Kibarca işten mi kovuldum? Yardım edin hanımlar..

yeni yılda yeni bir zam yapamıyacağım dese anlarımda, var olan şartları değiştirmesi kemer sıkmaktan değil siz kabul etmezseniz ve çıkarsınız düşüncesinden bence.Çıkan arkadaşlara tazminatları veriliyormu?

Bence de işine gelirse tarzı konuştu bana belki kabul etmez diye şansını denedi ama ben kabul ettim muhtemelen bir sonraki adım direk kovmak olacaktır

Uzun süreli çalışan değilim ki bu şartlarda da tazminat hakkım var mı?

Tabiki var 2 yıldır çalışıyomuşsun.
Maaşın eksik yatıyomuş alo maliyeyi ara ihbarda bulun. Geldiklerinde şu şu şikayet etti demiyolar korkma.

Maaşını tam söyle sorduklarında asgari olarak söyleme . Bi ceza yesinler akılları başlarına gelsin.
Agini alıyo musun bari ?

Almıyosan onuda talep edebilirsin 2 yıllık adi güzel tutar yapar.

Kovmamışlar.ölümü gösterip sıtmaya razı etmişler.o şartları kabul et diye

Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için

Valla bence şuan kovulmamışsın ama seni istemeyen başa gelince mutlaka çıkarılıcaksın görüntü o şekilde.Şimdiden iş arasan daha iyi olur gibi geldi.

Yok agi falanda almıyorum. Onu devlet ödüyormuş zaten sanırım patronun cebinden çıkmıyormuş ama hiç istemedim bende onları aile olarak gördüğüm için. Hatta ilk bir kaç ay sigortasız çalıştım onun parasını bile istemedim herkes alırken

Evet topun ağzındayım yumuşakça söylediler anlamadım diğeri direkt kovulma olacak sanırım

Bence siz patrona da güvenmeyin. Ben olayı anlamadım dörtte üç hısse patronda dörtte bir hisse müdürde. Patronunuz sizi gerçekten istedeydi söz Hakkı daha çok olduğu için küçülmeyi başka personeli çıkarmakla sağlardı. Ama diğer yandan da koskoca patron niye böyle Ali Cengiz oyunu yapsın direkt sizi isten çıkarırdı diye dusunuyo insan. Bence siz vakit kaybetmeden iş arayın

Bence de işine gelirse tarzı konuştu bana belki kabul etmez diye şansını denedi ama ben kabul ettim muhtemelen bir sonraki adım direk kovmak olacaktır
Daha evvel uzun süreli pek çalışanı olmadı bilemiyorum kimse daha evvel tazminat aldı mı ama bazıları çıkarken ödenmeyen ayların sigorta paralarını istedi onu istemek hak mı bilmiyorum ya da vermek zorunda mı ama isteyenlerin arkasından baya atıp tuttular

Evet nerden baksam bi tutarsızlık var bende anlayamadım bilemiyorum zora düştüm durup dururken

Ben çok iyi niyetli düşünüyorum sanırım bu kemer sıkma politikasını bana söylediğinde saf gibi yardımcı olma umuduyla kabul ettim ama onlar o kadar iyi niyetli düşünmüyorlar sanırım
Bence de iyi niyetli degiller. Kucuk bir numarayla yemek+yol parasindan yirtmislar bunlari maasina dahil ederek.

bazılarına yıllık izne çıkmadılarsa o paraları bile verirler bazılarına da istifanı yaz imzala diye kağıt uzatırlar.

bazılarına yıllık izne çıkmadılarsa o paraları bile verirler bazılarına da istifanı yaz imzala diye kağıt uzatırlar.
Bizimkisi nasıl olur bilmiyorum sözde kızları gibi seviyorlar ama tazminat agi vs istemeye kalksak kötü ben olurum muhtemelen kimbilir neler derler arkamdan

sen ve o kisi haric digerlerini isten cikaricakmis onlarla konusmasinda senide cikaracagini soyliyecekmis eger bu tur konusma duyarsan sasirma demis , mudurede sana dokunmamasi icin goz dagi vermis,bu konusmaya gore sen devam ediceksin canim :)))))

Yemek parani vermek zorunda kafasina gire yemek vermiyorum diyemez. İsten cikarirsada tazminat alirsin.

Bence iş bakmaya başla , kendini garantiye al. Mudur hisse sahibi olunca baya riskli durumda olcaksin kaygan bir zemindesin

Sigorta asgari ücret üzerinden ödeniyorsa, maasinizi da asgari ücret olarak gösteriyorlar. Dolayisiyla vergi kaciriyorlar. Niye banka üzerinden maas ödemiyorlar sizce? Aldiginiz gercek maasi rakam olarak kanitlayin lazim olur. Bence böyle diken üzerinde oturacaginiza baska is arastirin. Sizi cikarirken de asgari ücret üzerinden tazminat hesaplamasi yaparlarsa gider sikayet edersiniz. Ama bu nasil kanitlanir bilemedim. Sizinle beraber isten cikarilan kisiyle anlasabilirler sikayet etmemesi icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…