hepğ yapğmayı istedigim şeyy:))amay apmaya cesaret edemegim şeyde diyebilirzz arrtık at gitsin o ketılı:)
bence yağ sökücülerle temizlemeyi dene fişe takmadan tabii sıcak su ve yağ sökücü işe yarayabilir kimyager tavsiyesi istersen tabiibulaşık deterjanları da çok iyi yağ söker buarada
sızın adınıza uzuldum ama bı yandanda kızdım baskasının olan ve sıze emanet verılen bır urunu nasıl sut koyupta kaynatırsınız.ne yaparsanız yapın anlasılcaktır en ıyısı yenı bır urun alıp vermek
ben senin yerine cesaret ettim işte
ketılda süt ısıtmak mı
çok ilginçsiniz kızlar neden böyle bişey yaptınız onuda yazın bari
arkadaşların dediği gibi temizlemeyle olmaz sen en iyisi aynısından al bitane
ama ketılın sahibene süt ıstıttım deme bence rezistansı yandı de sana kızmaz en azından birde etrafa rezil olursun
niyemi ısıttım canım sıkıldı şu ketılda bi süt ısıtıyımda can sıkıntım geçsin dedim ay ne alemsin yaa ayrıca yalan söylemenin ne gereği var niye rezil oluyumki
kızlar ketılda süt ısıttım rezistansına süt yapışıp yandı bi tuhaf oldu benim değildi bide yerine vermem lazım neyapabilirim yardım edin ne olur sakın siz böyle bi hataya düşmeyin
[alt üstüüü bir kıçı kırık ketil yaaa at cnm hiçde üzülmee boşverrrrr ayıp olcak rezil ocak ibede yok insan bu hata d ayaparr sevaptaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?