida 2.79 eoro.ama türkiyede aktarlardan baska yerlerdede satiliyomu bilmiyorum
ben de almanyada yasiyorum ve bulmakta zorlanmiyorum, gecenlerde almistim, günde 1 yemek kasigi ya yogurtla yiyorum ya da yemegin üstüne döküyorum, tadini seviyorum ama yedikten sonra mideye bir agirlik yapiyor, hani gaz varmis gibi hafif bi mide bulantisi filan, insanin cani bisey yemek istemiyor. ama etkili olmasinin nedeni bu degil sanirim, daha önce yediginiz ne var ne yoksa afedersiniz tuvalette daha erken cikiyor, hazmi hizlandiran bir özelligi var sanirim. bakalim, daha 5 gün oldu, deneyip görücez...
ben günde sabah aksam iki kasik yogur ile 3 yemek kasigi ketenyagini karistirip yiyorum.bagirsaklari calistiriyo tokluk hissi veriyo bugün 4.gün ve bende bir kilo gitti ama ac kalmadim insallah böyle devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?