kibir ve gösteriş

Kleptomani gibi bu da bir hastalık hatta ileri boyutları var ... sadece eşinizin ailesi olduunu sanmıyorum . eğer öyle ise de eşinizin ailesi ile sınırlı kalacağını sanmıyorum .

Belki maganda gibi degil de normal hızda araba kullanmak istemişlerdir. Ben nedense sizin de arkadaşlarınızı kıskandıgınızı düşünürdüm. Arkadasım neden doğru düzgün araba sürmek yerine böyle tehlikeli işler yapıyor derdim. Siz de ayrı ilginçsiniz.

Bence bu durumu farkettiyseniz bir çözüm bulmaya yakınsınız. Burada size ne kadar mükemmel olduğunu yazanlar da kendi sorunlarına, komplekslerine çözğm bulmaya o kadar uzaklar. Siz en azından sorunun farkındasınız. Burada size saldıranlara bakıp ne kadar aşama kaydettiğinizi görebilirsiniz.

maganda gibi kullandım demedim ki yazdığımdan öyle bir şey nasıl çıkardınız?

tehlikeli iş de yapmadım hızlı da değildim ayrıca.

şimdiye kadar kırmızı ışıkta geçmeyen hız sınırını hiç aşmamış, hiç sinyal vermeden şerit değiştirmemiş biriyim ben.

sadece seri ve süregen kullanırım, trafiği aksatmam araba kullanıyorsanız ne dediğimi anlamış olmanız lazımdı.

“Gösteriş kibir..” derken direk eltim aklıma geldi

Kibir, bencillik, hırs. Bunların insanın özünde var olan duygular olduğunu düşünüyorum. Onların üstüne gidip iyi insanlar olmak gerektiğini düşünüyorum. Yoksa kimse kimseyi yemesin hıhı gösterişten cakadan hiç hoşlanmıyosunuz...

kendini eleştirip yanlışını biliyorsun,başkası söylese kızarız , bir söz vardır güvenme güzelliğine bir sivilce yeter,güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter diye ,insanların maddi durumuna değilde insanlığı önemli diye düşünüp kibir'in azalır...

Estafur tobe cek bacim. Kibir seytanin en sevdigi seyddir bak

"Eminim sizde de oluyodur" derken?

Seri araba kullanmak maganda gibi ya da tehlikeli kullanmak değildir. Olması gerekendir, uyuşuk uyuşuk gidip trafiği aksatmak daha tehlikelidir.

Konu sahibi size gelince, muhtemelen çocukluğunuzda yokluk çektiniz ya da bir zamanlar sizi bu şekilde elde ettikleriyle esmeye çalışan bir insan oldu hayatınızda. Bunların yansıması bu yaşadıklarınız. Yaptığınızın yanlış olduğunun farkına varmanız güzel. Birçok insanın da bir başkasının aldığı, yaptığı şeylerle ikgilenmediğini anlarsanız çözersniz durumu.

Yıllardır araba kullanırım, iyi de kullanırım. kimse arkamda kaldı demek ki ben daha iyi araba kullanıyorum diye sevinmedim. Farklı bir gözle bakıyorsunuz demek ki.

Yıllardır araba kullanırım, iyi de kullanırım. kimse arkamda kaldı demek ki ben daha iyi araba kullanıyorum diye sevinmedim. Farklı bir gözle bakıyorsunuz demek ki.

Arkamda birileri kaldı diye sevinmek doğrudur demedim. Trafiği aksatmadan seri şekilde araba kullanabilmek doğrudur dedim.

Ben bu şekilde karşılıklı tartışmak istemiyorum, kendimden de, nasıl araba kullandığımdan da bahsetmek istemiyorum. Bana, insanları geçti diye sevinen bir insan maganda gibi araba kullanıyor gibi geliyor. Eğer maganda gibi araba kullanmıyor ise zaten kim arkada kalmış kim ne yapmış önemsemez bile. Kimin nasıl araba kullandığı umrumda degil, lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…