ketılda süt ısıttım :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi royas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

royas

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
547
3
46
Diğer
kızlar ketılda süt ısıttım rezistansına süt yapışıp yandı bi tuhaf oldu benim değildi bide yerine vermem lazım neyapabilirim yardım edin ne olur sakın siz böyle bi hataya düşmeyin

bence su koyun kaynatın...suyu döküp, rezistansı sıcakken kalın bir bezle silseniz olabilir ama eliniz yanmadan ..yıne de bılmıyorum..sadece bunu denerdım sanırımm

Son düzenleme:
kusura bakma demeden duramicamm, aklima hemen "yah$i casibe"deki simgenin ketilda çorba yapmasi aklima geldi

$aka bir yanan, bence içine su koy kaynasin, dök geri, ve tekrar soguk su koy kaynasin, öylece bir müddet beklet, çikmazsa $u kremler varya ocagi temizleyen onunla tellemeye çali$, kolay gelsin

canım hiç böyle bi durumla karşılaşmadım ama ketılların rutin temizliğini su doldurduktan sonra 3-4 yemek kaşığı limontuzu ekleyip kaynatarak yapıyorum pırıl pırıl oluyor.
içine yarı yarıya sulandırılmış sirke koyup kaynatınca da temizleniyor ama dediğim gb süt yanığında işe yarar mı bilemiyorum.

ay güldürdünüz beni alemsiniz.işe yararmı bilmiyorum ama limon tuuzu koyun kireci söküyor ya belki onada iiyi gelir.

içine su koyup kaynatıyım dedim fişini takar takmaz rezinstansı dahada kararmaya yanmaya başladı kokuyla bereaber daha kötü olmadan hemen kapatım

canım bu sendeki ketıl dediğin nasıl birşey tam olarak? şu ufak 1-2 fincan su kaynatanlardan mı yoksa 2litrelik büyük olanlardan mı?

Benim bir arkadaşımda yumurtalarını kaynatır :) Cnm bende limon tozuyla hallederim genel temizliğini. Sirkeyi de denedim oda işe yarıyor ama sudan başka hiçbir şey kaynatmadığım için inan bilmiyorum nasıl temizleyebileceğini. Temizlense de süt kokusundan kolay kolay kurtulabileceğini sanmıyorum cnm...

kızlar fişi taınca daha kararıyomuş.Bence yenisini almaktan başka çaren yok.

aslında yanığı elimle bi lekilde temizlerim fişe takıp kaynatmadan ama rezistansın şeklini bilirsiniz kıvrımlı falan oluyo altlı üstlü oluyo oralarına ulaşamıyorum

hımm küçük olanlardansa hiç uğraşma yeni bitane al diyecektim
bence olan olmuş kararmış nasıl olsa limontuzu ya da sirke yöntemini bir dene kaybedecek birşeyin yok :26:
işe yaramazsa her durumda yenisini alman gerekecek

gidip dediğinizi bi yapim bakalım sonuç ne olucak başka çözümü olanlar yazabilir sonucu yazarım

sızın adınıza uzuldum ama bı yandanda kızdım baskasının olan ve sıze emanet verılen bır urunu nasıl sut koyupta kaynatırsınız.ne yaparsanız yapın anlasılcaktır en ıyısı yenı bır urun alıp vermek

kettle için kireç çözücüler var marketlerde sır marka falan
onu bi deneyin belki çıkar
emanetin canı tez oluyo işte
iyi cesaret sizin olmayan bi cihazda süt kaynatmak
özellikle kullanma talimatında belirtilir su dışında bişey kaynatmayın diye
arızalandığında müşteri hatası olarak kabul edilir çünkü
çıkmazsa da yenisini almaktan başka çareniz yok gibi

Son düzenleme:
kızlar ketılda süt ısıttım rezistansına süt yapışıp yandı bi tuhaf oldu benim değildi bide yerine vermem lazım neyapabilirim yardım edin ne olur sakın siz böyle bi hataya düşmeyin

sen içini ferah tut.emanet ketılla süt ısıtmayız zaten..
karbonatlı suyla kaynat,yağ çözücü ile cifle ov..olmadı yenisini al..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…