Kibirlenen insanlar..

abartmadıktan sonra insnaların paylaşımda bulunmasının ne sakıncası var ki.

ya kim ne yaparsa yapsın bize ne? paylaşımlarını sevmediğim insnaların gönderilerini gizliyorum bitiyo öle dertlenmiyorum

bende zaman zaman paylaşırım

Noktasına virgülüne katılıyorum.
Önceden bende kızardım ama bi baktım benim de hoşuma gidiyor.
Artık hiç kızmıyorum valla,isteyen istediğini paylaşabilir.

40 yıl düşünsem yediğim meyvenin resmini çekip kocişle meyve keyfi yazmak aklımın ucundan geçmezdi bildiğin meyve işte sanki bi tek kendileri yiyiyo başka kimse yemiyo :44:
foursquare ne oda facebook gibi bişey heralde bilmiyorum ordan yer bildirimi yapanlar facedede çıkıyodu foursquareden gelen bildirimleri engelle yaptım kimsenin yer bildirmini görmüyorum
çok rahatsız olduğum bi kaç kişiyi sildim bi tanesinide silersem ayıp olur diye paylaşımlarını engelledim, paylaştığı hiç bişey benim anasayfamda çıkmıyo.
bende paylaşım yapıyorum ama sadece kendi resmimi oda ara sıra zaten telimde wifi falan yok öyle canlı yayın yapmıyorum.
bide son zamanlarda moda olan selfieye anlam veremiyorum sanki yeni çıkmış bişey daha önce kimse kendi kendine resim çekmiyodu moda olduya, minibüs selfiesi, sokak selfiesi, kuzen selfiesi b.konu çıkarcaklar illa

Noktasına virgülüne katılıyorum.
Önceden bende kızardım ama bi baktım benim de hoşuma gidiyor.
Artık hiç kızmıyorum valla,isteyen istediğini paylaşabilir.

:d instagramdaki fotolarıma baktım bir tane yemek var o da çok sevdiğim bi arkadaşıma sofra hazırlamıştım öle paylaştım.

3 tane falan kitap paylaşmışım şimdi görgüsüz müyüm ya da bakın ben kitap okuyorum siz napıyosunuz demiyorum.

bazıları eve sinir bozucu kocişle şu bu keyfi yazan ama belki bekar olduum için onu tatmadığım için saçma geliyordur.

cidden dert etmeyelim ya
kimse zorla takip ettirmiyor bize

Facebook kullanmiyorum.kafam rahat:)) saka bir yana her yapilan paylasimi ayni kefeye koymak haksizlik.kibirinden yapan da vardir gorgusuzlugunden de modaya uymak icin yapan da vardir ama bir kismi da salt paylasmak amaclidir.bu sebeple herkes fb uzerinde takip ettiklerini suzgecten gecirirse sorun kalmaz.kendi sansurunu kendin uygulayacaksin bu durumda.sosyal medyanin ucu bucagi yok ve nispeten kontrolsuz bir alan.mudahelen sadece kendine olabilir.acmaz bakmaz ve takip etmezsen rahatsiz da olmazsin.toplumun bir aynasi oldu bu tur alanlar.iyiyi de kotuyu de toplumdaki yonelimleri de tum ciplakligi ile gozler onune seriyor.secici davranmak ve kendimize uyarlayarsk kullanmak en mantiklisi.gezilip gorulen yerlerin paylasilmasi guzel.yenilen yemegin paylasilmasi ise olayin aktarilis bicimine gore normal sayilabilir.uzerinden akan bir gorgusuzluk yoksa bence sakincasi yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hazırladığın sofrayı paylaş tabi ki özenmişsin ortaya bir güzellik çıkarmışsın.Hele okuduğun kitapları paylaşman çok hoş.Teşvik edici.Ben olsam ne okumuş der merak eder araştırır okurum.Bunlar asla görgüsüzlük değil.Ama nispet amaçlı paylaşım yapanlar çok komik duruyor.Burada insanların dert yandığı kısım bahsettiğim ikinci durum.

aynen bencede ama burada yorum yapan arkadaşların cogu o yemekleri herkesin yiyebileceğini savunuyorlar, kı bana da laf söylüyorlar ben kendim için demedim alamayan edemeyen diye ama internete girebilip andoid telefonum var ise (buna da nasıl karar vermişlerse andoid telefonum varmış ) ben de baskaları da yiyebilirmişim o yemeklerden vay efendim
bir de önceki konumla da kıyaslayarak
benim parayla derdim olduğu kanısına vardılar, vay efendim
hoş arkadaşım olsa ne olmasa ne kime ne, senın paran senin cebinde benim param benim cebimde
2 satır yazıyla neler ekip biçiyorlar .. cok tuhaflar coook

Son düzenleyen: Moderatör:
bende konu sahibi arkadaşa katılıyorum alan var alamayan var.fakat bu kibir kelimesiyle çok alakalı değil nasıl desem ilgi odağı olmak övgü toplamaktan zevk alan belki bu konuda bir takım kompleksleri olan kişilerin tercihi olduğunu düşünüyorum.tabiki istisnalar var.fakat bunu yaşam şekli haline getiren arkadaşlarımızda var.tamam sensin tamam 10 numarasın falan dememiz gerekiyor sanırım.kişisel farklılıklara saygı duyuyorum ama kendi adıma doğru bulmadığım için yapmıyorum.örneğin ''ayy kızlaaar akşam yemeğimi çektim bu da bugünkü şahseserim''deyip fotosunu koyuyor.eee banane?bence bir açın karnını doyur daha kıymetli.yani bakış açısı.kibir kelimesine gelince o kendini birşey sanmak insanlara tepeden bakmak v.b şeyler.fakat bunla tam alakalı değil.

aynen bencede ama burada yorum yapan arkadaşların cogu o yemekleri herkesin yiyebileceğini savunuyorlar, kı bana da laf geliyor internete girebilip andoid telefonum var ise ben de baskaları da yiyebilirmiş vay efendim
yahu evde dolapta her zaman herşey olmuyor ki.Buzdolabı bu süper market değil ya.Bazen dolar taşar bazen fare girse açlıktan ölüsü çıkar.Evde her zaman herşey olacak diye kural mı var.ay sonu diye bir kavram var bu ülkede.Telefon da taksitle alınıyor neticede.

Çok rahatsız oluyorsanız listenizden çıkartırsınız yada engellerseniz,çaresi var.
Kimse kimseye hesap vermek zorun da değil sonuçta paylaşımlar için,istemiş paylaşmış.
Neden bu kadar dert oluyor anlamıyorum.
Engelleyin gitsin.

teşekkür ederim siz ve sizin gibi yorumlarda bulunan arkadaşlara.. Türkçe esnek, o an aklıma kibir geldi kibir yazdım, dediğiniz doğrudur muhakkak :) görgüsüzlük daha uygun

yok arkadaşım kime dedin bilmiyorum ama benim imkanlarım var istediğimi alabiliyorum Allah şükür.ama tam tersi olsa belki engellennebilir haklısınız.herkes özgür sonuçta

yok arkadaşım kime dedin bilmiyorum ama benim imkanlarım var istediğimi alabiliyorum Allah şükür.ama tam tersi olsa belki engellennebilir haklısınız.herkes özgür sonuçta
Genel bir yorumdu benim ki..
Rahatsız olunuyorsa çaresi var,face kullanmıyorum ama yazılanlardan anladığım kadarıyla engellenebiliyor.
Yani bu kadar kafaya takılacak birşey değil.

Genel bir yorumdu benim ki..
Rahatsız olunuyorsa çaresi var,face kullanmıyorum ama yazılanlardan anladığım kadarıyla engellenebiliyor.
Yani bu kadar kafaya takılacak birşey değil.

ama sırf yediklerini paylaşıyor her gün diye arkadaşımdanda vazgeçemiyorumki.eleştiriyorum doğru bulmadığımı söylüyorum o kadar.aslında mesele herkesi olduğu gibi kabullenebilmek.bir 86 model olarak bende bu sürüm yüklü değil sanırımşaka bir yana evet büyük bir dert değil ama olmasada olur

Arkadaşlar değil resimler engellenebiliyormuş burda öyle birşeyler yazdılar..
80 model bir sürüm olarak ben hala bu işlerden birşey anlamıyorum.
Demek istediğim şey,herkes keyfine baksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…