A ateist78 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 29 Mart 2008 Mesajlar 153 Emoji Skoru 11 Puanlar 96 6 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi tuse #21 içindeki fitoöstrojen nedeniyle göğüslerde kiste neden oluyormuş, hergün 1 kaşıktan fazlası tüketilmemeliymiş, ona göre...
içindeki fitoöstrojen nedeniyle göğüslerde kiste neden oluyormuş, hergün 1 kaşıktan fazlası tüketilmemeliymiş, ona göre...
Y yorgun savaxsxçxix Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 14 Ağustos 2007 Mesajlar 7.543 Emoji Skoru 24 Puanlar 158 Yer İstanbul 1 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi tuse #22 keten tohumu yağı kullanan arkadaşlar olumlu sonuçlar aldı mı acaba? kapsül olarak satılanlardan kullanan var mı? bir de yağı da tohum ya da toz olarak kullanılan şekli gibi bağırsak hareketlerine yardımcı oluyor mu?
keten tohumu yağı kullanan arkadaşlar olumlu sonuçlar aldı mı acaba? kapsül olarak satılanlardan kullanan var mı? bir de yağı da tohum ya da toz olarak kullanılan şekli gibi bağırsak hareketlerine yardımcı oluyor mu?
A aycaa35 Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2009 Mesajlar 1.328 Emoji Skoru 14 Puanlar 158 Yer Almanya 1 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi tuse #23 ben kullandim hic bir etkisi olmuyo . ama bagirsaklari yumusatiyo ..
Y yorgun savaxsxçxix Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 14 Ağustos 2007 Mesajlar 7.543 Emoji Skoru 24 Puanlar 158 Yer İstanbul 2 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi tuse #24 aycaa35 .!.: ben kullandim hic bir etkisi olmuyo . ama bagirsaklari yumusatiyo .. Genişletmek için tıkla... teşekkürler. siz de kapsül olarak mı yoksa yağını sıvı olarak mı kullandınız acaba?
aycaa35 .!.: ben kullandim hic bir etkisi olmuyo . ama bagirsaklari yumusatiyo .. Genişletmek için tıkla... teşekkürler. siz de kapsül olarak mı yoksa yağını sıvı olarak mı kullandınız acaba?
H harisun Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 23 Eylül 2009 Mesajlar 13 Emoji Skoru 0 Puanlar 86 Yer Almanya 13 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi tuse #25 Arkadaslar bende yeni keten tohumu aldim zayiflamak icin.Gercektende kullanipta zayiflayan arkadaslar var mi?Varsa paylasirlarsa sevinirim bos yere yemis olmayayim...
Arkadaslar bende yeni keten tohumu aldim zayiflamak icin.Gercektende kullanipta zayiflayan arkadaslar var mi?Varsa paylasirlarsa sevinirim bos yere yemis olmayayim...