Canım gayet güzel kilo vermişsin, vücut bazen belli kiloda eger hızlı gitmişsek duraklıyor kendini toplamak için bilirsin .. Sende yazmışsın zaten elbet gidecek :) yeter ki devam edelim :)Bir ay oldu sanırım başlayalı, 5 kg gitti.Birkaç gündür birkaçyüz gr aşağı yukarı oynadı, belirgin bir kayıp yok son günlerde, ama biliyorum ki ben yolumdan şaşmazsam eninde sonunda gidecek :) Bir de tuvalete çıkamıyorum, o yüzden de kaybı göremediğimi sanıyorum.Psyllium husks fiber aldım bu sebeple, umarım düzenler.Sende böyle bir sıkıntı oldu mu, bu konuda tavsiyen var mı bana?
3 gündür spor da yapıyorum, dün aklıma geldi, evde l carnitin var bi ara almış pek kullanmamıştım.Spordan önce ondan da alacağım destek olarak.Multivitamin zaten diyetten önce de kullanıyordum, şimdi daha düzenli alıyorum eksik kalmasın birşeyler diye.
Bende de kabızlık sorunu sürekli var tatlım , bende doğal bitkisel ama bıraktığımda normal düzenime geçtiğimde etkilemeyen bir damla, Laxoberal kullanıyorum arada.. Karbonhidrat yani ekmek yemediğim dönemlerde bende yaşıyorum malesef :) yulaf kepeği falan çözüm olmuyor yani :)
Carnitin kullananlar var evet ben hiç kullanmadım canım :) arada sırada vitamin alıyorum oda sürekli değil ayda 2, 3 belki :)