- 27 Mart 2011
- 92
- 0
- 86
Kızlar bunu nereden bulabilirsiniz bilemiyorum ben kuaförden almıştım gerçekten çok güzel onarıyor işe yaradı kolay şekil alıyor ipek gibi ilk kullanımda dahil yumuşattı hemen ama sürekli kullandıkça haftada iki kere o zaman kalıcı onarımı gördüm ben sadece uçlara sürüyorum köklerime sürmüyorum yani orialle açılmış saçlarımda yanıklar mı desem kırıklar mı desem hepsi gitti birde bağdem yağı yapıyorum ek olarak açıklamasıda şöyle;
Kuru gözenekli ve hasar görmüş saçlar için yoğun etkili bakım maskesi.Yoğun saç onarımı saçın kolay taranmasını sağlar.
Kullanımı : Havlu ile kurutulmuş nemli saçlara uygulanır etki etmesi için 3 dakika bekletilir ve sonrasında iyice durullanır.
NOT : Kuaför bana bekletebildiğin kadar beklet demişti ama banyodan çıkıp tekrar girmesi beni zorluyor o yüzden banyoda en fazla 5-10 dakika bekletebiliyorum kuaför 1 saat yarım saat falan bile demişti.
Kuru gözenekli ve hasar görmüş saçlar için yoğun etkili bakım maskesi.Yoğun saç onarımı saçın kolay taranmasını sağlar.
Kullanımı : Havlu ile kurutulmuş nemli saçlara uygulanır etki etmesi için 3 dakika bekletilir ve sonrasında iyice durullanır.
NOT : Kuaför bana bekletebildiğin kadar beklet demişti ama banyodan çıkıp tekrar girmesi beni zorluyor o yüzden banyoda en fazla 5-10 dakika bekletebiliyorum kuaför 1 saat yarım saat falan bile demişti.

Son düzenleme: