- Konu Sahibi Portakalcicegimm
-
Öncelik minişlerin hakkı zaten:) ben içtim kahve mi seslendiğinize yetişebilirsem hazırda bekliyor:)) yetişemezsem sağlık olsun:))Teşekkür ederiz teyzesi
Işte ben de ondan fırsat buldukça en azından sesleniyor ara ara ...
Ama fal işi zaman ve konsere ıstediği için daha özel zamanlar ayırıp sesleniyorum sizlere.
Valla sabırsızlıkla bekliyorumTeşekkür ederiz teyzesi
Işte ben de ondan fırsat buldukça en azından sesleniyor ara ara ...
Ama fal işi zaman ve konsere ıstediği için daha özel zamanlar ayırıp sesleniyorum sizlere.
Aynen öyleÖncelik minişlerin hakkı zaten:) ben içtim kahve mi seslendiğinize yetişebilirsem hazırda bekliyor:)) yetişemezsem sağlık olsun:))
Valla sabırsızlıkla bekliyorum
tamam tatlım ne zaman olursa ozaman baktirayim bakalım falimda neler dönüyor varmı bebek flan merak ediyorumbugün fal yok cancazımmm.. Bilgine
Ay bugünde mi.yok
Olsun canisi olsun sağlık olsun misafirde gelsin yaz zaten çok çeşite gerek yok karpuz kavun dondurma yetiyor
Akşama misafirim gelecek cancazim yaaa ondan ötürü
Bi 15 dk oturup dinlenmeye ayırdığım vakitte girdim kk ya sabahtan beri iş güç ...
Hastaydım bir de 1 haftadır evin hali
Öyle böyle değildi...
Birazdan da mitfa gircem..
Cayın yanına bişiyler yapım dedim bikac çeşit en azındanOlsun canisi olsun sağlık olsun misafirde gelsin yaz zaten çok çeşite gerek yok karpuz kavun dondurma yetiyor
Sana kolay gelsin canisi hallet işiniCayın yanına bişiyler yapım dedim bikac çeşit en azından
Sürekli gelen insanlar değil cancazim agir misafir
Karpu kavun dondurma olmazsa olmaz zaar
Olsun sıkıntı yok kolay gelsin
Valla beni topa tutacaksınız ama yeni oturdum daha isten güçten akşama misafirim var ...
O nedenle hazırlığım var cancazim
Özetle bugün de sizinle değilim..
Yaz sezonu böyle koşturma yoğun geçiyor benim ya
Sizlerin de öyle mi
Kadın keyfine bakıyor, mazeret sunmak zorunda mı sankiYarın hangi mazereti çıkacak acaba
okadar insani umutlandiriyo fal bakcam diye sonrada ortadan kayboluyoKadın keyfine bakıyor, mazeret sunmak zorunda mı sankibi alemsiniz yaa
Bence biraz daha anlayışlı ve düşük beklentili olmalıyız.okadar insani umutlandiriyo fal bakcam diye sonrada ortadan kayboluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?