Kibar beyefendiyle son noktamız:))

Kiymet bilmemissin pisman olcaksin

Yani biraz ayıp olmuş evet böyle şeyler için bu kadar ağır tepki vermeniz. Hele ki böyle bir dönemde görüşmemiş olsanız da koronanın riski belli, sizin için endişelenmiş olabilir. Diğer şeyler için de düşünülmek güzel aslında ama siz hoşlanmıyor olabilirsiniz. Benim annem de öyledir mesela üstüne çok düşülmesini, ilgilenilmesini pek sevmez Ama sizin sık sık "samimi gelmiyor" demeniz sanki altında farklı şeyler var gibi hissettirdi bana. Çevrenizde samimiyetsiz insanlar varmış da siz bu adamı da öyle sanmışsınız gibi. Yine de bunlar size sıkıcı geliyorsa konuşmayın tabii herkes ilgi alakadan hoşlanmayabiliyor, durum öyleyse boğabilir sizi

Ben size katılıyorum. Gerçekçi olalım biraz. Daha yüz yüze bile gelmemişsiniz. İnsanı anası babası bu kadar darlamıyor. Bir kere iki kere yazsa tamam. Hiç tanımadığın biri hakkında bu kadar endişelenmez insan.
Belki gerçekten öyle biridir bilemem ama çok ilgili merhametli görüntüsü verip puan toplamaya çalışıyor olabilir.
Adımlarınızı dikkatli atın.

Ayıp etmişsin.Ama zaten olmazdı adamın yapısı bu belli ki.E sen de bu tarz adamlardan hoşlanmıyorsun.En iyisi olmuş.

Eski konunuzu da okumuştum. O zaman da hak vermemiştim. Bazı insanlar kibar oluyor gerçekten ve ne hikmetse öküzlüğe alışan bünyelerimiz bunu yapmacıklık olarak görüyor. Benim nişanlım da çok kibar bir insan örneğin, çok düşüncelidir, ama ben onu tanıyordum yapmacıklıktan filan yapmadığını da biliyordum. Siz bu insanı tanımadığınız için de sürekli aynı şekilde uyarmışsınız. Bence ayıp etmişsiniz, kabul etmek güç olabilir ama kibar insanlar halen varlar. Herkes hödük olmak zorunda değil.

Aynen tanımıyorum belki gerçekten düşünceli biri ama aynı şeyi defalarca söyleyince bana fazla geldi ağır tepki verdim kırıcı oldum farkındayım

şans vericem çünkü hoşlandığım tarz adamlardan darbe yedim hep.
Sen bilirsin ama adam sinsi gibi geldi bana. 10 günde aşırı ilgi alaka, şiirler şarkılar. Love bombing olayını biliyor musun? Araştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…