Kibirlenen insanlar..

Gerçekten çok haklısınız .
benim bile canım çekiyo bazen paylaştıkları yemekleri ne yalan söyliyim

kızlar ben hamieyim canım fena halde yaprak sarması çekiyor ailemden uzaktayım mutfağa girip kendimde yapamıyorum ev yemekleri yapan bir yer buldum tadilattayız dediler yapmadılar kv yapmasını bilmiyor annemde hastane de yatıyor yani hertürlü aksilik var. şimdi tv de, yada nette yaprak sarması görsem ağzımın suyu akıyor inanın. bence böyle şeyleri paylaşmasalar gerçekten iyi olacak.

Yavrum yaa, kıyamam ben sana. Özelden yaz adresini, ben sana yapar yollarım.
Hiiii 2 canlıymışsın bi de, vallahi hiç kıyamam

Bende etraftan sahit oluyorum aslinda cok etkilenmezdim ama bigun evde cocuk emziricem arkadasim geldi kocasi aradi ayy iskembe yiycem dedi. Sonra dondu canin cekermi dedi nezaketen yok dedim. Ben sana yollarim dedi. 1 saat sonra adimi ekleyerek yolladim yorumu yapmis. Bekarken utanirdi evinde bile resim cekinmeye. Simdi sanirsin holding sahibi.

Nerede oturuyorsun? İstanbuldaysan sabahtan getirebilirim evine. Adresi ozelden msj atarmisin.

Yavrum yaa, kıyamam ben sana. Özelden yaz adresini, ben sana yapar yollarım.
Hiiii 2 canlıymışsın bi de, vallahi hiç kıyamam

ay çok kötü oldum gözlerim doldu iyi niyetiniz için teşekkür ederim. yarın tekrar ev yemekleri yapan yere gideceğim yine yoksa size msj atarım ama ben afyondayım yan, uzaktayız sanırım:)

Son düzenleme:
ay çok kötü oldum gözlerim doldu iyi niyetiniz için teşekkür ederim. yarın tekrar ev yemekleri yapan yere gideceğim yine yoksa size msj atarım :)

Bak yakınmışız da, ben de Antalya'dayım. Ertesi güne kargoyla elinde canım benim. Bebişini şöle üstten okşa bi benim için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…