O olmaz bu olmaz yorumları yerine bilgilendirici mesajlar veya sizin neler yaptığınızı okumayı tercih ederim.
Coke olmaz demişsiniz, işlenmiş gıda istenmez evet, diğer yandan diet coke ketozise girmeye engel değildir.
Coleslaw mayonez içerir, mayonez keto beslenmeye uygundur, diğer yandan bence kesin şeker koyuyorlar fastfoodcularda coleslaw a, yani evet olmaz ama mayonezden değil, şekerden.
'Kendimi şımarttım bugün' demişim zaten, keto olmadığının farkındayım.Ketoya en ters şeye hiç değinmemişsin, kfc tavuklarının çıtır kaplaması deli gibi carb içeriyor.
Süt ürünü çok derken peynir in carb ı çok düşüktür, sütünki yüksek evet, kahveye koyduğum süt sizi rahatsız ettiyse özür dilerim
Bu başlığı açalı çok oldu, o dönem 10 kg verdim, merak etmeyin domatesteki carb ı da kahve sütündekini de hesapladım kremalı fln içtim kahveleri o dönem :) Eski sayfalarda da günlük macrolarım vb mevcut, son mesaja bakıp çamur atmak yerine dönüp baksaydınız görürdünüz.
Başlık canlanmışken bi gaza geldim ama dönemedim ketojenik beslenmeye zaten.
Bu arada 20 gün sonra 1 gün serbest demişsiniz, böyle bir kural yok, carb up yapmak gibi bir zorunluluk yok.
O olmaz bu olmaz yazıp çekip gitmek yerine, bilgilerinizi ve yaptıklarınızı paylaşırsanız daha motive edici olur kanaatindeyim, zira bu şekilde bir faydanız olmuyor foruma, bildiklerimizi paylaşmak, bilmediklerimizi sormak ve birbirimizi motive etmek için buradayız zira.