- 17 Ekim 2017
- 55
- 278
- 8
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günlükte hasetinden sararıp solmasin:)Anlatmamak lazım da işte bir yere yazacağım günlük gibi o yöntemi tuttum ben...
Bir şeycik olmaz ona, mis gibi içinde saklar :) Ablam uzakta ona anlatıyorum birde o rahatlatıyor da cidden başkalarına anlatma diye telkin veriyor kendisi bayağı ketumdur , bana geçmemişGünlükte hasetinden sararıp solmasin:)
Aç kadın! açılımı nedir acabaAç kadın nasıl da talihsiz bir tanımlama...
Belki de patavatsızlık sebebiyle sizden uzaklaşıyorlardır olamaz mı ?
Aç kadın! açılımı nedir acaba
İşte ben nazar mı ne bilemem, paylaşmasam da olmuyor içim içime sığmıyor :))) Nette bir başlıkmvar bir işten sonuç alana dek gizlemek diye onu okudum hatta, ııh yine de ketum olamadım...Ben de tam sevindirik oluyorum,tak nazar degiyor huzunduruk oluyorum.
Olacan olacan ama bilemedim anlatmayinca olmaz miymis,bu saatten sonra gelecek planlarimi anlatırsam ne olayim,aha cızık attım buraya__İşte ben nazar mı ne bilemem, paylaşmasam da olmuyor içim içime sığmıyor :))) Nette bir başlıkmvar bir işten sonuç alana dek gizlemek diye onu okudum hatta, ııh yine de ketum olamadım...
Yemek yememis,diyet yapan kadindir.Aç kadın! açılımı nedir acaba
Ben adam bana güzel bir iki jestte bulunmuştu onu anlattım, ertesi gün adam 180 derece değişti, hani tesadüf diye bir şeye vs asla inanmam, susmayı öğrenmem lazımOlacan olacan ama bilemedim anlatmayinca olmaz miymis,bu saatten sonra gelecek planlarimi anlatırsam ne olayim,aha cızık attım buraya__
Zengin erkeğe yürüyen aç kadın ilginçmiş!Yemek yememis,diyet yapan kadindir.
Ben evlemdiğimde herkes akrabalar şok olmustu sessiz sakin meleke nasıl sevgili buldu evlendi diye :):) arkadaslarıma söylerdim ama bazı kızlar gibi bana sunu dedi bunu dedi ayrıntıya inmezdimMerhaba arkadaşlar :)
Ben kendimi bildim bileli ilişkiler konusunda garip bir durum yaşıyorum, diyelim biri benden hoşlanıyor onu fark ediyorum( zaten 2 kişiden hoşlandım tüm hayatım boyunca), bir kız arkadaşımla paylaşıyorum, sonra ne oluyorsa herşey tepetaklak oluyor, 2 dir böyle oldu, zaten burada konusunu açmak yasaktır nazarın vs ama bıktım artık, kimseye anlatmasam da içimde patlar, nasıl ketum olmayı beceriyorsunuz sevindirik olunca ...
Bende acim,ekmek yemiyom artık : ((Zengin erkeğe yürüyen aç kadın ilginçmiş!
Tabirin bana uyar açım diyetteyim :) ama zengin erkeğe yürümüyorum keza evliyim
Ne güzel ! Bende ayrıntıya girmiyorum da farzı misal adam sevdiğim kitabı alıp, iş yerindeki masama bıraktırmış olsun bundan bahsetmiştim mesela başkalarına öyle çok büyük şeylerde değil hani ama ketum olmak candır ya mesela iş hayatında benim tanıdığım hep çok iyi konumlara gelmiş düzgün karakterli adamlar ve kadınların hepsi geçmişinde çok ketum tutum sergilemiş...Ben evlemdiğimde herkes akrabalar şok olmustu sessiz sakin meleke nasıl sevgili buldu evlendi diye :):) arkadaslarıma söylerdim ama bazı kızlar gibi bana sunu dedi bunu dedi ayrıntıya inmezdim
Söyleme bilmelerine gerek yok özel hayatın sende kalsın gerçekten pişman olmazsınNe güzel ! Bende ayrıntıya girmiyorum da farzı misal adam sevdiğim kitabı alıp, iş yerindeki masama bıraktırmış olsun bundan bahsetmiştim mesela başkalarına öyle çok büyük şeylerde değil hani ama ketum olmak candır ya mesela iş hayatında benim tanıdığım hep çok iyi konumlara gelmiş düzgün karakterli adamlar ve kadınların hepsi geçmişinde çok ketum tutum sergilemiş...
İşte evleneceğimi düşündüğüm kişiyle ilgili güzel şeyleri anlattım tepe taklak oldu daha da nasıl anlatayımNazarla alakasi oldugunu sanmiyorum bir laf vardi ya hani kismetse onunde daglar bile duramaz devamini hatirlamiyorumoyle bisey yani nazar degiyor soylemeyeyim icimde tutayim diye dusunmeyin amaaaan soyleyin gitsin
Merhaba arkadaşlar :)
Ben kendimi bildim bileli ilişkiler konusunda garip bir durum yaşıyorum, diyelim biri benden hoşlanıyor onu fark ediyorum( zaten 2 kişiden hoşlandım tüm hayatım boyunca), bir kız arkadaşımla paylaşıyorum, sonra ne oluyorsa herşey tepetaklak oluyor, 2 dir böyle oldu, zaten burada konusunu açmak yasaktır nazarın vs ama bıktım artık, kimseye anlatmasam da içimde patlar, nasıl ketum olmayı beceriyorsunuz sevindirik olunca ...