Kibirli Patron

Ohh eline sağlık

Öööfff yaaa baksan görsen g.t kadar dükkanı vardır ama hava 1500.
Ay bu patronculuk oynayanlar kendini çok komik çok rezil duruma düşürüyorlar ya.
Yani profesyonel olmadığı o kadar belli ki.
Adamı da, dükkanı da, iş yerini de ve işlerin işleyişini de tahmin edebiliyorum yani.
Ne diyim Allah kolaylık versin size.

babasına güveniyordum.Simarik yetişmiştir.

Tahmin ettiğiniz gibi her şey. Ne kimin ne iş yaptığı belli, ne işlerin işleyişinin bir düzeni var her şey karman çorman. Amin teşekkür ederim

Cesur olacak böylelerine cevap vereceksiniz.Bakın bir gün sesinizi biraz yükseltin inanın sizinle konuşması değişecek.Siz alttan aldıkça bunlar dozu artırır.Cahiller böyle konuşmakla patron oldum sanıyorlar.Haddini bildirin.İşten çıkarmak kolay değildir. Tecrübeme dayanarak söylüyorum bunu size.Uzun çalışma hayatımda bunun faydasını gördüm biliyorum.Siz işinizi düzgün yapan birisi iseniz asla taviz vermeyin dediğim gibi ben görevimi düzgün yapıyorum benimle lütfen bu şekilde konuşmayın çalışma şevkimi de yok ediyor bu tarzınız diyeceksiniz.Adam genç o da tecrübesiz böyle görmüş doğrusu bu zannediyor.Siz diklenin bakın sonucu göreceksiniz...
Bakın bunlar sizi uzun çalıştırıyorlar yaptıklarının doğru olmadığını biliyorlar sizlerin sesi çıkmasın diye yapıyorlar bunları ayrıca.Çok izin de vermeyin uzun çalışma saatlerine.

Bugün yine tüm asabımı bozdu dayanamadım tuvalette ağladım. "senin dosyan kabarıyor" diyor bana lafa bakar mısınız? Kendi hatalarını benim üzerime yıkmaya çalışıyor, ben kendimi savununca da tersliyor, kızıyor. Sesim yükseldikçe de ağlamaklı oluyorum, çatallaşıyor. Yüzüne bakmıyorum artık. Allah bana sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…