Saç Bakım Ürünleri KEUNE CARE LINE yoğun onarıcı bakım maskesi

ojeoloji

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
92
0
86
Kızlar bunu nereden bulabilirsiniz bilemiyorum ben kuaförden almıştım gerçekten çok güzel onarıyor işe yaradı kolay şekil alıyor ipek gibi ilk kullanımda dahil yumuşattı hemen ama sürekli kullandıkça haftada iki kere o zaman kalıcı onarımı gördüm ben sadece uçlara sürüyorum köklerime sürmüyorum yani orialle açılmış saçlarımda yanıklar mı desem kırıklar mı desem hepsi gitti birde bağdem yağı yapıyorum ek olarak açıklamasıda şöyle;

Kuru gözenekli ve hasar görmüş saçlar için yoğun etkili bakım maskesi.Yoğun saç onarımı saçın kolay taranmasını sağlar.
Kullanımı : Havlu ile kurutulmuş nemli saçlara uygulanır etki etmesi için 3 dakika bekletilir ve sonrasında iyice durullanır.
NOT : Kuaför bana bekletebildiğin kadar beklet demişti ama banyodan çıkıp tekrar girmesi beni zorluyor o yüzden banyoda en fazla 5-10 dakika bekletebiliyorum kuaför 1 saat yarım saat falan bile demişti.
$IMG-20120415-00655.webp $IMG-20120415-00658.webp

Son düzenleme:
keune diye aratınaca bir site var orda satısı yapılıyor keune urunlerının.hayırlı el dıye site ben daha once bır konu ıcın gorusmustum onlarla

ben de yarın sabah kuaförüme bir sorayım...
belki bulabilirim..

sor canım sor çok güzel bir maske onardığını kesinlikle söyleyebilirim uzun süre kullandığında ama sen benim gibi üşenme yani beklet bekeltebildiğin kadar :52:

sor canım sor çok güzel bir maske onardığını kesinlikle söyleyebilirim uzun süre kullandığında ama sen benim gibi üşenme yani beklet bekeltebildiğin kadar :52:

tamam canım..yarın sabah soracağım..inşallah vardır...
bir de internete bakayım diğer arkadaşımızın dediği gibi..

mrb bu ürünün serumunu ve şampuanını önerdi kuaförüm biraz pahalı ama gerçekten işe yarıyorsa almayı düşünüyorum. saçlarım ince telli ve seyrek. kullanan arkadaşlar yorumlarını yazsınlar lütfen

mrb bu ürünün serumunu ve şampuanını önerdi kuaförüm biraz pahalı ama gerçekten işe yarıyorsa almayı düşünüyorum. saçlarım ince telli ve seyrek. kullanan arkadaşlar yorumlarını yazsınlar lütfen

serumlar gerçekten iyidir iyi oalbiliceğini düşünüyorum hatta ben bir tane kullanıyorum ismini unuttum şuanda :S o çok iyi bir serumdur bu markanın maskesini çok beyendim serumunda iyi oalbiliceğini düşnüyorum şampuanı konusunda bir şey söyliyemiyeceğim bnmde saçlarım ince telli maske yumuşack yapıyo boya vardı yanmıştı çok şükür iyi geldi

Back
X