- Konu Sahibi sempatiksayilir
-
Noktasına virgülüne katılıyorum.abartmadıktan sonra insnaların paylaşımda bulunmasının ne sakıncası var ki.
ya kim ne yaparsa yapsın bize ne? paylaşımlarını sevmediğim insnaların gönderilerini gizliyorum bitiyo öle dertlenmiyorum
bende zaman zaman paylaşırım
Noktasına virgülüne katılıyorum.
Önceden bende kızardım ama bi baktım benim de hoşuma gidiyor.
Artık hiç kızmıyorum valla,isteyen istediğini paylaşabilir.
Hazırladığın sofrayı paylaş tabi ki özenmişsin ortaya bir güzellik çıkarmışsın.Hele okuduğun kitapları paylaşman çok hoş.Teşvik edici.Ben olsam ne okumuş der merak eder araştırır okurum.Bunlar asla görgüsüzlük değil.Ama nispet amaçlı paylaşım yapanlar çok komik duruyor.Burada insanların dert yandığı kısım bahsettiğim ikinci durum.:d instagramdaki fotolarıma baktım bir tane yemek var o da çok sevdiğim bi arkadaşıma sofra hazırlamıştım öle paylaştım.
3 tane falan kitap paylaşmışım şimdi görgüsüz müyüm ya da bakın ben kitap okuyorum siz napıyosunuz demiyorum.
bazıları eve sinir bozucu kocişle şu bu keyfi yazan ama belki bekar olduum için onu tatmadığım için saçma geliyordur.
cidden dert etmeyelim ya
kimse zorla takip ettirmiyor bize
Ayrıca yaptığı yemeği paylaşanlara lafım yok.Onlar birşeyler yapmış olmanın verdiği gururla paylaşıyorlar bence.Ama restoranta gidip yediği yemeği çekenler tam bir görgüsüz.Amaç nedir yani bak bunu yiyorum diyebilmek mi.İyi aferin.ee?Ve evde yapılan yemeği hemen hemen herkes yapar yer.Ama bir yerde yenilen yemeği ise canının istemesi apayrı bir mevzu.Gerçekten ona imkanın olmayabilir.
yahu evde dolapta her zaman herşey olmuyor ki.Buzdolabı bu süper market değil ya.Bazen dolar taşar bazen fare girse açlıktan ölüsü çıkar.Evde her zaman herşey olacak diye kural mı var.ay sonu diye bir kavram var bu ülkede.Telefon da taksitle alınıyor neticede.aynen bencede ama burada yorum yapan arkadaşların cogu o yemekleri herkesin yiyebileceğini savunuyorlar, kı bana da laf geliyor internete girebilip andoid telefonum var ise ben de baskaları da yiyebilirmiş vay efendim
bende konu sahibi arkadaşa katılıyorum alan var alamayan var.fakat bu kibir kelimesiyle çok alakalı değil nasıl desem ilgi odağı olmak övgü toplamaktan zevk alan belki bu konuda bir takım kompleksleri olan kişilerin tercihi olduğunu düşünüyorum.tabiki istisnalar var.fakat bunu yaşam şekli haline getiren arkadaşlarımızda var.tamam sensin tamam 10 numarasın falan dememiz gerekiyor sanırım.kişisel farklılıklara saygı duyuyorum ama kendi adıma doğru bulmadığım için yapmıyorum.örneğin ''ayy kızlaaar akşam yemeğimi çektim bu da bugünkü şahseserim''deyip fotosunu koyuyor.eee banane?bence bir açın karnını doyur daha kıymetli.yani bakış açısı.kibir kelimesine gelince o kendini birşey sanmak insanlara tepeden bakmak v.b şeyler.fakat bunla tam alakalı değil.
Çok rahatsız oluyorsanız listenizden çıkartırsınız yada engellerseniz,çaresi var.
Kimse kimseye hesap vermek zorun da değil sonuçta paylaşımlar için,istemiş paylaşmış.
Neden bu kadar dert oluyor anlamıyorum.
Engelleyin gitsin.
Genel bir yorumdu benim ki..yok arkadaşım kime dedin bilmiyorum ama benim imkanlarım var istediğimi alabiliyorum Allah şükür.ama tam tersi olsa belki engellennebilir haklısınız.herkes özgür sonuçta
Genel bir yorumdu benim ki..
Rahatsız olunuyorsa çaresi var,face kullanmıyorum ama yazılanlardan anladığım kadarıyla engellenebiliyor.
Yani bu kadar kafaya takılacak birşey değil.
ama sırf yediklerini paylaşıyor her gün diye arkadaşımdanda vazgeçemiyorumki.eleştiriyorum doğru bulmadığımı söylüyorum o kadar.aslında mesele herkesi olduğu gibi kabullenebilmek.bir 86 model olarak bende bu sürüm yüklü değil sanırım şaka bir yana evet büyük bir dert değil ama olmasada olur
evet ya keşke bulabilsem de göstersem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?