Konuşanlar arasında bayan da var mı acaba erlekler çok dedikodu yapmadığı için mi alınmadınız ya da ben mi alınganımeğer hüsnü kuruntun değilse "yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmemiş ahahahhahha" diye sahte kahkalar eşliğinde espri yapıyorum ayağına giydirebilirsinizama gergin olmamanız lazım. güler yüzle. eşimin abisigilde yabancı dil konuşur yanımda hiç bozulmadım ben ya. bence biraz alıngan olabilirsiniz sanki
Bende hiç konuşmuyorum binde bir gidip gelirizBende gorumcelerimden bir tanesinin kibirli oldugunu dusunuyorum ses tonunda bile hissediyorum bariz yaptigi birsey yok aslinda ama his işte..
Aramizda oyle kultur farki falan da yok.. Ama insan anliyor, bende pek arayip sormuyorum cokta lazim degil yani
Sana öğretiyim dersem aşırı bozulurlar aramızda 30 yaş fark var :))Çalışmıyorum KV kp uzaktalar bayramdan bayrama bir bayram ilk kendi aileme gideriz diğer bayram KV evlenmeden daha karar verdik ve simdiye kdr 3 bayram geçirdik bir sorun yaşamadım.
Begenmesinler be güzelim begenmesinler de senden uzak da dursunlar boşver :) aksine her defasında siz şimdi bunu da unutmussunuzdur bak bu da böyle yapılır ya siz Türkçeyi de unutmussunuz insan ozunu unutur mu hiç diyip guluserek laf şok eşine söyleme çünkü onlarda söylemiyorlar sen söylersen sıkıntı çıkartan sen olacaksın gerek yok boşver nasıl iyiysen sen öyle davran hatta gorumcene gel bak sana ogretiyim diye iş yaptır :)))
Sağolun hepimizinİnsanin insana yasattigi stres en agir işte yoktur. Valla kendim de bunaldim zaten.
Allah yardimcimiz olsun...
Köylü milletin efendisidir :)Ben olsam yaparım koca tencere kuru fasülye pilavı yanına da et kavurmabeğenmeyen yemez de gelmez de gardaşş bizde böyle.. kurban olsunlar köylülere de yemeklerimize de hıhh
Ben olsam yaparım koca tencere kuru fasülye pilavı yanına da et kavurmabeğenmeyen yemez de gelmez de gardaşş bizde böyle.. kurban olsunlar köylülere de yemeklerimize de hıhh
Eşimle konuştuk dün yemek konusunu ona bi laf söylemeden kibarca ağzını aradım :)Bence rahat olun..
Klasik yemekler yapabilirsiniz et sote, pilav, salata tatli olarakta cikolatali bir sey begenirler heralde. Pilav yemezler derseniz makarna tarzı şeylerde olur.. :)
Çocuk olunca daha mı kötü oluyorlar yaSizin kv görümce Avrupai havası varsa zor maalesef. Bak benim kv de sürat düşmeye başladı gerçek maskesini yeni görüyorum melek gibi kv derdim çocuk olunca gösterdi bana
Çocuk olunca herşeyi burnuma sokuyor yok şöle olcak yok böle olcak çocuk olmadan demedi aynen milletim içinde iyi davranıyor çok zor isteÇocuk olunca daha mı kötü oluyorlar ya
Benim ki şimdiden kötü
Yüzüme karşı gülüyor milletin içinde çok iyi ama bi yalnız kalalım yılan gibi
Bana da hiç demiyor şimdi o öyle bu böyle diye acaba aynı tipten miÇocuk olunca herşeyi burnuma sokuyor yok şöle olcak yok böle olcak çocuk olmadan demedi aynen milletim içinde iyi davranıyor çok zor iste
Öğreniyorum dili konuştuklarından da bazı kelimeleri anlıyorum ama hepsi gibi olmuyor tabiSimdi canim begenmiyor olabilirler .Sen yemegini yap guzelce .Cokta samimi olma .Yabanci dil konusundada hrmen o dil neyse ogrenmeye basla .Cok degil arada kelimelwri secersin başta.Eltimde bir ara benim bilmediğim dilde konusmaya calisti .Ben okudum arastirdim esime sordum.İkinci sefere birsey dediginde anladım .Kalite boyle seyler .Kaynanam bazen kendini ifade edemiyordu turkceyle .İnatla konustu benimle Türkçe.Seni de begenmesinler birak ya sen kendini begen .
Az gitmek mi o gelir yanına merak etme kv ile altlı ustluyum hiç gitmesem çıkıp geliyor napiyor diye büyür etmek istemesen kendi giriyor içeriye torunum da torunum torunu uyutana kadar duruor gel yukarıya balkonda oturalım diyor istemiyorum işte hayır desem saygısız gelin olucam napayım ben buna herşeyi güceniyor sürat asiyor yaptığı şeyleri artık zoruma gitmeye başladı yüz vermiycem artık sen bu hataya dusme yeni evlisin bak yüz vermesen o kadar iyidirBana da hiç demiyor şimdi o öyle bu böyle diye acaba aynı tipten mi
Of ya olmasın ben çenemi tutamam adım saygısıza çıkar
Çocuk olunca daha az gitmeyi düşünüyorum ama o gelir çöker bizim eve
Bende yüz vermek istemiyorum ama eşimle aile konusunda çok hassasız birbirimizin ailelerine karşı hiç bi saygısızlık istemezlik yapmadık küçücük bi tepki bile göstermedik onu kırmamak için bir şey söyleyemiyorum gitmeyelim diyemiyorum gitmek istemediğimi belli etsem de bi bahane buluyor şunu unutmuşum bilmem ne bi türlü toplanıp gelemedi aylardır her zaman bahaneAz gitmek mi o gelir yanına merak etme kv ile altlı ustluyum hiç gitmesem çıkıp geliyor napiyor diye büyür etmek istemesen kendi giriyor içeriye torunum da torunum torunu uyutana kadar duruor gel yukarıya balkonda oturalım diyor istemiyorum işte hayır desem saygısız gelin olucam napayım ben buna herşeyi güceniyor sürat asiyor yaptığı şeyleri artık zoruma gitmeye başladı yüz vermiycem artık sen bu hataya dusme yeni evlisin bak yüz vermesen o kadar iyidir
Beğenmeyen gelmez, beğenmeyen yemesin bence biraz fazla büyütüyorsun biraz özgüvenin olsun. Hiçbir lafları olmamış çok da samimiyet kuramamışsınız az görüştüğünüz için biraz da ön yargı oluşmuş sizde o yüzden bariz bir hareket laf söz olmadıktan sonra kalbini karartma. Sen bu düşüncelerinden dolayı mesafeli davranıyor olabilirsin onlar da ister istemez soğuk olurlar. Soruna gelince kV ile görüşmüyoruz konuşmuyoruz hatta ne ölüme ne dirime gelmesin isterim ki dirime gelmedi zaten ölüme de gelmezMerhaba, öncelikle bir soru sorayım
kv nize ne kadar sıklıkla gidiyorsunuz ve arıyorsunuz ? Mesafelerle ve çalışıp çalışmadığınız ile birlikte söylerseniz sevinirim
Konuma gelince pazar günü görümcem ve kızları ilk defa evimize gelecekler
Nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum ama bunlar beni beğenmiyor
Köylüleri kötülemek için bu örneği vermiyorum ama öyle bir kalıp var tam bir "köylü-şehirli" gibi düşünüyorlar
Eşimle akraba evliliği yaptık ailelerimiz mahalleye kadar aynı bölgeden çıkma
Ama bunlar yurtdışında yaşamaya başlayınca nerden geldiklerini unutmuşlar burunları büyümüş
Bana bir kötülükleri olmadı bir kaç kere konuştuk şimdiye kadar gayet normal konuşup davrandı ama ben yine de kardeşleriyle kendi arasındaki konuşmalardan davranışlarından beni küçük gördüklerini anlayabiliyorum
Pazar günü bana bişey demeseler de büyük ihtimalle evimizi ve yemekleri beğenmyckler
(Yemek konusunda da tamamen kültür farkı oluşmuş durumda türk yemeklerini pek bilmezler)
Açıkçası benim hiç umrumda değil beğenip beğenmemeleri aslını unutan onlar ama ben bu durumu nasıl atlatabilirim onları kırmadan aslını hatırlatmak istiyorum çünkü her zaman bu böyle gidemez benim için önemli olmasa bile onların gözünde ezilmek istemiyorum
Bir de bazen düşüncesizlik yapıp benim yanımda yabancı dil kullanıyorlar yani benim anlamamam için.
Bunu ben direk söylemeli miyim onlara ya da eşime söyleyip kibarca o mu onları uyarmalı ?
Nasıl becerdin bunuBeğenmeyen gelmez, beğenmeyen yemesin bence biraz fazla büyütüyorsun biraz özgüvenin olsun. Hiçbir lafları olmamış çok da samimiyet kuramamışsınız az görüştüğünüz için biraz da ön yargı oluşmuş sizde o yüzden bariz bir hareket laf söz olmadıktan sonra kalbini karartma. Sen bu düşüncelerinden dolayı mesafeli davranıyor olabilirsin onlar da ister istemez soğuk olurlar. Soruna gelince kV ile görüşmüyoruz konuşmuyoruz hatta ne ölüme ne dirime gelmesin isterim ki dirime gelmedi zaten ölüme de gelmezcanıma cimcom
Hayır severek evlendikLafi dolandırmadan dümdük soracağım. Daha iyi şartlarda yaşamak, kapağı yurt dışına atmak için mi akrabanızla evlendiniz?
Valla ben bişey yapmadım onlar yaptı ne yaptıysaNasıl becerdin bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?