• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kfam karisik sorunlrim var

Derya 12468

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2022
190
12
28
Merhaba arkadaşlar sorunlarım var
kocamla akşamları iletişim kuramıyorum
telefonla oynuyor
annesinin ağzına bakıyor
ailesi yüzünden sürekli tartışiyoruz
Annem gülden dolayı bakmicam onlara gitmicem hiç bir şeylerini istemiyorum diyip duruyor
Ailesi dolduruyor
Beni istemiyor sevmiyorlar ailesi
2 yıl boyunca kaynanam annemi ve beni sürekli aradı 3 üncü kişi olarak iliskimizdeki sorunara müdahale etti şimdi ise kocamla bir yere gitmek istemiyorum onun ailesine de gitmek istemiyorum 1 bebeğimiz var
Nsil cikcam bu durumdan kocamin ailesi yüzünden kocamdan nefret ediyorum beraber bi aktivitemiz yok
O kadar bakmicam annen gile derken 1 haftadır kocamda ve ailesinde isal kısma var alayinda 1 haftadır kocam hasta 1 gece hastanede kaldı ve benim ailem baktı gelince napcam ben

Merhaba arkadaşlar sorunlarım var
kocamla akşamları iletişim kuramıyorum
telefonla oynuyor
annesinin ağzına bakıyor
ailesi yüzünden sürekli tartışiyoruz
Annem gülden dolayı bakmicam onlara gitmicem hiç bir şeylerini istemiyorum diyip duruyor
Ailesi dolduruyor
Beni istemiyor sevmiyorlar ailesi
2 yıl boyunca kaynanam annemi ve beni sürekli aradı 3 üncü kişi olarak iliskimizdeki sorunara müdahale etti şimdi ise kocamla bir yere gitmek istemiyorum onun ailesine de gitmek istemiyorum 1 bebeğimiz var
Nsil cikcam bu durumdan kocamin ailesi yüzünden kocamdan nefret ediyorum beraber bi aktivitemiz yok
O kadar bakmicam annen gile derken 1 haftadır kocamda ve ailesinde isal kısma var alayinda 1 haftadır kocam hasta 1 gece hastanede kaldı ve benim ailem baktı gelince napcam ben
Çok basit çözümü..
Onlardan uzak olan bir yere taşınmanız...

Bunlar kocamin ailesine ve kendisine bi ders mi Allah tarafından ve bu durumlardan dolayı kocamdan sogudum
Hangi durumlardan dolayı kocanızdan soğudunuz ? Cümleleri "ve" bağlacıyla bağlayınca, kocanızdan soğuma nedeniniz ishal olması ve kusması gibi anlaşılıyor.

Allah kocanın ailesine ders vermek için ishal salgını göndermiş bütün ülke kırılıyor. Neyse ki veba falan göndermedi kocana ders için 😂😂😂
4 gündür hasta olmamın nedeni konu sahibinin kocası ailesiymiş meğersem🧿

Ben annem gile yakınım kayinvaldem gile 20 dakika uzaklıkta
Annem gile 5 dakikalık mesafeyim ama kocamim ailesini aramıyorum gitmiyorum
Ý
Hangi durumlardan dolayı kocanızdan soğudunuz ? Cümleleri "ve" bağlacıyla bağlayınca, kocanızdan soğuma nedeniniz ishal olması ve kusması gibi anlaşılıyor.
Hayir kocam surekli ailesini savunuyor benim aileme hasta vs olunca bakmicam sen gitceksin bakcaksin vs diyip duruyor ve kendi hastalandı annem gil gitti bakti hastaneye artık kocamla bir yere gitmiyoruz beraber o kendi geziyor ben kendim geziyorum eve gelincede fazla konuşmuyor

Ý

Hayir kocam surekli ailesini savunuyor benim aileme hasta vs olunca bakmicam sen gitceksin bakcaksin vs diyip duruyor ve kendi hastalandı annem gil gitti bakti hastaneye artık kocamla bir yere gitmiyoruz beraber o kendi geziyor ben kendim geziyorum eve gelincede fazla konuşmuyor
Bu evlilik degil ki
Ne paylasiminiz var evlilikte

Kocanızın refakatçisi olarak neden hastaneye siz gitmediniz ? Hastanede ishal ve kusma şikayetiyle yatan kocanıza sizin anneniz mi baktı ?

Eşinizle akraba evliliği mi yaptınız ?

Öncelikle başka şehire falan da taşınsanız değişmiyor ben hem kendi tarafıma hem eşimin tarafına uzağım . Değişen bir şey yok telefonla yapacaklarını yapıyorlar . İş eşinizde bitiyor ve masşlesef eşiniz ailesinin ağzına baktığı sürece böyle . Ya her şeyi göze alıp sinir krizi geçireceksiniz kocanıza karşı . Kocanız benim kocam gibi dinleyen anlayan biri ise terapiste gidin

Back
X