Bende onu diyorum sende oralısın hem de benden daha köklü :)Senin olay yengemleri hatırlattı. Gülümsedim yine.
Şehir ismi vermicem.
Bizim memleketin ismi ayva olsun. Yengemler de annemin 3. Göbekten akrabaları.
Biz istanbulda yaşıyoruz doğma büyüme.
Neyse biri ayva dan gelin geldi. Diğeri ise başka bir ilden geldi. Ona da armut diyelim.
Birgün kavga ettiler. Armuttan gelen yengem diğerine "pis köylü, köyden geldin sen diye bağırıp durdu.
Sanki o metropolden geldi
Kökenini beğenmiyon anladıkta sen de oralısın be gülüm
Armuttan gelen bizide beğenmedi. Daha doğrusu amcanların dayılarımın eşlerini. Neymiş efendim kaşlarını almıyorlar evde basma etek giyiyorlar diye.
Heyyy Allahım ne günlere kaldık! :)
Valla eşim de öyle özellikle bi misafir geleceği zaman evde olduğu günlerde çağırır sabahtan kalkıp süpürür siler sağolsun
Dediğin gibi onlar sevmez erkeğe iş yaptırıyor derler :)
Ama benim eşim biraz daha sessiz kalıyor sanırım ben bir şeye kızdığım tepki gösterdiğim zaman destek çıkar ama öyle laf sokabilirsin falan demez bi de öyle olsa neler derim onlara :)
Senin olay yengemleri hatırlattı. Gülümsedim yine.
Şehir ismi vermicem.
Bizim memleketin ismi ayva olsun. Yengemler de annemin 3. Göbekten akrabaları.
Biz istanbulda yaşıyoruz doğma büyüme.
Neyse biri ayva dan gelin geldi. Diğeri ise başka bir ilden geldi. Ona da armut diyelim.
Birgün kavga ettiler. Armuttan gelen yengem diğerine "pis köylü, köyden geldin sen diye bağırıp durdu.
Sanki o metropolden geldi
Kökenini beğenmiyon anladıkta sen de oralısın be gülüm
Armuttan gelen bizide beğenmedi. Daha doğrusu amcanların dayılarımın eşlerini. Neymiş efendim kaşlarını almıyorlar evde basma etek giyiyorlar diye.
Heyyy Allahım ne günlere kaldık! :)
Bunu her zaman yapmak istemişimdir ama hiç hazır cevap değilimÇok belli etmeyeceksin canım laf soktuğunu mesela hazırlık yaptın nasıl geçtin yoruldun mu diye sorduklarında ben mutfaktan çıkmadım eşim evi toparladı diyip biraz nabız yoklayacaksin sonra da kendi kendine onlar dokulecekler zaten :) üstten üstten gülerek misafirperver liginden odun vermeden laf sokacaksin en güzeli :)
Bunu her zaman yapmak istemişimdir ama hiç hazır cevap değilim
Onlar çok kurnaz insanın ağzından lokmasını alırlar belli etmezler
Ben öyle olamıyorum kurnazlık yaptıklarını da anlamıyorum başta saf saf dökülüyorum sonradan düşündükçe aklım başıma geliyor ama artık çok geç :)
Aynen öyle ben nerde yaşarsam yaşayım lastikli basma donlarımdan asla vazgeçmemYa ben bu metropol insanlarını anlamam hiç :) köyde olanlar benden daha havalı ben şehirde şalvar giyiniyorum doğma büyüme sehirliyim ne bu hava atma gayesi anlamıyorum ya ölüm la basma etek rahatliktir bu ne biçim bir mantıkdir ya
Ben eşime de anlatamıyorum sanki onların arkasından konuşur gibi hissediyorum eşim bana farklı gözle dedikoducu gibi bakar sanıyorumBen de ilk başlarda oyleydim arabaya binice eşime bana bunları bunları söylediler laaan diyip kuduruyordum ama bende alıştım artık önceden ezdiremem kendimi evlilik sürecinde tabiri caizse herşeyin içine ettiler artık yok izin veremem daha hamile değilim şimdiden istediklerimi milleti örnek göstererek KV laf söylüyorum
Aynen öyle ben nerde yaşarsam yaşayım lastikli basma donlarımdan asla vazgeçmem
Ben eşime de anlatamıyorum sanki onların arkasından konuşur gibi hissediyorum eşim bana farklı gözle dedikoducu gibi bakar sanıyorum
Ama bende yeniyim daha alışırım inşallah :)
Şalvar hiç giymedim daha ama pantolon şeklini çok severim utanmasam dışarı da onlarla çıkarım :)Çok rahatlar ya bn kot pantolon çok giyerdim şalvar giymeye başladım eşim dedi insana benzesin neydi öyle kot pantolon noluyor dedim köylü oldum hoşuna mı gitti azcik dedi kurnazlığı dan da vazgeçmem tam olacaksın sen diyip çok gırgır yapmıştık :)
Sen süpersin :)Dedikodu değil bu aşkım soylediklermi yanlış anlama ama böyle böyle oldu ve ben çok kırıldım bunları da senden başka söyleyecek kimsen yok diyip konuyu ona atıyorsun azcik da somurtuyorsun :)
Şalvar hiç giymedim daha ama pantolon şeklini çok severim utanmasam dışarı da onlarla çıkarım :)
Diğer yönlerim tamam ama biraz kurnazlık gerekiyor nasıl olcam acaba
Sen süpersin :)
Öğreneceğim çok şey var daha ailelerimiz hakkında hiç konuşmuyoruz
O kendi ailesine kızıyor bazen bende kendi aileme kızıyorum bunları konuşuyoruz ama birbirimizin ailesi hakkında konuşamıyoruz nedense
Bende mesafeli olmak istiyorum kardeşleriyle olabiliyorum ama annesiyle olamıyorumOlursun olursun birşey olmaz arada kötü ol en iyisi bu. Uzak dur boşver daha doğrusu onlar uzak duracaklar senden
Bende mesafeli olmak istiyorum kardeşleriyle olabiliyorum ama annesiyle olamıyorum
Ben aramasam o arıyor arayı hiç soğutmuyor
Kin bazen işe yarıyormuş demek kiYavaş yavaş oluyor zaten karşı tarafının ailesi hakkında konuşmak ama benim elime çok fazla koz verdiler arkadaşlar sagolsunlar o yüzden eşim cok üzerime gelemiyor o konuda az ağlamadi onlar yüzünden ondan çok da umursamiyor kinci çünkü
2 saat hayatta dayanamam ben ağzımdan bir sürü laf alır :))Arasın zaten canım ama bir ilk yap ve iki saat konuş onunla sacmala annesiyle oğlunu tanımadığını aslında annelerin oğullarını hiç tanımadığınız iyi yönlerini iki saat iş yaptırma ona bak seni arıyor mu iki hafta denendi onaylandı :) 1 saat 45 dk felan konuştum kızım.isim var dedikçe konu açtım iki hafta konuşmadım sonra :) aramadı bende aramadım :)
Kin bazen işe yarıyormuş demek ki
Benimki de herkese karşı kinci ama annesine karşı biraz daha yumuşak
Bende de çok kozu var onların ama kullanamıyorum salak gibi altta kalıyorum hep
Bende yazılabilen tahtalardan asmayı düşünüyorum bu yazı iyi fikir :)Çok şey görmüş olabilirsin
ama
Sonradan gördüysen sıkıntı.
Bu sözü Evin en görünen duvarına çerçeve yapıp asacam sana da tavsiye ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?