- Konu Sahibi sempatiksayilir
-
Resim yapmak , resim yapmak ve yine resim yapmak
Diğer kızdan kopya çektim biraz
ben de aynı tepkiyi verdim,hayır yani ben de kadınların kadınlıklarından utanmamaları kanaatindeyim,regl olmak da ayıp görülmemeli ama bir babanın bunu facebook'ta paylaşmasıYok artık ya hu bu ne
Aynen canim biri bubi de tadina bakan vardi
ben de aynı tepkiyi verdim,hayır yani ben de kadınların kadınlıklarından utanmamaları kanaatindeyim,regl olmak da ayıp görülmemeli ama bir babanın bunu facebook'ta paylaşmasıkendi halimi düşünüyorum da ergenliğimin başında ilk göğsüm çıktığında bile hep bol şeyler giyiyordum,kambur duruyodum utandığımdan babam faacebook'ta böyle bir şey paylaşsa demek ki
Vallahi ona da baktım zilyon tane şey çıktı ben bunu sevdim en çok:
https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20121224171749AAle13O
(demek ki dünya üzerindeki tek acayip millet biz değiliz rahatladım şimdi)
evet ya,bazen sırf eğlencesine okuyorum,troll gibi geliyor birçoğu ama ne yalan söyleyeyim böyle komik sahte hesapları seviyorum.bazen de arkadaşlarımla forum.donanım.com'u açıyorum oradaki muhabbetler de fantastikbu o değil ama diğer kızı görürsem tekrar altına yazayım üzülmesin yandaşları varmış
yahoo answers tam bi keşmekeş gerçekten dünya üzerinde ne insanlar var dedirtiyor
bi tanesi şey sırasında altına yapıp erkek arkadaşına yedirmiş mesela erkek arkadaşı ayrılmış (ne şok ama dimi)
bu o değil ama diğer kızı görürsem tekrar altına yazayım üzülmesin yandaşları varmış
yahoo answers tam bi keşmekeş gerçekten dünya üzerinde ne insanlar var dedirtiyor
bi tanesi şey sırasında altına yapıp erkek arkadaşına yedirmiş mesela erkek arkadaşı ayrılmış (ne şok ama dimi)
evet ya,bazen sırf eğlencesine okuyorum,troll gibi geliyor birçoğu ama ne yalan söyleyeyim böyle komik sahte hesapları seviyorum.bazen de arkadaşlarımla forum.donanım.com'u açıyorum oradaki muhabbetler de fantastik
keşke yemeden ayrilsaymis :))))
onu bilmiyodum bak mesela neresi komik?
erkek arkadaşım sarıldım hamile kalabilir miyim sorusu onlarda da varmış
b.ku yemek deyimini canlandırmışlar
Valla burada 21 yaşında bir kız vardı yaptıklarını paylaşıyordu tariflerini de altta hemen bakar beğendiklerimin tariflerini alırdım.Onun paylaşması bana son derece normal geliyor.Çünkü bir yetenek bence öyle yemek yapmak övgü beklemesi gurur duyması yerinde.Canım çekiyordu resimlere bakınca ama evde yapılabilir şeylerdi çoğu.Ama dediğim gibi şimdi şunu yiyorum mantığında paylaşanları hiç anlamıyorum.Ben bunu yiyebiliyorum demek onların ki.Saçmalık görmemişlik.Başkasının canı çekmesinden ziyade ben de direkt tabağı koyanların görgüsüzlük yaptıgını düşünüyorum kim ne derse desin
Bir insan yediği yemeği ne diye paylasır ki? Amac ne?
Valla burada 21 yaşında bir kız vardı yaptıklarını paylaşıyordu tariflerini de altta hemen bakar beğendiklerimin tariflerini alırdım.Onun paylaşması bana son derece normal geliyor.Çünkü bir yetenek bence öyle yemek yapmak övgü beklemesi gurur duyması yerinde.Canım çekiyordu resimlere bakınca ama evde yapılabilir şeylerdi çoğu.Ama dediğim gibi şimdi şunu yiyorum mantığında paylaşanları hiç anlamıyorum.Ben bunu yiyebiliyorum demek onların ki.Saçmalık görmemişlik.
Ben de evli olmadığımdan sürekli yemek yapmıyorum malum.Ama bazen özenerek yemek yapınca içimden çekip paylaşmak gelmiyor değil.İnsan kendi eseri gibi gurur duyuyor yaptığı yemeğin görüntüsüyle
yok yok onlara ben de hak veririm kesinlikle. tarif amacıyla paylaşmak bambaşka onları tenzih ediyorum. bu forumda da tarif payaşan cok kişi var cok da begenerek takip ederim onlar başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?