A ateist78 Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2008 153 11 96 6 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi tuse #21 içindeki fitoöstrojen nedeniyle göğüslerde kiste neden oluyormuş, hergün 1 kaşıktan fazlası tüketilmemeliymiş, ona göre...
içindeki fitoöstrojen nedeniyle göğüslerde kiste neden oluyormuş, hergün 1 kaşıktan fazlası tüketilmemeliymiş, ona göre...
Y yorgun savaxsxçxix Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2007 7.543 24 158 İstanbul 1 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi tuse #22 keten tohumu yağı kullanan arkadaşlar olumlu sonuçlar aldı mı acaba? kapsül olarak satılanlardan kullanan var mı? bir de yağı da tohum ya da toz olarak kullanılan şekli gibi bağırsak hareketlerine yardımcı oluyor mu?
keten tohumu yağı kullanan arkadaşlar olumlu sonuçlar aldı mı acaba? kapsül olarak satılanlardan kullanan var mı? bir de yağı da tohum ya da toz olarak kullanılan şekli gibi bağırsak hareketlerine yardımcı oluyor mu?
A aycaa35 Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2009 1.328 14 158 Almanya 1 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi tuse #23 ben kullandim hic bir etkisi olmuyo . ama bagirsaklari yumusatiyo ..
Y yorgun savaxsxçxix Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2007 7.543 24 158 İstanbul 2 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi tuse #24 aycaa35 .!.: ben kullandim hic bir etkisi olmuyo . ama bagirsaklari yumusatiyo .. Genişletmek için tıkla... teşekkürler. siz de kapsül olarak mı yoksa yağını sıvı olarak mı kullandınız acaba?
aycaa35 .!.: ben kullandim hic bir etkisi olmuyo . ama bagirsaklari yumusatiyo .. Genişletmek için tıkla... teşekkürler. siz de kapsül olarak mı yoksa yağını sıvı olarak mı kullandınız acaba?
H harisun Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Eylül 2009 13 0 86 Almanya 13 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi tuse #25 Arkadaslar bende yeni keten tohumu aldim zayiflamak icin.Gercektende kullanipta zayiflayan arkadaslar var mi?Varsa paylasirlarsa sevinirim bos yere yemis olmayayim...
Arkadaslar bende yeni keten tohumu aldim zayiflamak icin.Gercektende kullanipta zayiflayan arkadaslar var mi?Varsa paylasirlarsa sevinirim bos yere yemis olmayayim...