Kibirlenen insanlar..

Yok artık ya hu bu ne
ben de aynı tepkiyi verdim,hayır yani ben de kadınların kadınlıklarından utanmamaları kanaatindeyim,regl olmak da ayıp görülmemeli ama bir babanın bunu facebook'ta paylaşması kendi halimi düşünüyorum da ergenliğimin başında ilk göğsüm çıktığında bile hep bol şeyler giyiyordum,kambur duruyodum utandığımdan babam faacebook'ta böyle bir şey paylaşsa demek ki

Ben de yaşadığı anı yaşamayı bırakıp fotoğrafını çekmekle paylaşmakla uğraşanları anlamıyorum.Hadi bazı anları çekersin evet ama sürekli sürekli.Görgüsüzlüktür bu.Bakın buraya gittim hop ekleyeyim de bana ne çok geziyor desinler.Bakın bunu yedim, bunu giydim, bununla birbirimizi seviyoruz, şununla bakışıyoruz ,a kuş onu da çektim, böcek onu da onu da .bi an durup düşünseler ne ara yaşıyorlar "an"ları.

Tabiki utanılacak bir şey değil ama bir babanın bunu ulu orta paylaşması şoka girdim vallahi

Vallahi ona da baktım zilyon tane şey çıktı ben bunu sevdim en çok:
https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20121224171749AAle13O
(demek ki dünya üzerindeki tek acayip millet biz değiliz rahatladım şimdi)

bu o değil ama diğer kızı görürsem tekrar altına yazayım üzülmesin yandaşları varmış

yahoo answers tam bi keşmekeş gerçekten dünya üzerinde ne insanlar var dedirtiyor

bi tanesi şey sırasında altına yapıp erkek arkadaşına yedirmiş mesela erkek arkadaşı ayrılmış (ne şok ama dimi )

evet ya,bazen sırf eğlencesine okuyorum,troll gibi geliyor birçoğu ama ne yalan söyleyeyim böyle komik sahte hesapları seviyorum.bazen de arkadaşlarımla forum.donanım.com'u açıyorum oradaki muhabbetler de fantastik

keşke yemeden ayrilsaymis :))))

evet ya,bazen sırf eğlencesine okuyorum,troll gibi geliyor birçoğu ama ne yalan söyleyeyim böyle komik sahte hesapları seviyorum.bazen de arkadaşlarımla forum.donanım.com'u açıyorum oradaki muhabbetler de fantastik

onu bilmiyodum bak mesela neresi komik?

erkek arkadaşım sarıldım hamile kalabilir miyim sorusu onlarda da varmış

keşke yemeden ayrilsaymis :))))

b.ku yemek deyimini canlandırmışlar

Ayrıca yaptığı yemeği paylaşanlara lafım yok.Onlar birşeyler yapmış olmanın verdiği gururla paylaşıyorlar bence.Ama restoranta gidip yediği yemeği çekenler tam bir görgüsüz.Amaç nedir yani bak bunu yiyorum diyebilmek mi.İyi aferin.ee?Ve evde yapılan yemeği hemen hemen herkes yapar yer.Ama bir yerde yenilen yemeği ise canının istemesi apayrı bir mevzu.Gerçekten ona imkanın olmayabilir.

ben de paylasirim resim.ailem uzakta bazen sorarlar kilo aldin mi bebege ne aldin filan.bende paylasirim ara ara.ama bir iki kisi varki özellikle begenmez hic bir fotomu.simdi bende onlarinkini begenmiyorum.onlara gittigimizde besiginizi gorduk odanizi gorduk diyorlar ama begenmiyorlar.bu ne oluyor simdi???

İsteyen istediğini paylaşsın.isterse çıplak ftğ nı koysun.Sadece eleştirdiği şeyi kendi yapmasın,ben ona illet oluyorum işte...

Son düzenleme:
İsteyen istediğini paylaşsın.isterse çıplak ftğ nı koysun.Sadece eleştirdiği şeyi kendi yapmasın,ben ona illet oluyorum işte...

Başkasının canı çekmesinden ziyade ben de direkt tabağı koyanların görgüsüzlük yaptıgını düşünüyorum kim ne derse desin

Bir insan yediği yemeği ne diye paylasır ki? Amac ne?

Ben hiç bakmadan geçerim yada samimi olduklarıma ooo bizsiz ha diye yorum yazarım
Hem reklamlardada yeterince canimiz çeken şeyler yayınlıyorlar size tavsiyem resim atanlari silin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Üstelik artık olay yemeği aştı Yeni aldığı kıyafeti, telefon kılıfını paylaşan gördüm ben

yakında yer bildiriminde ''tuvalet'te'' yazacaklar diye korkuyorum

Başkasının canı çekmesinden ziyade ben de direkt tabağı koyanların görgüsüzlük yaptıgını düşünüyorum kim ne derse desin

Bir insan yediği yemeği ne diye paylasır ki? Amac ne?
Valla burada 21 yaşında bir kız vardı yaptıklarını paylaşıyordu tariflerini de altta hemen bakar beğendiklerimin tariflerini alırdım.Onun paylaşması bana son derece normal geliyor.Çünkü bir yetenek bence öyle yemek yapmak övgü beklemesi gurur duyması yerinde.Canım çekiyordu resimlere bakınca ama evde yapılabilir şeylerdi çoğu.Ama dediğim gibi şimdi şunu yiyorum mantığında paylaşanları hiç anlamıyorum.Ben bunu yiyebiliyorum demek onların ki.Saçmalık görmemişlik.

yok yok onlara ben de hak veririm kesinlikle. tarif amacıyla paylaşmak bambaşka onları tenzih ediyorum. bu forumda da tarif payaşan cok kişi var cok da begenerek takip ederim onlar başka

yok yok onlara ben de hak veririm kesinlikle. tarif amacıyla paylaşmak bambaşka onları tenzih ediyorum. bu forumda da tarif payaşan cok kişi var cok da begenerek takip ederim onlar başka
Ben de evli olmadığımdan sürekli yemek yapmıyorum malum.Ama bazen özenerek yemek yapınca içimden çekip paylaşmak gelmiyor değil.İnsan kendi eseri gibi gurur duyuyor yaptığı yemeğin görüntüsüyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…