ketılda süt ısıttım :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi royas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oda mantikli yani genis bi ketilda hemen kolayca yapmak icin fena fikir degil ketil almak sart oldu

ben dalga geçmek amaçlı söylemedim kimse yanlş anlamasın valla sütte kaynattım ben ama kaymağı yapışmamıştı saçma sapan kimsenin üzerine gtmeyelim hanımlar herkese iyi geceler

porçöz kaynat sanırım işe yarar..

bu arada ben elektrikli cezvede süt ısıtıyorum no problem yani bişey olmuyor tavsiye ederim..

nerdeyse tüm yorumları okudum herkes bişiler önermişş ketıl ketıllıktan çıkmış deneme tahtasına dönmüş mübarek kardeşinizin olduğunu söylemişsinz ayrıca kim olursa olsun sonuçta size ait bir eşya değil bukadar deneme yapılan bir ketılda kimyasallarla dolu ayrıca hemde kardeşinize geri vermeyi nasıl düşünürsünz pess altı üstü ketıl yanii neden yenisini alıp vermeyi düşünmüyosunuz nedense detarjan önerilerine çok duyarlı bakıp yenisini almalısın yorumlarına pek aldırmamışsınn ayy kusura bkamayın ama biraz kızdım size kardeşim git YENİSİNİ AL yahuu

ben öneri almak için açtım başlığı herşeyi denedikten sonra bende biliyorum yenisini almayı, ama arkadaşlar yardımcı oldular sağolsunlar el birliğiyle temizledik sayılır

ben öneri almak için açtım başlığı herşeyi denedikten sonra bende biliyorum yenisini almayı, ama arkadaşlar yardımcı oldular sağolsunlar el birliğiyle temizledik sayılır

hadi geçmiş olsun.Sirke kokusu gidiyo yanlız 3-4 defa suyla kaynat suyu dök.Zehirlenme olmasın bide kokusu gitsin diye

porçöz kaynat sanırım işe yarar..

bu arada ben elektrikli cezvede süt ısıtıyorum no problem yani bişey olmuyor tavsiye ederim..

ben normalde ısıtmam bu tür şeylerde aksilik gece tüpüm bitti sütü ısıtmak zorundaydım buyüzden denedim

kesinlikle öyle olmuş canını sıkıp cvp yetiştirmeye hiç gerek yok temizlendimi temizlendi sorun kalmadı

bütün iyi niyetle yorum yapıp yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürler ketıl temizlendiğine göre başka yoruma gerek kalmamıştır, bazıları burayı eğlence topiğine dönüştürmeden konuyu kapatayım diyorum

Son düzenleme:

canım tam olarak ne ile temizledin?

Hangisi en etkili yöntem.

Aklımızda bulunsun.

temizlendiğine sevindim.

O kadar insan yorum yazmış cıkıp bırtanesıde dememiş ki o ketıl dıye yazılmaz '' kettle '' diye yazılır dıye :)

Bu arada Süt ısıtmakla nıye bu kadar dalga gecilmiş? bende öğrencıyken kahve pişirmiştim kettlelda
unutmayın yenı ıcatlar deneme yanılma yontemıyle ortaya cıkar :)

Topikteki eğlence, alay amaçlı yazılan yorumlar temizlenmiş, konu dışı mesaj yazan üyeler uyarı almıştır.
Bu konu dalga geçmek veya geçilmesine zemin hazırlamak amacıyla değil bildiklerinizi, tecrübelerinizi paylaşmanız için açılmıştır.

Bazı arkadaşlarımız hangi ürün ne işe yarar biliyor amma velakin geyik bölümü hariç geyik yapmanın, fikir almaya çalışan üyeleri rencide etmenin yasak olduğunu ya bilmiyor yada adam sende diyerek pas geçiyor.

Konu sahibininde isteği doğrultusunda topik yorumlara kapatılmıştır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…