Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin gelin hic yaslanmaz evliya celebi gibi geziyor.tek basina gitmekte iyi eediyor tabiki
en son italyaya gtii geçen ay tek basına
ocak sonu da ingiltereye gidecekmiş
çok ıyı oldugu seoyenemezNe o çaycılığa mı başlayacakmış bu kadar çaydanlık toplamış allah allah.... Bir konunuzu okumuştum hatırlıyorum da yani sonradan görme evlenmeden maddi durumu kötü müydü
eğlence lazım sanırım sanaSizin gelin hic yaslanmaz evliya celebi gibi geziyor.tek basina gitmekte iyi e
Cesaret insan minosuda alir yanina
Ya yine konu acsana sen ilk banimi senin konunda yemistim
Banim acilana kadar konu kapanmisti![]()
Haha kız sen başımıza Leyla Tekin mi kesildin dersen sesi soluğu kesilir yani kendi paranla alman var koca parasıyla almak var de susarçok ıyı oldugu seoyenemez
bursla falan okudu hep
yoklukta buyudu yani
komsumuzdu bizim çok kucuklukten tanırım
ama şimdi benı begenmez![]()
leyla tekın kım yahu:))Haha kız sen başımıza Leyla Tekin mi kesildin dersen sesi soluğu kesilir yani kendi paranla alman var koca parasıyla almak var de susar![]()
Valla simdi ben cok konusurumda daha yeni geldim ban yeyip pisi pisine gotmeywyim hic yoktan bende merak ediyordum gelin hanimin keyfi je durumda diyeediyor tabiki
en son italyaya gtii geçen ay tek basına
ocak sonu da ingiltereye gidecekmiş
Aaa hakkimi yeme hepimiz gorumceyiz diye pankart actimeğlence lazım sanırım sana![]()
Tahmin etmiştim bende de oluyor çünkü ama gösteriş demeyelim ona kendini korumak diyelim bişey yapamasınlar kusur bulamasınlar küçümseyemesinler diye koruma altına alıyoruz kendimizi. Bazen oluyor sonra bende utanıyorum ama bırakıncada onlar sürekli bi üstünlük taslama havasına girmeye çalışıyorlar ki Allah günah yazmasın ama üstünlük taslayacaklaro hiçbişey yok ama garip garip şeylerle görgüsüzlük yapıyorlar bende de içten içe "ulan bende varken bi ortaokuldaydım, annem şunu yapıyorken ben daha okula gitmiyordum, ben şuraya gittiğimde daha 18yaşımdaydım hava attıkları şeye bak" gibi cümleler geçiyor aklımdanteşekkür ederim cevabınız için insanız işte nefis terbiyesi yapmak gerekiyo. pek hoşlanmıyorum ailesinden gerçekten iğneliyorlar belkide bu yüzden
Yaprak dökümünde karakter eheh. Dizinin ilk sezonunda izleyicileri sinir etmişti hali tavrı o pembe palto senin o kürk benim derken sonunda Leyla'nın burnu iyi sürtülmüştü. Koca parası yiyordu baba evinde görmemiş görgüsüz bana onu hatırlattı. Bir de bdvdeki kız kardeşler konularında mutlaka aklıma gelir ve yazarım Leyla Tekin mi oldu diyeleyla tekın kım yahu:))
haklısınız teşekkürlerHastayım bu kk kadınlarının her zaman elit,asil duruşlarına, yada öyle görünme çabalarına. Bir insana cahil,eğitimsiz veya sonradan görme etiketi yaftalamak ne kadar da kolay degil mi? Nasılsa burda iç sesinden bahseden siz degil de bir baskası:)))
Konu sahibesi sana gelince amaaaaan ne gerek ya onlar için sıkıntıya girmeye gerek var mı demeyi dene. Anında o an o psikolojiden sıyrılıyorsun..