Ketojenik diyet hakkında bilinmeyenler

Bir ay oldu sanırım başlayalı, 5 kg gitti.Birkaç gündür birkaçyüz gr aşağı yukarı oynadı, belirgin bir kayıp yok son günlerde, ama biliyorum ki ben yolumdan şaşmazsam eninde sonunda gidecek :) Bir de tuvalete çıkamıyorum, o yüzden de kaybı göremediğimi sanıyorum.Psyllium husks fiber aldım bu sebeple, umarım düzenler.Sende böyle bir sıkıntı oldu mu, bu konuda tavsiyen var mı bana?
3 gündür spor da yapıyorum, dün aklıma geldi, evde l carnitin var bi ara almış pek kullanmamıştım.Spordan önce ondan da alacağım destek olarak.Multivitamin zaten diyetten önce de kullanıyordum, şimdi daha düzenli alıyorum eksik kalmasın birşeyler diye.
Canım gayet güzel kilo vermişsin, vücut bazen belli kiloda eger hızlı gitmişsek duraklıyor kendini toplamak için bilirsin .. Sende yazmışsın zaten elbet gidecek :) yeter ki devam edelim :)

Bende de kabızlık sorunu sürekli var tatlım , bende doğal bitkisel ama bıraktığımda normal düzenime geçtiğimde etkilemeyen bir damla, Laxoberal kullanıyorum arada.. Karbonhidrat yani ekmek yemediğim dönemlerde bende yaşıyorum malesef :) yulaf kepeği falan çözüm olmuyor yani :)

Carnitin kullananlar var evet ben hiç kullanmadım canım :) arada sırada vitamin alıyorum oda sürekli değil ayda 2, 3 belki :)

Canım yeni başladım daha 3 gün yaptım, bugün 4 olacak.Jillian ın hangi programlarını önerirsin, body revolution ı yaptın mı?
Canım ben Jill Shred' leri 4,5 yıldan beri zayıflama dönemlerimde hep yapardım ve hızlı kilo veriri bi 10 kilo gider iki ayda kurtulurdum ama sonuç tekrar başa dönmek oldu her seferinde :) artık sporu hayatımdan çıkarmama kararı aldım istediğim kiloda bile olsam spor hep olsun hayatımda istiyorum inş :)

Ben bu yıl 10 kasımda başladım spor ve diyete

Jill shared 30 day
Six pack
Bady revolition bulabildiğim beş alrı bölümünü ara ara yaptım , ki bu takvimli bir program sonradan keşfettim ama Max ' a geçmişdim artık :)

jill kick boks
Yoga
En çok yaptıklarım ve etkisini gördüklerim
No trauble zone ( vücüdü genel çalıştırıyor kardio az biraz )
Banisch Fat ( bir saat sürüyor tamamen kardio süper etkili.. Bunu yapmanı tavsiye ederim bir saat sürüyor ve etkileri gerçekden süper..

Sen kaç kilosun canım ??

Ben bugün -400 gr verdim 74,500 oldum, boy 172

K kitty28
canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. inan çok mutlu oldum bunları okuduğuma.

ben 1.5 yıldır depresyona girmiş ve 7-8 kilo almış bir insansım ve veremiyorum kilolarımı. sanırım 4 tane diyetiisyene gittim ama yok. diyet yapma sürem 1 hafta. sonra salıyorum kendimi. geçen temmuz ayında dukan express yapmıştım 3 hafta. yaptığım en güzel ve sürekli diyet oydu. 3.5 kilo vermiş ve müthiş incelmiştim. sonrasında kaç kez tekrar başlamayı denedim hatırlmıyorum (min. 5 kez) ama yapamadım. şimdi artık her şeyden bıkmış ve sıkılmış durumdayım. e killomda oturdu artık 1.5 yıl olunca :( yine diyorum dukan express yapayım ama yok protein şöyle, yok böyle, yok zararlı falan diye diye yapamıyorum. devam ettirebilir miyim onu da bilmiyorum. bi de diz ağrılarım var 1 yıldır ve nedeni muhtemelen saçma sapan diyetlerden dolayı vucudumu vitaminsiz bırakmış olmam ve kaslarımı zayıflatmış olmam. faydalı bir şey hiç yemedim ki. diyeti bozduğum zamanlar (yani her 2 haftada bir nerdeyse) doğru abur cubur çekmecesine. yedikçe sinir oldum, sinir oldukça yedim... derken oldum 68 kilo. inanamıyorum yani kendime! 1 yıldır sadece tayt giyiyorm resmen. üstüme kıyafet dahi almadım. kendimden nefret ediyorum. öyle büyük bir bunalımdayım ki ve de tek yolum kilo vermek. çok iyi biliyorum ama yapamıyorum :'(

senin uyguladığın diyeti mi uygulasam acaba dedim okurken. dukan çok katı bir diyet çünkü. yağ da yasak yani 2 gün sonra o kadar protein yemekten insanın midesine taş oturuyor resmen :( karatay mı yapsam acaba diyorum bir taraftan. ve biliyotum ki karbonhidratı ve şekeri azaltınca bu kilolar takır takır gidecek ama kararsızlık, başarısızlıklık ve umutsuzluk yaşıyorum...

Canım ben Jill Shred' leri 4,5 yıldan beri zayıflama dönemlerimde hep yapardım ve hızlı kilo veriri bi 10 kilo gider iki ayda kurtulurdum ama sonuç tekrar başa dönmek oldu her seferinde :) artık sporu hayatımdan çıkarmama kararı aldım istediğim kiloda bile olsam spor hep olsun hayatımda istiyorum inş :)

Ben bu yıl 10 kasımda başladım spor ve diyete

Jill shared 30 day
Six pack
Bady revolition bulabildiğim beş alrı bölümünü ara ara yaptım , ki bu takvimli bir program sonradan keşfettim ama Max ' a geçmişdim artık :)

jill kick boks
Yoga
En çok yaptıklarım ve etkisini gördüklerim
No trauble zone ( vücüdü genel çalıştırıyor kardio az biraz )
Banisch Fat ( bir saat sürüyor tamamen kardio süper etkili.. Bunu yapmanı tavsiye ederim bir saat sürüyor ve etkileri gerçekden süper..

Sen kaç kilosun canım ??

Ben bugün -400 gr verdim 74,500 oldum, boy 172

Canım teşekkür ederim tavsiyelerin için :) Sıkıldıkça program değiştirir bunları da yaparım :) Laxoberal i de araştırayım inş bana da çare olur :) Boy-kilomuz yakın canım, 1.72 boy, 72.7 kg görmüştüm en düşük birkaç gün önce, dün kutlamamız vardı kendime izin verdim, ketosisden çıkmış olmalıyım, bugün kaldığım yerden devam ettim, bu bana birkaç gün kaybettirir sanırım.Ama önemli değil, bu artık diyet değil yaşam biçimi benim için, tabii ki arada özel günlerim olacak :) Kilo düşer düşmez burdan 7 düvele duyururum zaten :D

K kitty28
canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. inan çok mutlu oldum bunları okuduğuma.

ben 1.5 yıldır depresyona girmiş ve 7-8 kilo almış bir insansım ve veremiyorum kilolarımı. sanırım 4 tane diyetiisyene gittim ama yok. diyet yapma sürem 1 hafta. sonra salıyorum kendimi. geçen temmuz ayında dukan express yapmıştım 3 hafta. yaptığım en güzel ve sürekli diyet oydu. 3.5 kilo vermiş ve müthiş incelmiştim. sonrasında kaç kez tekrar başlamayı denedim hatırlmıyorum (min. 5 kez) ama yapamadım. şimdi artık her şeyden bıkmış ve sıkılmış durumdayım. e killomda oturdu artık 1.5 yıl olunca :KK43: yine diyorum dukan express yapayım ama yok protein şöyle, yok böyle, yok zararlı falan diye diye yapamıyorum. devam ettirebilir miyim onu da bilmiyorum. bi de diz ağrılarım var 1 yıldır ve nedeni muhtemelen saçma sapan diyetlerden dolayı vucudumu vitaminsiz bırakmış olmam ve kaslarımı zayıflatmış olmam. faydalı bir şey hiç yemedim ki. diyeti bozduğum zamanlar (yani her 2 haftada bir nerdeyse) doğru abur cubur çekmecesine. yedikçe sinir oldum, sinir oldukça yedim... derken oldum 68 kilo. inanamıyorum yani kendime! 1 yıldır sadece tayt giyiyorm resmen. üstüme kıyafet dahi almadım. kendimden nefret ediyorum. öyle büyük bir bunalımdayım ki ve de tek yolum kilo vermek. çok iyi biliyorum ama yapamıyorum :'(

senin uyguladığın diyeti mi uygulasam acaba dedim okurken. dukan çok katı bir diyet çünkü. yağ da yasak yani 2 gün sonra o kadar protein yemekten insanın midesine taş oturuyor resmen :KK43: karatay mı yapsam acaba diyorum bir taraftan. ve biliyotum ki karbonhidratı ve şekeri azaltınca bu kilolar takır takır gidecek ama kararsızlık, başarısızlıklık ve umutsuzluk yaşıyorum...

Canım depresyona girmene neden olan şeyi bilemiyorum.
O salmalar, diyette dikiş tutturamamalar hepimizin yaşadığı şeyler, kendini suçlama lütfen.
Diz sorunu ben de yaşamıştım, her 1 kilo dizlere yanlış hatırlamıyorsam 6 kg yük bindiriyormuş.Yani 3 kg vererek bile dizlerinden 20kg a yakın yük kaldırabilirsin.
Vitamin-mineral takviyesi kullanabilirsin.
68 kilo da atla deve değil, kendine bu kadar haksızlık etme.
'Kendimden nefret ediyorum' yazmışsın çok üzüldüm.Kilodan daha önemli bir problem bu.Kendinden nefret edersen kendin için iyi şeyler yapmazsın, sağlıklı beslenme-spor gibi.
Kendini sevmen gerekiyor ki bedenine iyi bakasın, değil mi?
Kendine kıyafet alasın mı yok, inadına al.Dışarı çıkasın mı yok, inadına çık.Kimseyi görmek istemiyor musun, insan içine karış.Üzgünken gülmek bile mutluluk hormonu salgılatıyormuş.Depresyonu reddet, alma hayatına.
Ne güzel, ne bakımlı, ne mutlu kadınlar var kilolu da olsalar.
Demiyorum ki kilo konusunda birşey yapma.Bu veya başka diyet, hazır olduğunda kendine ve bedenine iyi bakmak için birşeyler yap tabii.Ama lütfen önce kendini sev.Sevdiğin şeye emek verirsin, sevdiğin şeye iyi bakarsın çünkü.
Kendinden nefret etmeyi hakedecek kadar kötü bir insan olduğuna inanmıyorum :) Kendine haksızlık etme, elbet sen de sevgiyi hakediyorsun ❤️

O Olivenoil
Canım senin ilaca baktım hep Almanca sonuçlar çıktı.Sanırım Almanya'dasın.Ama etken maddesi sodiumpicosulfate imiş, aynı maddeyi içeren dulcolax diye bir ilaç aldım, inş işe yararsa dua ederim sana :)

image.webp
image.webp

Bugün yediklerim ve makroları bu şekilde.Günlük kalori hedefim 1500dü ancak hiç tamamlayamaz oldum.Hedefi 1200e çekip devam edeceğim.Bugüne kadar her diyet denememde aşmamaya çalışırdım, bu defa tamamını yiyemiyorum :) Bu sizi yanıltmasın, inanın çok iştahlı biriyimdir, ama bu diyet gerçekten çok tok tutuyor, hepsini yiyemez oldum :)
Listemdeki kremalar kahveye koyduğum krema.Kahvenin kalorisi olmadığından yazmıyorum.Gördüğünüz gibi bir de protein bar yedim çikolatalı :) Bigjoy protein ve bcaa barları tavsiye ederim çok güzeller :) uniq2go ları denemiş beğenmemiştim.
Akşam yemeğimi henüz yemedim ama hazırladım.Zaten 1200e göre bile 150 kcal açığım var.planlamadığım birşey daha yesem bile sınırlar içindeyim :)))
Sporumu yapıyorum, girmemiş olmam sizi yanıltmasın.Jillian la shred it with weights e devam :) Sanırım 300 kcal fln yakıyorum o programla.

O Olivenoil
Canım senin ilaca baktım hep Almanca sonuçlar çıktı.Sanırım Almanya'dasın.Ama etken maddesi sodiumpicosulfate imiş, aynı maddeyi içeren dulcolax diye bir ilaç aldım, inş işe yararsa dua ederim sana :)
Evet canım ben Almanya' dayım.. Dulcolax ı duydum ama hiç kullanmadım canım, Tr' de hala yok demek Laxsoberal, aslında bağırsak düzenini hiç etkilemeyen güzel bir ilaç yıllardır diyet kabızlıklarımda korkmadan kullanıyorum. Dulcalox' da işe yarar tatlım.. Ama bağırsakları tembelleştirme konusında bilemiycem.. Deniyerek öğrenirsin , prospekdüsünde yazar zaten heralde...
Daha sonra daha uzun yazıcam inş tatlım :))

Eki Görüntüle 1835591 Eki Görüntüle 1835590
Bugün yediklerim ve makroları bu şekilde.Günlük kalori hedefim 1500dü ancak hiç tamamlayamaz oldum.Hedefi 1200e çekip devam edeceğim.Bugüne kadar her diyet denememde aşmamaya çalışırdım, bu defa tamamını yiyemiyorum :) Bu sizi yanıltmasın, inanın çok iştahlı biriyimdir, ama bu diyet gerçekten çok tok tutuyor, hepsini yiyemez oldum :)
Listemdeki kremalar kahveye koyduğum krema.Kahvenin kalorisi olmadığından yazmıyorum.Gördüğünüz gibi bir de protein bar yedim çikolatalı :) Bigjoy protein ve bcaa barları tavsiye ederim çok güzeller :) uniq2go ları denemiş beğenmemiştim.
Akşam yemeğimi henüz yemedim ama hazırladım.Zaten 1200e göre bile 150 kcal açığım var.planlamadığım birşey daha yesem bile sınırlar içindeyim :)))
Sporumu yapıyorum, girmemiş olmam sizi yanıltmasın.Jillian la shred it with weights e devam :) Sanırım 300 kcal fln yakıyorum o programla.
Protein barlardan eşimde almışdı geçenlerde bana tadı mükemmeldi, kalorileride azdı ama genede işlem görmüş gıda diye sürekli almak istemedim. Hatta bugün gittiğim spor mağazasında bir reyon sırf protein yiyeceklerle doluydu ama doğal değiller diye incelemedim..
Protein ağırlıklı beslenmek gerçekden acıktırmıyor canım..
Ben dün tartıda artı çıkdım diye ananas detoxu yaptım ama fazla bir işe yaramadı sadece -200 görebildim :)
Bugün gene saf pro yapıyorum.. Siyah çay içtim az önce o acıktırdı sanırım , biraz açlık var ama sahur yapıcam bugün o zamanı bekleyim diyorum bende :)
Bugün epey bir spor malzemesi aldım kendime daha çok p90x kas geliştirme programında kullanılan aletler, yağlarımı eritip ona geçicem kısmetse inş :) şimdiden hazır ettim :)
Barfiks bile kurdum ama daha çekemiyorum başlangıçda sandalyeye çıkıp çekicem sanırım kollar o kadar güçlü değil malum :)

Protein barlardan eşimde almışdı geçenlerde bana tadı mükemmeldi, kalorileride azdı ama genede işlem görmüş gıda diye sürekli almak istemedim. Hatta bugün gittiğim spor mağazasında bir reyon sırf protein yiyeceklerle doluydu ama doğal değiller diye incelemedim..
Protein ağırlıklı beslenmek gerçekden acıktırmıyor canım..
Ben dün tartıda artı çıkdım diye ananas detoxu yaptım ama fazla bir işe yaramadı sadece -200 görebildim :)
Bugün gene saf pro yapıyorum.. Siyah çay içtim az önce o acıktırdı sanırım , biraz açlık var ama sahur yapıcam bugün o zamanı bekleyim diyorum bende :)
Bugün epey bir spor malzemesi aldım kendime daha çok p90x kas geliştirme programında kullanılan aletler, yağlarımı eritip ona geçicem kısmetse inş :) şimdiden hazır ettim :)
Barfiks bile kurdum ama daha çekemiyorum başlangıçda sandalyeye çıkıp çekicem sanırım kollar o kadar güçlü değil malum :)
Ben de devamlı yemiyor ya da bulundurmuyorum canım protein bar.Zaten alsam eve hergün bir tane yiyeyim diye, bir taneyle kalmam eminim ve benim diyet güme gider.
Arada sırada şımartıyorum kendimi işte makrolarıma sadık kalarak.
Yeni spor aletlerin hayırlı olsun canım.Ben de kettlebell sipariş ettim henüz gelmedi, dumbell ile yapıyorum jillian ı.Kapıya asılan barlardan var bende de ama barfiks çekemem ben de :) Bel fıtığı olduğumda almıştım, onda asılı kalınca omurlarım rahatlıyordu.Aldığın diğer aletler neler, ne kullanılıyor p90x te?
Arada artı çıkabiliyor canını sıkma, ben de belki bir hafta olmuştur 72.7 yi bi görüp kaybetmiştim, sonraki günler hep 73 ve üstü çıkmıştı.Birkaç gündür de tartılmıyordum.Bugün sabah tartılacaktım ama unuttum, az önce gün içinde ve tok karnına tartıldım 72 çıktım :))) demek ki yarın sabah 71 küsür çıkacak :) Bunda önerdiğin ilacın da payı var tabii, dün nihayet wc ye çıkabildim, tavsiyen için teşekkürler :)

Ben de devamlı yemiyor ya da bulundurmuyorum canım protein bar.Zaten alsam eve hergün bir tane yiyeyim diye, bir taneyle kalmam eminim ve benim diyet güme gider.
Arada sırada şımartıyorum kendimi işte makrolarıma sadık kalarak.
Yeni spor aletlerin hayırlı olsun canım.Ben de kettlebell sipariş ettim henüz gelmedi, dumbell ile yapıyorum jillian ı.Kapıya asılan barlardan var bende de ama barfiks çekemem ben de :) Bel fıtığı olduğumda almıştım, onda asılı kalınca omurlarım rahatlıyordu.Aldığın diğer aletler neler, ne kullanılıyor p90x te?
Arada artı çıkabiliyor canını sıkma, ben de belki bir hafta olmuştur 72.7 yi bi görüp kaybetmiştim, sonraki günler hep 73 ve üstü çıkmıştı.Birkaç gündür de tartılmıyordum.Bugün sabah tartılacaktım ama unuttum, az önce gün içinde ve tok karnına tartıldım 72 çıktım :))) demek ki yarın sabah 71 küsür çıkacak :) Bunda önerdiğin ilacın da payı var tabii, dün nihayet wc ye çıkabildim, tavsiyen için teşekkürler :)

Tatlım sürekli almadığın sürece sorun yaşıyacağını sanmıyorum. Sanki herşeyin doğalını buluyor muyuz, sevdiysen arada mutlu et kendini :)

Kettlebell' in bir an evvel gelir inşallah canım.. Jill , Weights da kullanıyor bunu, şimdi daha severek yaparsın :)

Barfiks bence çekmeye çalış madem var tatlım, başlangıç için kasları güçlendirme egzersizleri var alıştırma olarak.. Ben onları yapmaya başlıycam, sandalyeye çıkdım olmadı, boyum uzun olunca :) fazla havada kaldım.. Küçük bir bar lazım , uygun birşey ayarlıycam artık :))
Aldığım malzemelerde direnç lastiği var, barfiks yerine kullanılıyor aslında ama ben genede aldım :)
Bir de şınav çekerken tutunulup yapılan tencere kapagı gibi bir alet var PUSCH UP BARS tutunma barı anlamında ..
Bunuda P90x de kullanıyorlar, şınav çekerken.. Normal şınavdan daha farklı etkisi olmalı ki kullanıyorlar , vardır Tony Horton' un bi bildiği dedim onuda aldım :) ekipman tamam, sıra yağları eritmekde :)) o sırada barfiksi geliştirmeye çalışıcam :)) tabi INSANITY' e devam . 3. Haftaya başlıycam inş bugün..

Kabızlığının gitmesine sevindim canım :)
Kilonda ne güzel epey düşmüş.. Dahada aşağıları görürsün inş.
Dün ben azıttım gene ya :) bugün toparlanma günü bakalım :))

Aa hep unutuyorum canım, geçenlerde Oopsies ekmeklerden yapmışdım , çok güzel ve hafif oldular iki gün yetti bana:) pizzada yapmışdım ama evde malzemem fazla yokdu .. Ama oda bol malzemeli çok güzel olur :) tarif için bende sana teşekkür ederim.. Çok neşeli birşey yapmak oopsiesleri, bembeyaz krema gibi olan yumurta beyazları çok eğlenceli :)
Ayrıca çok kolay hazırlamak :))

Canım depresyona girmene neden olan şeyi bilemiyorum.
O salmalar, diyette dikiş tutturamamalar hepimizin yaşadığı şeyler, kendini suçlama lütfen.
Diz sorunu ben de yaşamıştım, her 1 kilo dizlere yanlış hatırlamıyorsam 6 kg yük bindiriyormuş.Yani 3 kg vererek bile dizlerinden 20kg a yakın yük kaldırabilirsin.
Vitamin-mineral takviyesi kullanabilirsin.
68 kilo da atla deve değil, kendine bu kadar haksızlık etme.
'Kendimden nefret ediyorum' yazmışsın çok üzüldüm.Kilodan daha önemli bir problem bu.Kendinden nefret edersen kendin için iyi şeyler yapmazsın, sağlıklı beslenme-spor gibi.
Kendini sevmen gerekiyor ki bedenine iyi bakasın, değil mi?
Kendine kıyafet alasın mı yok, inadına al.Dışarı çıkasın mı yok, inadına çık.Kimseyi görmek istemiyor musun, insan içine karış.Üzgünken gülmek bile mutluluk hormonu salgılatıyormuş.Depresyonu reddet, alma hayatına.
Ne güzel, ne bakımlı, ne mutlu kadınlar var kilolu da olsalar.
Demiyorum ki kilo konusunda birşey yapma.Bu veya başka diyet, hazır olduğunda kendine ve bedenine iyi bakmak için birşeyler yap tabii.Ama lütfen önce kendini sev.Sevdiğin şeye emek verirsin, sevdiğin şeye iyi bakarsın çünkü.
Kendinden nefret etmeyi hakedecek kadar kötü bir insan olduğuna inanmıyorum :) Kendine haksızlık etme, elbet sen de sevgiyi hakediyorsun ❤️

teşekkür ederim kitty'cim cevabın için.
depresyona neden olan şey tabi ki iş ve kpss. kpss çağımızın depresyon nedeni artık resmen :(

toparlamaya çalışıyorum. her şey üst üste geliyor ama mutlak bu da geçici bir dönem. dediğin gibi kendimi sevmediğim ve kendime böyle yüklendiğim sürece yol alamam ki aksine de geri geri giderim.
bugün karatay diyetine başladım. diyet değil de karatay beslenmesine diyeyim daha doğru olur. kitabını da aldım okuyorum ve gerçekten ne kadar bilmediğim şey varmış, ne kadar güzel bir beslenme şekilymiş diyorum kendi kendime. tatlı krizlerini de atlattık mı tamamdır :)

teşekkür ederim tekrar. bol eksiler diliyorum tartıda hepimiz için.

K kitty28
dizlere o kadar yük bindiğinide bilmiyorum ya. senden öğrendim. tahmin ediyorum ondan olduğunu. gerçi perşembe doktora gidicem yani umarım tek sıkıntı kilodur. başka bir şey çıkacak diye ödüm kopuyor inan. allah sağlımızdan etmesin. her şeyin başı sağlık zaten kiloyu da çnce sağlık sonra güzellik için vermek istiyoruz.

teşekkür ederim kitty'cim cevabın için.
depresyona neden olan şey tabi ki iş ve kpss. kpss çağımızın depresyon nedeni artık resmen :KK43:

toparlamaya çalışıyorum. her şey üst üste geliyor ama mutlak bu da geçici bir dönem. dediğin gibi kendimi sevmediğim ve kendime böyle yüklendiğim sürece yol alamam ki aksine de geri geri giderim.
bugün karatay diyetine başladım. diyet değil de karatay beslenmesine diyeyim daha doğru olur. kitabını da aldım okuyorum ve gerçekten ne kadar bilmediğim şey varmış, ne kadar güzel bir beslenme şekilymiş diyorum kendi kendime. tatlı krizlerini de atlattık mı tamamdır :)

teşekkür ederim tekrar. bol eksiler diliyorum tartıda hepimiz için.

Ah bu iş mevzuları.Ben çalışıyorum, beni de o depresyona sokuyor inan :) Zor bir dönemde yaşıyoruz, iş bulmak bir dert, çalışma koşulları ayrı dert...Umarız en kısa zamanda herşey gönlüne göre olur.
Biryerlerden başlamışsın ya, önemli olan bu :) Karatay ın kitabını okumuş ama diyetini yapmamıştım hiç.Özünde benzeşiyor ketojenikle, kalori sayılmıyor sanırım ama yağ, sebze, et , kuruyemiş ağırlıklı besleniliyor ve meyve az , şeker-karbonhidrat hiç tüketilmiyor.Prensipler aynı.Başarılı olacağına eminim.İnsanın kendi için birşey yapması güzel, kilolar gittikçe dizlerin de rahatlayacaktır eminim.Haberlerini bekliyorum, sevgiler...

Tatlım sürekli almadığın sürece sorun yaşıyacağını sanmıyorum. Sanki herşeyin doğalını buluyor muyuz, sevdiysen arada mutlu et kendini :)

Kettlebell' in bir an evvel gelir inşallah canım.. Jill , Weights da kullanıyor bunu, şimdi daha severek yaparsın :)

Barfiks bence çekmeye çalış madem var tatlım, başlangıç için kasları güçlendirme egzersizleri var alıştırma olarak.. Ben onları yapmaya başlıycam, sandalyeye çıkdım olmadı, boyum uzun olunca :) fazla havada kaldım.. Küçük bir bar lazım , uygun birşey ayarlıycam artık :))
Aldığım malzemelerde direnç lastiği var, barfiks yerine kullanılıyor aslında ama ben genede aldım :)
Bir de şınav çekerken tutunulup yapılan tencere kapagı gibi bir alet var PUSCH UP BARS tutunma barı anlamında ..
Bunuda P90x de kullanıyorlar, şınav çekerken.. Normal şınavdan daha farklı etkisi olmalı ki kullanıyorlar , vardır Tony Horton' un bi bildiği dedim onuda aldım :) ekipman tamam, sıra yağları eritmekde :)) o sırada barfiksi geliştirmeye çalışıcam :)) tabi INSANITY' e devam . 3. Haftaya başlıycam inş bugün..

Kabızlığının gitmesine sevindim canım :)
Kilonda ne güzel epey düşmüş.. Dahada aşağıları görürsün inş.
Dün ben azıttım gene ya :) bugün toparlanma günü bakalım :))

Aa hep unutuyorum canım, geçenlerde Oopsies ekmeklerden yapmışdım , çok güzel ve hafif oldular iki gün yetti bana:) pizzada yapmışdım ama evde malzemem fazla yokdu .. Ama oda bol malzemeli çok güzel olur :) tarif için bende sana teşekkür ederim.. Çok neşeli birşey yapmak oopsiesleri, bembeyaz krema gibi olan yumurta beyazları çok eğlenceli :)
Ayrıca çok kolay hazırlamak :))

Direnç lastiklerim var farklı sertliklerde ama kullanmıyorum yaa.Belki ilerde kullanıldığı bir programa geçersem yaparım.Push up zaten çok zor, hatta Jillian ın shred iydi sanırım şınav var diye tercih etmemiştim :) Belki güçlendikçe zamanla artık :) O zımbırtıyla daha da zor oluyordur eminim...

Kabızlık gitti demeyelim de, ilacı aldığım gün işe yaradı, o gün bugündür tık yok yine.Sen ne sıklıkta alıyorsun? Sanırım haftada 1-2 almam gerekecek.Bir de çok karnımı ağrıttı başta, wc ye çıkınca rahatladım.Ağrı da biraz gözümü korkuttu.Kilom wc ye çıktığım gün bi 72 gördüm, bir daha da göremedim :) Gerçi sabahları unutuyorum tartılmayı, akşam da fazla çıkıyor haliyle.Neyse elbet yavaş yavaş gidecek kilolar eninde sonunda :)

Hmm oopsie güzel oldu demek, bir ara yeniden yapayım.Ben de protein ekmeği aldım dün, baktım carb çok düşük.Arada canım çekerse yerim diye.Almanya da her markette var, burada zor bulunuyor, tesadüfen karşıma çıktı, aldım. Sen de bi incele istersen besin değerlerini markete gittiğinde.

Azıtıp da ne yaptın, ne kadar azıttın bilmiyorum ama geçen gün pasta yiyip şarap içmiştim ya, sonraki 2 günüm zor geçti, enerjim düştü, şeker düşmesi benzeri belirtiler yaşadım.Sanırım ketozisten çıkıp yeniden girdim o dönemde, en güzeli hiç bozmamak sanırım, ama insanız işte oluyor arada.Umarım sen kolaycacık toparlarsın :) Öpüyorum :)

72nin günahını almışım :) Akşam yemeğinden önce 72.0 gördüm yine.70in altı için sabırsızlanıyorum ama kilo vermem yavaşlar artık, 2-3 haftayı bulur sanırım...

Direnç lastiklerim var farklı sertliklerde ama kullanmıyorum yaa.Belki ilerde kullanıldığı bir programa geçersem yaparım.Push up zaten çok zor, hatta Jillian ın shred iydi sanırım şınav var diye tercih etmemiştim :) Belki güçlendikçe zamanla artık :) O zımbırtıyla daha da zor oluyordur eminim...

Kabızlık gitti demeyelim de, ilacı aldığım gün işe yaradı, o gün bugündür tık yok yine.Sen ne sıklıkta alıyorsun? Sanırım haftada 1-2 almam gerekecek.Bir de çok karnımı ağrıttı başta, wc ye çıkınca rahatladım.Ağrı da biraz gözümü korkuttu.Kilom wc ye çıktığım gün bi 72 gördüm, bir daha da göremedim :) Gerçi sabahları unutuyorum tartılmayı, akşam da fazla çıkıyor haliyle.Neyse elbet yavaş yavaş gidecek kilolar eninde sonunda :)

Hmm oopsie güzel oldu demek, bir ara yeniden yapayım.Ben de protein ekmeği aldım dün, baktım carb çok düşük.Arada canım çekerse yerim diye.Almanya da her markette var, burada zor bulunuyor, tesadüfen karşıma çıktı, aldım. Sen de bi incele istersen besin değerlerini markete gittiğinde.

Azıtıp da ne yaptın, ne kadar azıttın bilmiyorum ama geçen gün pasta yiyip şarap içmiştim ya, sonraki 2 günüm zor geçti, enerjim düştü, şeker düşmesi benzeri belirtiler yaşadım.Sanırım ketozisten çıkıp yeniden girdim o dönemde, en güzeli hiç bozmamak sanırım, ama insanız işte oluyor arada.Umarım sen kolaycacık toparlarsın :) Öpüyorum :)
Bir program dahilinde olmayınca spor aletlerini tek başına kullanmak zor oluyor ama vakti geldiğinde evde olmasına seviniyor insan :) bir gün kullanırsın hem Barfiksi hem direnç lastiklerini canım :) her ikiside süper kas çalıştırıcılar.. Benim problemli bölgem üst beden olduğu için oldukça faydasını görürüm diye düşünüyorum.. Sende neresi ??
Bulgar halterin geldi mi (kettlebel )?
Sınav , Burpee gibi hareketler süper hareketler, azdan azdan alıştırman iyi olur kendini aslında canım :)
Senin yaptığın programı bir denemek istiyorum, ağırlık çalışması iyi olacak yavaşdan geçmem lazım benimde.. Ramazanda ınsanıty 2. Aya geçmiş olacagım kısmetse, zorlarsa belki onunla devam edebilirim önceden bir deneyim de :)

Canım malesef bir gün etkili oluyor ilaç.. Bende diyetteyken 3,4 güne durumuma göre ilaç alıyorum.. Normal düzene geçip abrtılı yemeden kabızlığım geçmiyor yani :)
Laxoberal de karın ağrısı yapıyor. 8 -10 saat içinde etkili oluyor.. O saatleri evde olduğun zamanlara getirmeye çalış dışarda çok zorlanırsın yoksa .. Keten tohumu kayısı şu bu işe yarıyor diyenler var ama bende hiç işe yaramadı malesef..
Proteinli ekmek bir ara görmüşdüm, aklımda olsun .. Ekmeği mümkün olduğunca yememye çalışıyorum ben tatlım.. Ekmek yemeyi aşırı sevdiğimden uzak durmaya çalışıyorum.. Bazen spor için arada 1 dilim yiyorum., bugün çekirdekli vitaminli kepekli vollkorn ekmek yedim incecik bir dilim kraker gibi bişey :)
Arada kaçamaklarımız olacak napalım tatlım, hayatımız sadece diyetten oluşmuyor, önemli olan sonrasında toparlanıp düzenine dönebilmek :)
Bu hafta özel günümde olduğumdan şişlik aşırı var. İnşallah fazla kilo almadan atlatabilirim :)
Sende gayet güzel kilo vermişsin çok güzel.. Veriyorken motive olmuşken devam.. Sporlarımızla eglene eglene verelim kiloları tatlım:) bende öptüüüm :))

72nin günahını almışım :) Akşam yemeğinden önce 72.0 gördüm yine.70in altı için sabırsızlanıyorum ama kilo vermem yavaşlar artık, 2-3 haftayı bulur sanırım...
Neden yavaşlasın tatlım şartlandırma öyle kendini , kabızlık sonrası kesin 69 u görürsün bence, kabızlık gerçekden kilo vermeyi engelliyor , çözümü de olduğuna göre :))

Selamlar Kityycim ve ketojenik diyete niyetlenmiş gönül dostlarım :)
Ketojenik diyet tam da bana göre uyarlanmış gibi bir diyet. Makarna,pilav türü şeyleri olursa yerim veya basit diye yapar yerim :) et ve süt ürünlerineyse bayılırım. Uzun zamandır niyetleniyordum fakat okulla ilgili durumlarımdan dolayı erteliyordum. Artık ertelemek istemiyorum. Bu hafta başlamayı planlıyorum.
Sabahları omlet veya haşlanmış yumurtalı, peynirli,zeytinli güzel bir kahvaltı; öğlenleriyse beyaz veya kırmızı etli bir yemek akşama da yüksek ihtimalle fırında tavuk veya tavuk şiş tarzı şeyler yemeyi planlıyorum.
Kittycim yazılarını okudum, kilogram başına belli bir protein almak gerekiyormuş ama bunu çok sıkıntı yapmamıza gerek yok galiba değil mi canım? Ben biraz aç gözlüyümdür de sevdiğim bir şey varsa dibini görene dek yerim doysam bile :) örneğin sadece akşamları 1 kg fırında tavuk yiyebilirim :))) çok severim çünkü. Haşlama yiyemem ama fırındaysa tepsiyi bitirebilirim :) bu sorun olur mu acaba diye endişe ediyorum? Bir doktora sordum 2,3 haftalık bir dönemin vücuda çok zararı olmaz dedi. Yine de sizlere de danışmak istedim :)
Aklıma takılan diğer soruysa halsİzlik veya baş dönmesi yapıyor mu? Normalde tansiyonum çok düşük,herhangi bir sağlık problemim yok şükür, yıllardır öyle sadece. Tuz hiç aramam belki ondan kaynaklanıyor bilemiyorum. Okulda falan düşüp bayılmaktan korkuyorum, tansiyonum düşerse :) böyle bir problem olur mu diye endişe ediyorum.
Ben ek destek alacağım diyet süresince. Solgarın tonalin clasını edindim 1300 mg günde 2 adet alıcam. Normalde balık yağı kapsülü kullanıyorum, her sabah uyanır uyanmaz 2 adet alıyorum. Ona devam edicem. Bir de hardline ın thermo carnitin likitinden edindim. Haftada 3 gün 40 dk hitt koşu antrenmanı yapmayı planladım. Akşamları da uyumadan 15-20 dk kadar pilates düşünüyorum. Bir de zencefilli 5i biyerde çayını haftada 5 gün günde 2 fincan içicem. Kullananlar memnun olduklarını söylediler.
Güncel kilom 60, ilk etapta 5 kilo vermeyi hedefliyorum. Aklımdaki soru işaretleri kalkınca hemen başlıycam diyete :)

Bir program dahilinde olmayınca spor aletlerini tek başına kullanmak zor oluyor ama vakti geldiğinde evde olmasına seviniyor insan :) bir gün kullanırsın hem Barfiksi hem direnç lastiklerini canım :) her ikiside süper kas çalıştırıcılar.. Benim problemli bölgem üst beden olduğu için oldukça faydasını görürüm diye düşünüyorum.. Sende neresi ??
Bulgar halterin geldi mi (kettlebel )?
Sınav , Burpee gibi hareketler süper hareketler, azdan azdan alıştırman iyi olur kendini aslında canım :)
Senin yaptığın programı bir denemek istiyorum, ağırlık çalışması iyi olacak yavaşdan geçmem lazım benimde.. Ramazanda ınsanıty 2. Aya geçmiş olacagım kısmetse, zorlarsa belki onunla devam edebilirim önceden bir deneyim de :)

Canım malesef bir gün etkili oluyor ilaç.. Bende diyetteyken 3,4 güne durumuma göre ilaç alıyorum.. Normal düzene geçip abrtılı yemeden kabızlığım geçmiyor yani :)
Laxoberal de karın ağrısı yapıyor. 8 -10 saat içinde etkili oluyor.. O saatleri evde olduğun zamanlara getirmeye çalış dışarda çok zorlanırsın yoksa .. Keten tohumu kayısı şu bu işe yarıyor diyenler var ama bende hiç işe yaramadı malesef..
Proteinli ekmek bir ara görmüşdüm, aklımda olsun .. Ekmeği mümkün olduğunca yememye çalışıyorum ben tatlım.. Ekmek yemeyi aşırı sevdiğimden uzak durmaya çalışıyorum.. Bazen spor için arada 1 dilim yiyorum., bugün çekirdekli vitaminli kepekli vollkorn ekmek yedim incecik bir dilim kraker gibi bişey :)
Arada kaçamaklarımız olacak napalım tatlım, hayatımız sadece diyetten oluşmuyor, önemli olan sonrasında toparlanıp düzenine dönebilmek :)
Bu hafta özel günümde olduğumdan şişlik aşırı var. İnşallah fazla kilo almadan atlatabilirim :)
Sende gayet güzel kilo vermişsin çok güzel.. Veriyorken motive olmuşken devam.. Sporlarımızla eglene eglene verelim kiloları tatlım:) bende öptüüüm :))

Benim problem bölgem heryer :D Genel olarak kalınım, kollar, bacaklar, göbek, popo :) Ama belli bir yerde çok pörtlemem yok.O yüzden belli bir bölgeye değil tüm vücut çalıştırmaya çalışıyorum.Kilo verince popo bacaklar toparlandı ve selülit görünümü ciddi azaldı ama kollarım sallanmaya başladı, o yüzden ağırlıkla çalışıyorum.

Kettlebell gelmedi malesef, hala 2 dumble ı çaprazlayıp onlarla çalışıyorum, 1erden 2 kilo ediyor, kettlebel 4 kiloluk sipariş ettim, gelene kadar güçlenmiş olurum da 4 kg fazla gelmez inşallah.

Diğer ekipmanların da elbet zamanı gelecek, ideal kiloya ulaştığımda pilates fln yaparım bantlarla.Barda da en azından arada sallanıyorum, omurlarıma iyi geliyor.

Ekmek sevmem ben hiç aramıyorum, denk gelmişken aldım işte, daha elimi sürmedim.Vollkornbrot a benziyor bu da kahverengi, dilimli, tuğla gibi birşey :) bunu da seversin vollkorn seviyorsan.

Benim program hafif gelir sana, insanity i izlerken yoruldum valla :D Ama kollarıma iyi geldi sanki, kollarında problem olursa iyi gelecektir.

Özel günler bitince ödemi atıp kilo düşmenin keyfi paha biçilemez :) Demek ki pek yakında gidecek yine en az 1 kilon :)

Bu kabızlık meselesi canımı sıkıyor, ilacı da sık kullanmaya korkuyorum bşr zararı olursa diye, sen dr una danışmış mıydın canım bu ilaç için? Aslında üşenmesem ve vaktim olsa kan değerlerime bir baktırıp bu konuyu da danışmak istiyorum dr a, benim bağırsaklar normalde bile tembeldir zaten, şimdi iyice durdu :S Tıkanır mıkanır diye korkuyorum :S

Devam zaten canım diyete, gayet mutluyum beslenme düzenimle :) Zaten etçil bir insanımdır normalde de, sebzeci pek değilimdir, bu diyet sayesinde düzenli sebze yer.Nişastalı gıdaları da özlemiyorum, tek özlediğim çikolata, onu da arada biraz bitter veya protein bar olarak fln yiyorum, çok yoksunluk çektiğim yok.

Acaba ilaçtan alsam mı yatmadan.Sabah wc ye çıkar tartılırım moral olur.Karnımı çok ağrıtmıştı ondan da korkuyorum :) Bendeki ilaç minik inci tanesi gibi jel kapsül, 2-4 adet alın diyordu ben 2 almıştım karnım çok ağrımıştı.Bi tane yutayım ben en iyisi, sabah kilomu güncellerim :)

Back
X