Canım zaten soğan çıtırı elzem birşey değil ben poğacada deniycem o nedenle almışdım aslında :) eşimde çok seviyor soğan çıtırlı ekmekcikleri :)Ay canım bana çok o carb, tatlı düşkünü bi insan olarak ben o carb hakkımı protein barla kullanmayı tercih ederim :)
En yakın zamanda alayım aromalı yeşil çay hakikaten :) bugünlük kayısılı form çayla karıştırıp ice tea yaptım yine yeşil çay ve splendayla, 1 br içtim sadece, kalanı da yarın içerim inşallah :)
Menüme
Dünkü köftelerden sonra bugün +500 ile 74,500 üm :))
Köfte bana yaramıyor demişdim, biliyordumda ama bile bile işde oldu gene .. Tuzuda epey belli olmuşdu ve wc yok tabii .. Neyse pro gününe devam bakalım .. En azında ketoiste sokuyaım kendimi kilo vermesemde demi ama :))
Yeşilçay içmen iyi olmuş canım. Ben artık bitkisel bile olsa hiç tatlandırıcı kullanmıyorum .. Bitkisel olanlarda da aynı etki var mı bilmiyorum ama tatlandırıcıları beyin şeker olarak algılıyormuş kandıramıyormuşuz :)
Fazla kullanmıyorsan sorun olmaz zaten ama sık kullanmamak en iyisi bence tatlım :)
Ya bu protein barları bende çok sevdim .. Hatta normal çikolatalardan daha güzel bile geliyor keşke sırf protein olsaydı dışındaki çikolata falan olmasaydı :))