Kibirli kv-görümce :/

Konuşanlar arasında bayan da var mı acaba erlekler çok dedikodu yapmadığı için mi alınmadınız ya da ben mi alınganım

Bende hiç konuşmuyorum binde bir gidip geliriz

Sana öğretiyim dersem aşırı bozulurlar aramızda 30 yaş fark var :))

Bence rahat olun..
Klasik yemekler yapabilirsiniz et sote, pilav, salata tatli olarakta cikolatali bir sey begenirler heralde. Pilav yemezler derseniz makarna tarzı şeylerde olur.. :)

Ben olsam yaparım koca tencere kuru fasülye pilavı yanına da et kavurma beğenmeyen yemez de gelmez de gardaşş bizde böyle.. kurban olsunlar köylülere de yemeklerimize de hıhh
Köylü milletin efendisidir :)
Ben olsam yaparım koca tencere kuru fasülye pilavı yanına da et kavurma beğenmeyen yemez de gelmez de gardaşş bizde böyle.. kurban olsunlar köylülere de yemeklerimize de hıhh

Bence rahat olun..
Klasik yemekler yapabilirsiniz et sote, pilav, salata tatli olarakta cikolatali bir sey begenirler heralde. Pilav yemezler derseniz makarna tarzı şeylerde olur.. :)
Eşimle konuştuk dün yemek konusunu ona bi laf söylemeden kibarca ağzını aradım :)
Balık yapcm yanına da ne olursa işte

Sizin kv görümce Avrupai havası varsa zor maalesef. Bak benim kv de sürat düşmeye başladı gerçek maskesini yeni görüyorum melek gibi kv derdim çocuk olunca gösterdi bana

Sizin kv görümce Avrupai havası varsa zor maalesef. Bak benim kv de sürat düşmeye başladı gerçek maskesini yeni görüyorum melek gibi kv derdim çocuk olunca gösterdi bana
Çocuk olunca daha mı kötü oluyorlar ya
Benim ki şimdiden kötü
Yüzüme karşı gülüyor milletin içinde çok iyi ama bi yalnız kalalım yılan gibi

Çocuk olunca daha mı kötü oluyorlar ya
Benim ki şimdiden kötü
Yüzüme karşı gülüyor milletin içinde çok iyi ama bi yalnız kalalım yılan gibi
Çocuk olunca herşeyi burnuma sokuyor yok şöle olcak yok böle olcak çocuk olmadan demedi aynen milletim içinde iyi davranıyor çok zor iste

Çocuk olunca herşeyi burnuma sokuyor yok şöle olcak yok böle olcak çocuk olmadan demedi aynen milletim içinde iyi davranıyor çok zor iste
Bana da hiç demiyor şimdi o öyle bu böyle diye acaba aynı tipten mi
Of ya olmasın ben çenemi tutamam adım saygısıza çıkar
Çocuk olunca daha az gitmeyi düşünüyorum ama o gelir çöker bizim eve

Simdi canim begenmiyor olabilirler .Sen yemegini yap guzelce .Cokta samimi olma .Yabanci dil konusundada hrmen o dil neyse ogrenmeye basla .Cok degil arada kelimelwri secersin başta.Eltimde bir ara benim bilmediğim dilde konusmaya calisti .Ben okudum arastirdim esime sordum.İkinci sefere birsey dediginde anladım .Kalite boyle seyler .Kaynanam bazen kendini ifade edemiyordu turkceyle .İnatla konustu benimle Türkçe.Seni de begenmesinler birak ya sen kendini begen .

Öğreniyorum dili konuştuklarından da bazı kelimeleri anlıyorum ama hepsi gibi olmuyor tabi

Bana da hiç demiyor şimdi o öyle bu böyle diye acaba aynı tipten mi
Of ya olmasın ben çenemi tutamam adım saygısıza çıkar
Çocuk olunca daha az gitmeyi düşünüyorum ama o gelir çöker bizim eve
Az gitmek mi o gelir yanına merak etme kv ile altlı ustluyum hiç gitmesem çıkıp geliyor napiyor diye büyür etmek istemesen kendi giriyor içeriye torunum da torunum torunu uyutana kadar duruor gel yukarıya balkonda oturalım diyor istemiyorum işte hayır desem saygısız gelin olucam napayım ben buna herşeyi güceniyor sürat asiyor yaptığı şeyleri artık zoruma gitmeye başladı yüz vermiycem artık sen bu hataya dusme yeni evlisin bak yüz vermesen o kadar iyidir

Bende yüz vermek istemiyorum ama eşimle aile konusunda çok hassasız birbirimizin ailelerine karşı hiç bi saygısızlık istemezlik yapmadık küçücük bi tepki bile göstermedik onu kırmamak için bir şey söyleyemiyorum gitmeyelim diyemiyorum gitmek istemediğimi belli etsem de bi bahane buluyor şunu unutmuşum bilmem ne bi türlü toplanıp gelemedi aylardır her zaman bahane
Annesini de öyle alıştırdım galiba hiç sesimi çıkarmadım koyun gibi gidip geliyorum sürekli

Beğenmeyen gelmez, beğenmeyen yemesin bence biraz fazla büyütüyorsun biraz özgüvenin olsun. Hiçbir lafları olmamış çok da samimiyet kuramamışsınız az görüştüğünüz için biraz da ön yargı oluşmuş sizde o yüzden bariz bir hareket laf söz olmadıktan sonra kalbini karartma. Sen bu düşüncelerinden dolayı mesafeli davranıyor olabilirsin onlar da ister istemez soğuk olurlar. Soruna gelince kV ile görüşmüyoruz konuşmuyoruz hatta ne ölüme ne dirime gelmesin isterim ki dirime gelmedi zaten ölüme de gelmez canıma cimcom

Nasıl becerdin bunu

Lafi dolandırmadan dümdük soracağım. Daha iyi şartlarda yaşamak, kapağı yurt dışına atmak için mi akrabanızla evlendiniz?

Lafi dolandırmadan dümdük soracağım. Daha iyi şartlarda yaşamak, kapağı yurt dışına atmak için mi akrabanızla evlendiniz?
Hayır severek evlendik
Hatta kaçarak evlendik
Hatta türkiyeye dönmek için baskı yaptı ailem ama o istemedi bana kalsa bildiğim yerde yaşardım belki de döneriz
Burda daha iyi şartlarda yaşadığımı düşünmüyorum şuan için

Nasıl becerdin bunu
Valla ben bişey yapmadım onlar yaptı ne yaptıysa eşimi maddi olarak sömürüyorlardı evlenmesini pek istemediler bir sürü saygısızlık yaptılar aileme eşim vazgeçmedi düğünümüze filan gelmediler 3 yıldır ufacık bir iyilikleri olmadı hep zarar ziyan saygısızlık diz boyu. Namusuma kadar dil uzattı o kaynana iftiralar yalanlar dolanlar gırla bütün bunlara karşı hiç muhatap olmadım çünkü tam kara cahiller laftan sözden anlamazlar anlasalar utanmazlar o yüzden kendi etti kendi buldu. Eşim de konuşmuyor görüşmüyor zaten onlar ancak para istemek için ararlar eşimi yaşadıklarımı anlatsam kendi kaynananı anam diye bağrına basarsın o yüzden çok takma kafana eşinle mutluluğuna bak onları sevmesen de saygı duy ki gerçekten tahminlerle istenmiyorum demek çok yanlış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…