- 30 Kasım 2019
- 13.014
- 41.884
- 598
Ne bilem boşluğuma geldi@narviBissunicole @katip
@narvi
Bissunicole
Katibin Ruhu
@donotsaygoodbye
Kizlar neden şaşırdınız:) ben çok tatlıyım onun için eşim hemen aşık oldu. Ama vallahi nasıl oldu hiç bilmiyorum hayatımda gördüğüm en zor karar veren insan :)
Sonra yine ayrıldım. O konu orda bitti.Ne bilem boşluğuma geldi
Boşanıp yeniden evlenmiştiniz aynı kişiyle değil mi ?
o Zamandan istemediği belliymiş zaten. Olsun diye zorlamış
Kiymet bilmemissin pisman olcaksinArkadaşlar biriyle konuşuyordum aşırı kibar takılıyordu. Yemeğini yedin mi işte sürekli seni rahatsı etmiyorum dimi. Yok sen yemeden boğazımdan geçmez. Neyse söyledim baya açık açık bana yapmacık geliyor diye azalttı biraz. Bu gece de şöyle bişey oldu. Ben pandemi riskli bi yerde çalışıyorum sürekli dikkatli ol diyordu bende tamam diyordum. Bugün daha riskli bi yere görevlendirildim. Üst üste 5 kez filan tamam dememe rağmen lütfen çok dikkatli ol deyip duruyor. Patladım bende daha görüşmediğin biriyim yani bu kadar endişeleniyor olamazsın abartıyorsun yapmacık geliyor kendimi çocuk gibi hissediyorum dedim. Atarlandı kibar beyimiz zaten bu devirde birini düşünmek kabahat bilmemne.karşındakini çocuk gibi azarlayamazsın bunu unutma dedi. Bende öyle olduğunu düşünüyosan konuşmayalım dedim peki dedi ben de peki hayatta başarılar dedim. Burada ben mi ayıp ettim sizce? Adam umurumda değil ama ben de hata var mı onu merak ediyorum ayıp mı ettim dürüst olmakla?
Yaşı kaç? Büyükse kibarlığı çakallığındandır. Sana uygun değil her türlü ayrılman iyi olmuş
Sonuç ne?
Ayıp etmişsin.Ama zaten olmazdı adamın yapısı bu belli ki.E sen de bu tarz adamlardan hoşlanmıyorsun.En iyisi olmuş.Arkadaşlar biriyle konuşuyordum aşırı kibar takılıyordu. Yemeğini yedin mi işte sürekli seni rahatsı etmiyorum dimi. Yok sen yemeden boğazımdan geçmez. Neyse söyledim baya açık açık bana yapmacık geliyor diye azalttı biraz. Bu gece de şöyle bişey oldu. Ben pandemi riskli bi yerde çalışıyorum sürekli dikkatli ol diyordu bende tamam diyordum. Bugün daha riskli bi yere görevlendirildim. Üst üste 5 kez filan tamam dememe rağmen lütfen çok dikkatli ol deyip duruyor. Patladım bende daha görüşmediğin biriyim yani bu kadar endişeleniyor olamazsın abartıyorsun yapmacık geliyor kendimi çocuk gibi hissediyorum dedim. Atarlandı kibar beyimiz zaten bu devirde birini düşünmek kabahat bilmemne.karşındakini çocuk gibi azarlayamazsın bunu unutma dedi. Bende öyle olduğunu düşünüyosan konuşmayalım dedim peki dedi ben de peki hayatta başarılar dedim. Burada ben mi ayıp ettim sizce? Adam umurumda değil ama ben de hata var mı onu merak ediyorum ayıp mı ettim dürüst olmakla?
Görüşmeye devam yaniÖzür diledim önemli değil dedi normale döndü
Ayıp etmişsin.Ama zaten olmazdı adamın yapısı bu belli ki.E sen de bu tarz adamlardan hoşlanmıyorsun.En iyisi olmuş.
Görüşmeye devam yani
Bence sen bu adamı üzersin ve sevemezsin.Boş yere adamın günahına girme.Bi şans vericem çünkü hoşlandığım tarz adamlardan darbe yedim hep.
Aynen hiç tavır yapmadı ya canın sağolsun deyip normale döndü hoşuma gitti bu davranışı.
Bence sen bu adamı üzersin ve sevemezsin.Boş yere adamın günahına girme.
Eski konunuzu da okumuştum. O zaman da hak vermemiştim. Bazı insanlar kibar oluyor gerçekten ve ne hikmetse öküzlüğe alışan bünyelerimiz bunu yapmacıklık olarak görüyor. Benim nişanlım da çok kibar bir insan örneğin, çok düşüncelidir, ama ben onu tanıyordum yapmacıklıktan filan yapmadığını da biliyordum. Siz bu insanı tanımadığınız için de sürekli aynı şekilde uyarmışsınız. Bence ayıp etmişsiniz, kabul etmek güç olabilir ama kibar insanlar halen varlar. Herkes hödük olmak zorunda değil.
Bana çok tehlikeli geliyor bu adam. Normal değil tepkileriAynen hiç tavır yapmadı ya canın sağolsun deyip normale döndü hoşuma gitti bu davranışı.
Bana çok tehlikeli geliyor bu adam. Normal değil tepkileri
Sen bilirsin ama adam sinsi gibi geldi bana. 10 günde aşırı ilgi alaka, şiirler şarkılar. Love bombing olayını biliyor musun? Araştır.şans vericem çünkü hoşlandığım tarz adamlardan darbe yedim hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?