Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Gozunaydin canım Rabbim sonunu getirdin ins,bizde de ayni sorun vardi ve kismetse Firdevs Hanima gideceğiz bi aksilik cikmazsa ve nasip olursa 2 hafta sonra...bu arada bebekler ikiz yada ucuz mu dersin :))

kanbar sana binlerce kez tesekkurler benimde dualarim seninle bu yoldaki herkesle. Kalbim sizlerinkiyle beraber.Bizi bizden baska kimse anlamiyor malesef .Bir an olsun ben olsaydim ?...diye sorsalar kendilerine anlayacaklar. İnsallah bebislerini buyuk mutlulukla kucagina alacaksin. Cennet kokusunu doyasiya icine cekeceksin .Allah saglikli uzun omurler versin. Hepimiz minik meleklerimizi kucaklayalim .Bana yazdiklarin icin cok mutlu oldum .

Kızlar unutmayın salı 5 mayıs hıdrellez 5 mayısı 6 mayısa bağlayan gece gül ağacına dileklerinizi asın, bu gece dilenen bütün dilekler olurmuş..bu gece bebişi olmayan bebiş dilesin olanlarda sağa salim kucağına almayı dilesin:):)
rabbim gönlümüze göre versin inşallahhhh:):):)

Ececimx merhaba.Bu konuyu önce sen kabullenmelisin ve eşini de razı etmelisin.Çünkü benim eşim de birkaç sene öncesine kadar bu konuyu açtırmıyordu bile.Ama ben araştıra araştıra,bilgi toplayarak,bu topiklerde tecrübelerinden yararlandığım annelerle paylaşımda bulunarak,önce kendim kabullendim,eşime de etraflıca bilgi birikimimi aktarınca neden olmasın ki dedi ve biz de şükür ki bu yola girdik.
Canım bir sperm hücresinin x ve y leri ayrıştırılınca ,hemen yumurta ile döllenmesi lazım ve kalan x kromozomları/veya y kromozomları bir daha dondurulamıyor,işleme de alınamıyor.Zaten ellerinde o kadar çok donör var ki,buna ihtiyaçları bile yok.Türkiye'den hem tüp bebek,hem de PGT işlemi için o kadar çok Kıbrıs'a giden var ki,çünkü Kıbrıs bu konuda bayağı başarı oranları yüksek bir yer.
Ayrıca bu vesveselerin,şüphelerin sonu gelmez olaya bu açıdan bakarsan.Ona bakarsan Türkiye'de 3 tüp bebek denedim.En azından her seferinde 12/15 adet yumurtam toplanıyor,8/10 tanesi dölleniyordu,bana 2/3 tane transfer ediliyor,gerisi çok iyi olmadığından dondurmadık diyorlardı,ya aslında kaliteliyse başkasına kullandılarsa diye düşünecek olsaydım,bu iş içinden çıkılmaz bir hal alırdı,o zaman bu işe ya hiç girmeyeceksin,ya da amacına ulaşmak için merkezine/doktorlara güveneceksin Ececimx başka yolu var mı?
Kalbinizi temiz tutup,inanarak duayla bu yola girip,inşallah güzel sonuçlar alırsınız,mutluluğunuzu bir düşünsene o an ki,o zaman bunların hiçbiri aklınıza gelmeyecek.Güzel haberlerini bekliyorum.
Burada anne adayının güçlü olması,eşini de ikna etmesinde önemli rol oynuyor,yani önce sen inanıp,güveneceksin ki eşini de ikna edesin.

Britian canım çok sevindim,ikiz gibi görünüyor senin de benim gibi,benim 11.gün test sonucum:1.024 idi.Ama önemli olan katlama oranı,2 günde bir 2,5 ila 3 katı değerlerin artıyorsa kesin ikiz/veya çoğul.Benim 2,5 katından fazla artıyordu.İnşallah Rabbim kabine göre versin.

Amin canım inşallah hepimiz cennet kokulu meleklerimizi yakında sağlıkla kucaklarımıza alıp,doya doya koklayacağız.
Bu sene anneler günü benim için o kadar anlamlı ki,içimde 2 canımın parçası bebeklerim büyüyor,4,5 aylık olduk hayırlısıyla.
Senin de olacak hissediyorum,daima inan,daima dua et,daima tedavine devam et,hep pozitif ol.Bebeğini/bebeklerini kucağına aldığın anı ,eşinle o mutluluğunuzu hayal et,onların minicik ellerini tuttuğunu hisset,gözlerinin içine bakıp,onların anneleri olduğunu düşün,ve hayata daima gülümse ki,o da hep seni güldürsün,mutlu etsin.

slm o korkuyu hepimiz yaşadık bunu ben irem hanıma bile sordum...en son oraya yüzlerce erkek gidiyor ne yapsın lar başkasının spermini birde banada eşimede kan grubunmmuzu bile sormadılar.buda önemli bence insan başkasına bebek veririken yada alırken uyması lazım her açıdan ayrıca böyle bir hata onlar için son olur güveni bozulan bir yere kim giderki

mrb kızlar hepinizi özlemişim arada bakınıyorum mutlu haberleri alıyorum..benimde 27.haftam bitmek üzere 28 olacagım inşallah tabi her zamanki gibi duanızı bekliyorum...kanbar bacımnasıl gidiyor boy kiloları ikiz zordur inşallah iyi büyür ve dogarlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…