- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
hanımlar bu bir öz eleştiri yazısı gibi olacak. eminim sizlerinde zaman zaman böyle düşündüğünüz oluyordur. bazen özellikle eşimin ailesine karşı içten içten küçümseme onlara hava atma duyguları hissediyorum. şunuda alayımda kıskansınlar bunuda alayım havam olsun gibi iç konuşmalarım oluyo gün içinde. benim zaten maaşım var tabikide eşyam şu marka olacak gibi. bu kibir duygumu yenmeye çalışıyorum. dışarıdan nasıl görüyo onlar bilmiyorum ama belli etmemeye çalışıyorum. bu duyguyu yenmek için tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler
O zaman eğitim ve ögretim arasindaki farki bilmeniz lazim...üniversite mezunuyum
isin zor bu ses ozellikle kimin icin konusuyor sorunun baslangici olmali buri damarina mi basti ezmeye calisti felanhanımlar bu bir öz eleştiri yazısı gibi olacak. eminim sizlerinde zaman zaman böyle düşündüğünüz oluyordur. bazen özellikle eşimin ailesine karşı içten içten küçümseme onlara hava atma duyguları hissediyorum. şunuda alayımda kıskansınlar bunuda alayım havam olsun gibi iç konuşmalarım oluyo gün içinde. benim zaten maaşım var tabikide eşyam şu marka olacak gibi. bu kibir duygumu yenmeye çalışıyorum. dışarıdan nasıl görüyo onlar bilmiyorum ama belli etmemeye çalışıyorum. bu duyguyu yenmek için tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?