Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Günaydın arkadaşlarım ve göbüşlerdeki melekler :))
Bugün 4. Gün veeee AZI GITTI ÇOĞU KALDI espirisini yapmazsam olmaz :)))

Peki bu bağışıklık sistemi ne zaman normale dönüyor gebelik boyunca böylemi olacak
Gebelik boyunca maalesef böyle.
Aklına takılan,soru işareti bırakan konuları sor canım.Transfer Öncesi be sonrasında.
Ilaçlarının ve tedavinin takipçisi ol.

Gebelik boyunca maalesef böyle.

Aklına takılan,soru işareti bırakan konuları sor canım.Transfer Öncesi be sonrasında.
Ilaçlarının ve tedavinin takipçisi ol.
Benim sıkıntım donör seçimi gerçekten araştırılıp uygun donör bulunuyor mu yoksa önceden toplanmış yumurtalar mı kullanılıyor gerçekten özen gösteriliyor mu işin bana düşen kısmının takipçisi olurum o kesin zaten ama hastaneye doktoruma ve ekibime güvenmekte istiyorum inşlh öyle de olur çünkü benim son şansım bu

Ama ben firdevs hanıma ve ekibine güveniyorum ellerinden geleni yapacaklarına inanmak istiyorum kendi kendime telkinde bulunuyorum bu sefer doktorumdan eminim doğru yoldayım herşey güzel olacak allahın izniyle diyorum

Canım taze embriyo transferi Yapılıyor,Firdevs Hanım Donmuş kullanmıyor,bak tedaviye giden ve hamile olanlara sor,bunu söylerler sana zaten.Gerçekten araştırılıp,uygun donör bulduklarına da inanıyorum ben,ben baştan beri bu konularda güvendim hep onlara canım,hem kendime ,hem onlara ve Firdevs Hamımla olacağına inandım,sanırım inanç ta çok önemli...
Başarı oranlarına tek bizim topiğe bakman bile yeterli canım,bak hepimiz maşşallah boş dönmedik,Allah razı olsun,ondan Firdevs Hanım,Irem Hanım ve tüm embriologlardan,hemşirelerden,ben hepsinden çok memnun kaldım.
Kısaca ben süreçle ilgili sorular sordum sadece,yoksa bir güvensizliğim hiç bir aşamada olmadı Sevincim.Rabbim hamilelere ,bana kucağımıza almayı nasip eder inşallah bebeklerimizi...
Tedaviye gidenlere de aynı Mutluluğu nasip eder dilerim canım.

Kanbarcım rahatsızlığın biraz olsun hafiflemiştir inşlh keşke bende hamile kalabilsem 9 ay of bile demicem şükür allahıma dicem hiiiiç şikayet etmicem ( inşlh o günler nasip olur)

Ben zaten kendi dr önerdiği kişiyi değil firdevs hnm istedim hatta eşim dr kimi dediyse ona gidelim dediğinde kabul etmedim şimdiye kadar senin istediğin yerlere gittim bu sefer son kez olacak madem benim istediğim dr gidicem yokasa istemiyorum yoruldum artık dedim kalbim ve içimdeki ses firdevs hnm diyor inşlh yanılmam doğru ve gerekli olan tedaviyi gerektiği gibi yapacağına güveniyorum

Kanbarcım rahatsızlığın biraz olsun hafiflemiştir inşlh keşke bende hamile kalabilsem 9 ay of bile demicem şükür allahıma dicem hiiiiç şikayet etmicem ( inşlh o günler nasip olur)
Canım benim bebeğime kavuşmak için neler yaşadığımı hepiniz biliyorsunuz tatlım,hiç şikayet ettim mi?Benim Allah Tarafından bugün boğazlarım Bayağı rahatladı ,indi,Allah yardım ediyor Demekki,sen de bilirsin ben hastalıktan şikayet etmem,tüm korkum bebeklerime bir zarar gelmesin diye.
İlaç ta yutmama gerek kalmadı.Ama eşim inanılmaz hasta,inşallah tekrar bana bulaşmaz.Bir Boğaz enfeksiyonu Salgını var.Gitmeden 1 hafta önce şiddetli bir şekilde geçirmiştik,şimdi transferden 2 hafta sonra yine tekrarladı,ama şükür bugün alevlenmesi yatıştı,bunun için çok memnunum.

Canım benim şikayet ediyorsun demek istemedim ki öyle özeniyorum ki bebek bekleyen arkadaşların anlattıklarına keşke bende böyle olsam diye iç geçiriyorum( Nazarım değmez benim )

Karşı komşum da ben gibi bebek tedavileri görmüş iki kere bebeği doğduktan sonra ölmüş bir daha da gebe kalamamış ha bire dr gidiyor ama yok olmuyor ben de diyemiyorum kıbrısa gidicem diye eğer olumlu sonuç alırsam dolaylı yoldan firdevs hnm yönlendirmeye çalışıcam ( ben gittim diyemem de gidipte memnun kalanlar var mutlaka sizde gidin derim) zaten bebeğim olurda böyle dersem anlar zaten ama olsun sevaptır onlar da faydalansın isterim

Bence şimdi söyle sonra senden şüphelenir canım :) araştır böyle birşeyler varmış dersin Rabbim birden hepimizin isteyen tüm din kardrşlerimizin yüzünü güldürecek inşallah

Bence şimdi söyle sonra senden şüphelenir canım :) araştır böyle birşeyler varmış dersin Rabbim birden hepimizin isteyen tüm din kardrşlerimizin yüzünü güldürecek inşallah
Hmmm öyle mi yapayım zaten dilimin ucuna geliyor tam söylicem susuyorum çok çabalıyorlar onlarda derdi çeken anlar misali en iyisi senin dediğin gibi yapim böyle bişey varmş düşünürseniz firdvs hnm çok başarılıymış bu konuda araştırın isterseniz diyeyim ( ya bana sorarsa siz gidecekmisiniz diye o zaman ne demem lazım )

Canım benim şikayet ediyorsun demek istemedim ki öyle özeniyorum ki bebek bekleyen arkadaşların anlattıklarına keşke bende böyle olsam diye iç geçiriyorum( Nazarım değmez benim )
Biliyorum ,inşallah hepimiz birer birer anne olacağız 2015 yılında,özendiğin herşeyi yaşayacaksın sen de inşallah..
Hep böyle pozitif düşün,çocuğunu kucağına aldığını hayal et,ben hep öyle yaptım Sevinç.
(Kızkardeşlerin nazarı değmez.)

Aminnn inşlh zaten hayal etmesek kıbrıs yollarına düşermiydik hayallerimizin peşinden koşuyoruz ( rabbim nasip etmediği şeyin hayalini kurdurmazmış)

Ihtiyacım olursa neden olmasın dersin derdi veren Allah dermanınıda veriyor dersin canım. Bu ayıp birşey değilki bizim oralarda derler ki attan düşeni attan düşen anlar derler o yüzden bu nu bir ayıp gibi değil Rabbimin imtahanı olarak görmeyi önce bizim öğrenmemiz gerekki etrafımızdaki cahil arkadaşlarımıza izah edebilelim değilmi canım kardeşim.
Bizim Türk toplumu insanların sağlık sorununu hala bir ayıp bir eksiklik gibi görüyor birde müslümanım diye geçiniyorlar sonra derdin Rabb'inden geldiğine inanmadıkca ne desek boş tek duam rabbim onlarada (bizleri anlamayanlara) Hidayet ve merhamet duygusu versin. Bizleride küçük prenses ve prenslerimize kavuştursun sende takma kanı mutlu olun yeter ...

Kızlar bu topiğe bile ara sıra girip bilir bilmez insanların ne yorumlar yaptığını biliyorsunuz canım.
Bu konuyu biz eşimle kimseyle söylememe kararı aldık.
Bu Konuları kimseyle paylaşmamanızı tavsiye ederim hepinize canım.

Evet çok doğru

Cemzümracım en iyisi söylemeyeyim bakarsın ters tepki yapar benim de moralimi bozar bizim toplumumuz bu durumlara alışkın değil bir sürü olumsuz konuşan olur her bebek isteyen donör olayını kabullenmiş değil kanbar doğru yazmış en iyisi söylememek

Biz çok çok istemişiz ki araştırıp bu yolu bulmuşuz isteyen araştırır dimi ama bana kimse demedi donör diye bişey var denesene biz kendimiz doktorumuza sorduk yaptırsak şansımız ne diye olumlu cevap alınca araştırmaya başladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…