Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

aow +90 533 870 1566 kimin telefonu ben numaradan ulamistim
Canım bu senin yazdığın numara Firdevs Hanımın,diğeri Koordinatörü İrem Hanımın telefonu.Biliyorsun genel olarak hastalar her konuda İrem Hanımla iletişim kuruyorlar.Çünkü Firdevs Hn.genelde ya transferde,ya işlemde yani sıklıkla ameliyathanede olabiliyor.

Başta Kanbar ve kızlaarrrr yeni haberim varsizeee ikizler gelio kalp atışlarını gördüm nasıl bir duygu anlatılmaz gerçi benim eşimden dolayı kursağıma takıldı azcık ama yinede muhteşem rabbim isteyen herkeze meleklerine kavuşmayı nasip etsin desteğiniz için çok teşekkür ederim yeni ikiz anneleri topiğinizi bekliyodum

Zor ama değer,maaşallah herşey yolunda gidiyor Tuanacım.Allah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin,Amin.

Duruada canım bu ne kadar güzel bir haber böyle.
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin tatlım.Cinsiyetleri belli olsun yazarsın canım,merakta bırakma bizi.
Hele ki büyüsünler ultrasonografide hareketlerini gör,aşık olacakın meleklerine,böyle bir mutluluk yok..
Eşin ikizleri kucağına alsın,hele ki ultrasonografide görsün,dünyanın en mutlu babası olacak,boşver geçicidir bu tepkisi.
Ziyaret ederim canım topiğini de,hayırlı olsun.Sen de burayı da ihmal etme tatlım.Öpüyorum seni.

merhaba arkadaşlar benim bugün iğne tedavim başladı,sanırım önümüzdeki hafta yolcuyum ben de :)) Rabbim bu yolda hepimize yardımcı olsun inşallah..
Canım güzel haberlerini bekliyorum...

Uğurlu Topiğimiz,hepimizi hayırlısıyla ve de sağlıkla bebeklerimize kavuşturacak...Kendimize ve birbirimize 41 gün 41 adet Meryem Suresi okumaya devam ediyoruz.
26 kişiyiz,14 annemiz hamile çok şükür,6 tane ikizimiz var,darısı hepinizin başına...
Dilerim tüm arkadaşlar birer birer anne olurlar,
dualarınızı eksik etmeyin ,özellikle Meryem Suresi okuyalım birbirimize lütfen,Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun,bizi bebeklerimize sağlıkla kavuştursun,kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin ,Amin...

Adı/İL/Yaşı/SorunHikayesi/Merkez/Kaçıncı Deneme /Tedavi Başlangıcı/SONUÇ
  1. Kanbar /İSTANBUL /45 /Sebebi Belirsiz İntertifilite/3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif/6 haftalıkken kayıp/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/20.Ocak'15 transfer/1.Şubat.2015 test tarihi/Hamile(Bebeklerimiz ikizbir kız/bir erkek)
  2. Mmucizem /İSTANBUL 37/ Sebebi Belirsiz İntertifilite /6 Tüp bebek denemesi /Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım-ilk deneme :negatif/2.deneme Şubat'15/2.deneme Negatif
  3. Özlemt /İSTANBUL 44 /Yumurta donasyonu/ Doğuş T.B.M/Firdevs Hn/Testtarihi:23.Kasım.2014/Pazar/Hamile/Erkek
  4. Kardelennur /İSTANBUL 30/ Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/10.Ocak'15 Transferi oldu/Beta HCG:800/Hamile(Bebeklerimiz üçüz/ikize indirgendi)
  5. Tuana_808080/ Hatay 34 /Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer-3 embriyo Erkek/Test Tarihi:27.Kasım.2014-Perşembe/Hamile (Bebeğimiz Erkek)
  6. Duruada/ 32 /haşimato tiroidi /3.denemesi /sperm donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/7.Nisan.2015 transfer/Hamile/bebeklerimiz ikiz
  7. Mazharfuatözkan /37 /yumurta rezerv azlığı /yumurta donasyonu/ ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık/1.561-12.gün BHCG/Hamile (Bebeklerimiz üçüz/ikize indirgendi)
  8. Fisay /Yumurta donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs hanım/Haziran'15
  9. Birumutt /36 /yumurta donasyonu/Tedaviye başladı /Dünya T.B.M./Firdevs Hanım/ Hamile
  10. Mehmah/ 39/ yumurta donasyonu /3 tüp bebek/1 donasyon Şevket Alptürk/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım /Hamile (Bebeğimiz doğal yoldan geldi)
  11. Legacy12/ 31 /Cinsiyet seçimi /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Aralık'14-Hamile/ikiz erkek
  12. Karaca3521/ 24 /Klinefelter Sendromu/ Sperm Donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan'2014
  13. Sevinnc74/İst/Pendik 40 yaş / 2 tüp bebek/ 1 çocuğu var/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan veya Mayıs'2014
  14. Seyhan-Ceyhan/G.Antep /26/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/19.Ocak'15 transfer/31.Ocak.2015 test tarihi/Hamile
  15. Gülnaz1980/34/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Şubat'15/Negatif(inşallah birdahaki sefere)
  16. Mutlu Oll /İzmit/26/Azo sperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında
  17. Kivfa/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/27.Aralık'14/Hamile/bebeklerimiz üçüzdü,ikize indirgendi
  18. Patasana28/Ist./31/Erken menapoz/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Haziran'2015
  19. Britian/Adana/29/Azosperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M. veya HİT./20.Nisan'2015 Transfer/Hamile
  20. Cemzümra/Sakarya /29/sperm sayısı düşüklüğünden dolayı/1. Tüp bebek yapımı cinsiyet secimini deneyeceğim/Dr. Mürüde çakartaş dağdelen/26 Ocak transfer tarihi/Negatif(Inşallah birdahaki sefere)
  21. Frida 71/İst./43/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Yakında
  22. Kyra34/İstanbul/ 41 yaş/ 3 tüp bebek/ 1. Tüp bebek 4.5 aylık düşük/ yumurta donasyonu/ Doğuş T.B.M/ Firdevs hanım/ Haziran 2015
  23. Espoirs/İstanbul/36 yaş/2 tüp bebek/Erken menapoz/Firdevs Hn./Nisan'15 Hamile(Bebeğimiz doğal yoldan geldi)
  24. Benurde/İngiltere/29 yaş/İlk deneme/Doğuş T.B.M. Firdevs Hn./26.Mart.15 tedavi/21.Nisan.15 test tarihi/Hamile
  25. Esila_79/35 yaş/2 tüp bebek negatif/eşi azosperm/sperm donasyonu/Doğuş T.B.M Firdevs Hn./Mayıs'15.
  26. Smile-Life/37 yaş/yumurta rezervi azlığı/yumurta donasyonu/Firdevs Hn./Haziran'15 ilk haftası
( Listemiz topikte yeralan arkadaşlarımızın beyanına göre yapılan değişikliklerle oluşturulan en son güncel listedir.)

gul agacinin dalina ikiz bebek resmi cizip
Cnm bildigim kadariyla artik yasamda benim opu ve. Transfer yasamda oldu
peki bennurde

hayırlısı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin

Hayırlı olsun canım. Çok güzel haberler geliyor herkesten, inşallah böyle devam eder. Çok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…