Arkadaşlar,yakin zamanda Kıbrıs a gidenler bana yardımcı olabilir mi? Cep telefonlarınizdan sizi arayanlara yurtdışıni ariyorsunuz diye uyari olmuş mu? Bizim gittiğimizden kimsenin haberi olmayacak da,siz cep telefonu isini nasıl hallettiniz?Haklisin tabi. Agustosda histeroskopim oldu aralikta transferim. Olucak insallah seninde canim
Amin inslh.canim saolHaklisin tabi. Agustosda histeroskopim oldu aralikta transferim. Olucak insallah seninde canim
Sizi arayan kişiye bir uyarı gelmiyor. Sizin telefona geliyor mesaj olarak Kıbrıs'a geldiğinizde telefonunuzu açtığınızda. Yalnız sizi arayan kişi herhangi bir fark ücret ödemiyor fakat size yansıyor yurtdışı fark ücreti. O yüzden dikkatli olun konuşurken.Arkadaşlar,yakin zamanda Kıbrıs a gidenler bana yardımcı olabilir mi? Cep telefonlarınizdan sizi arayanlara yurtdışıni ariyorsunuz diye uyari olmuş mu? Bizim gittiğimizden kimsenin haberi olmayacak da,siz cep telefonu isini nasıl hallettiniz?
Canım sağ ol tavsiyelerine için senin ki de Firdevs hanim da mı o mu istedi diyet yapmani
Telin yurt dışı aramalara açık değilse kullanamazsınız.biz hava alanında 20 TL'ye konulu hat almıştık..Arkadaşlar,yakin zamanda Kıbrıs a gidenler bana yardımcı olabilir mi? Cep telefonlarınizdan sizi arayanlara yurtdışıni ariyorsunuz diye uyari olmuş mu? Bizim gittiğimizden kimsenin haberi olmayacak da,siz cep telefonu isini nasıl hallettiniz?
KontörluTelin yurt dışı aramalara açık değilse kullanamazsınız.biz hava alanında 20 TL'ye konulu hat almıştık..
Yurtdışı aramalara açık tel,tek korktugum arayanlara yurtdışı arama yapıyorsunuz uyarısı yapar mi?Telin yurt dışı aramalara açık değilse kullanamazsınız.biz hava alanında 20 TL'ye konulu hat almıştık..
Uyari gitmiyorsa sorun değil, benim Kıbrıs ta olduğum anlaşılmasın yeter.Sizi arayan kişiye bir uyarı gelmiyor. Sizin telefona geliyor mesaj olarak Kıbrıs'a geldiğinizde telefonunuzu açtığınızda. Yalnız sizi arayan kişi herhangi bir fark ücret ödemiyor fakat size yansıyor yurtdışı fark ücreti. O yüzden dikkatli olun konuşurken.
Canim ben kurtaj sonrasi adet kanamalarim azalmisti.rahim filmi cekildim minimal yapisiklik oldugu soylendi o yuzden histereskopi yaptirdim.ama ilk tup denemesinde bebegimin kalbi durdugu icin tekrar kurtaj olmak zorunda kaldim.simdi yine bir tuhaflik var adetlerimde sanirim tekrar ayni sorun olustu bende.
Zannetmiyorum ama kesin bilgim yok...o yüzden bişey diyemiyorumYurtdışı aramalara açık tel,tek korktugum arayanlara yurtdışı arama yapıyorsunuz uyarısı yapar mi?
Zaten ne olduysa kurtajdan sonra oldu.hormonlar tup bebek tedavilerinden sonra sapitti bende saclarimin yaridan fazlasi dokuldu kistler olmaya basladi adet oncesi anormal odem olmaya basladi ........ Bircok baska seylerde hangisini sayayim of ofcnm bendede kürtaj sonrası adet kanamalarımda azalma oldu.. bakıldı yapışıklı yok denildi ama sanırım birşeyler zedeleniyor kürtajla.. hormonların rotası bozuluyor..
aaa ciddi bendede aynilari oldu.. kist olustu iki aydir, artik normal tup bebek tedavisine bile baslayamaz hale geldim, adetlerim azaldi, saclarim cok yogun dokuldu.. fsh sorunu yasadim hayatimda ilkkez.. kurtajin bazi bunyelerde yogun yan etkisi oluyormus.. bende zaten sorun coktu cnm say say bitmezdi.. bir bunlar eksikti bunlarda eklendi..Zaten ne olduysa kurtajdan sonra oldu.hormonlar tup bebek tedavilerinden sonra sapitti bende saclarimin yaridan fazlasi dokuldu kistler olmaya basladi adet oncesi anormal odem olmaya basladi ........ Bircok baska seylerde hangisini sayayim of of
bende nısan adetımde gıdecegım yanı mayısa kalıyor benımdeBen mayis gibi gidicem allah nasip ederse.sen bu ayin sonundami gideceksin hangi dr
kyracım benım adetım nısanın ortasında 10 gün ilaç kullanmayı koyarsak nısan sonu mayıs bası olcak benım,Allah nasip ederseArkadaşlar nisan ortalarında kimler gidecek.
Tup bebek ilaclarindan oldu cogu bence.hormonlarimiz sapitti.aaa ciddi bendede aynilari oldu.. kist olustu iki aydir, artik normal tup bebek tedavisine bile baslayamaz hale geldim, adetlerim azaldi, saclarim cok yogun dokuldu.. fsh sorunu yasadim hayatimda ilkkez.. kurtajin bazi bunyelerde yogun yan etkisi oluyormus.. bende zaten sorun coktu cnm say say bitmezdi.. bir bunlar eksikti bunlarda eklendi..
Amin inslh hepimiz kavusuruzDilerim hamileler 9 ayın sonunda akıl,beden,ruh sağlığı yerinde hayırlı evlatlarını kucaklarına alırlar,
isteyen buradaki tüm anne adaylarına ve kadınlara da anne olmalarını diliyorum.Rabbim yüreği anne olma hasretiyle yanan tüm kadınların kollarını mis kokulu bebekleriyle doldursun,Amin.
Dilerim hamileler 9 ayın sonunda akıl,beden,ruh sağlığı yerinde hayırlı evlatlarını kucaklarına alırlar,
isteyen buradaki tüm anne adaylarına ve kadınlara da anne olmalarını diliyorum.Rabbim yüreği anne olma hasretiyle yanan tüm kadınların kollarını mis kokulu bebekleriyle doldursun,Amin.
Tup bebek ilaclarindan oldu cogu bence.hormonlarimiz sapitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?