- 26 Mart 2019
- 335
- 366
- 23
- 32
- Konu Sahibi Portakalcicegimm
-
Gönderdim bile hemencik dünden hazırmışım ben baksana :)Deme
Çok sevindim inşallah aksilik çıkmaz kizim bir huysuz uyuyor da hemen bakayım sizlere dedim
Supper en sevdiğim hencik bakıyorum ama takıp et bi şeyler soracağım gidisattaGönderdim bile hemencik dünden hazırmışım ben baksana :)
Tamam bekliyorum ben sizi :)Eğer bu dort arkadaşı yetiştirdi ve vaktim kalırsa sesle eyim olur mu bakarım derim bakamam o zaman daha çok üzülürüm ...
Ben saha yeni içiyorum :)AMA kizlaaarr hadi fotolar gelsin ama ...
Hemencik bakmam gerek biliyosunuz durumumu ...
Ozaman fal bakicam deyip sozunuzde duracaktiniz ogün bu gun erteleyip dalga gecer gibi oyaliyorsunuz bence.herkesin işi var kimse sizi beklemek zorun değilŞu arkamdan söylenip duran arkadaşlara sesleniyorum lütfen yazmayın!
Biraz daha anlayış bekliyorum gerçekten ayıp....
Benim 7 24 saat burada takilamam daha önceden yazdığım gibi...
Neyse biz diğer güzel insanlarla devam edelim fal sohbetimize kaldığımız yerden
Hahaaaa valla onu gormemek icin 6 derece hipermetrop olmak gerek ki yine görürdüm ...Portakalcicegimm canım benim ağzına sağlık, yüreğine sağlık :) Cadı kaynanam falımda bile çıksada sen güzelleştirdin teşekkür ederim canım
Ah sorma canım her yerden teletabi gibi çıkıyor :) Ağzına sağlık canım benimHahaaaa valla onu gormemek icin 6 derece hipermetrop olmak gerek ki yine görürdüm ...
Kaynana lafının hakkını veren cinstenmiş mübarek...
Ah sorma canım her yerden teletabi gibi çıkıyor :) Ağzına sağlık canım benim
Bana bakıldı cadı kaynanaya olan nefretim alevlendi şuan kin yükleniyor :)Kızlar 4 ne de baktım değil mi ...
Dönüş yaptım hepinize arada kaynamasın.
Bana bakmadınKızlar 4 ne de baktım değil mi ...
Kızlar 4 ne de baktım değil mi ...
Atıyorum hemen o zaman :)
Kahvem sizi bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?