Kibar beyefendiyle son noktamız:))

Konuyu okuyunca kişilik olarak çok farklı olduğunuzu fark ettim. Karşınızdaki kişi iyi olabilir ama size uymadığının farkındasınız. Bu nedenden dolayı ne derse desin samimi gelmeyecek.Bugün barışsanız bile yarın yine aynı şeyleri hissedeceksiniz sonu değişmez :)

Adam ne demiş ki bu kadar değersiz oldu gözünüzde? Çıplak foto mu istedi ya da ne bileyim abazanlik göstergesi bir şey mi dedi?

Dikkatli ol demiş...

Adam sizden yolun başında kurtulmuş. Ayrıca yazım dilimizden çok ukala biri olduğunuzu hissettim. Adam umrumda değil amalar falan. Ne kolay insan harcıyorsunuz. Umarım en yakın zamanda sizi hiç umursamayan birine aşık olursunuz. Öyleleri yaranır size. Zoruma gitti adamın suçsuz yere böyle sepetlenmesi yahu

Evet kırıcı oldum haklısınız o konuda

daha bu aşamada kibarlığından rahatsız oluyorsanız zaten uzak durun. kişiliğiniz farklı.

Beni umursamayan birine aşık olmam imkansız olursam da bir şekilde unuturum. Evet ayıp ettim farkındayım özrümü de diledim.

Herşeyin fazlası insanı sıkar boğar, hele ki bu devirde hiç tanımadığın görüşmediğin birine nasıl bu kadar üstüne düşüp bağ kurabilir ki tepkiniz yerinde bence ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…