Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

gözünaydın canım,çok mutlu bi haber,Rabbim sonunu getirsin

Bu sabah kanama başladı 12 gibi halaada var doktor hnm evde yatmamı istedi kan sulandırıcıyı kesti salak gibiyim bişiyde sormadım iyilermi diye olmasaydı söylerdi herhalde hayırlısı inşallah rabbim onları korusun bağışlasın dualarınızı eksiketmeyin birbirimize inşallah güzel haberler veririm

Canim benim ins Rabbim yardimcin olsun gönlünü ferah tut,ins gececek güzel düşün güzel olsun..

Canim benim ins Rabbim yardimcin olsun gönlünü ferah tut,ins gececek güzel düşün güzel olsun..

Allah razı olsun canım azaldı gibi ama çok stres yaratıyo afallıyorum bitecek geçecek inanıyorum babalarına ayağını denk al mesajı verdiler galiba

Uğurlu Topiğimiz,hepimizi hayırlısıyla ve de sağlıkla bebeklerimize kavuşturacak...Kendimize ve birbirimize 41 gün 41 adet Meryem Suresi okumaya devam ediyoruz.
26 kişiyiz,14 annemiz hamile çok şükür,6 tane ikizimiz var,darısı hepinizin başına...
Dilerim tüm arkadaşlar birer birer anne olurlar,
dualarınızı eksik etmeyin ,özellikle Meryem Suresi okuyalım birbirimize lütfen,Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun,bizi bebeklerimize sağlıkla kavuştursun,kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin ,Amin...

Adı/İL/Yaşı/SorunHikayesi/Merkez/Kaçıncı Deneme /Tedavi Başlangıcı/SONUÇ
  1. Kanbar /İSTANBUL /45 /Sebebi Belirsiz İntertifilite/3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif/6 haftalıkken kayıp/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/20.Ocak'15 transfer/1.Şubat.2015 test tarihi/Hamile(Bebeklerimiz ikizbir kız/bir erkek)
  2. Mmucizem /İSTANBUL 37/ Sebebi Belirsiz İntertifilite /6 Tüp bebek denemesi /Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım-ilk deneme :negatif/2.deneme Şubat'15/2.deneme Negatif
  3. Özlemt /İSTANBUL 44 /Yumurta donasyonu/ Doğuş T.B.M/Firdevs Hn/Testtarihi:23.Kasım.2014/Pazar/Hamile/Erkek
  4. Kardelennur /İSTANBUL 30/ Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/10.Ocak'15 Transferi oldu/Beta HCG:800/Hamile(Bebeklerimiz üçüz/ikize indirgendi)
  5. Tuana_808080/ Hatay 34 /Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer-3 embriyo Erkek/Test Tarihi:27.Kasım.2014-Perşembe/Hamile (Bebeğimiz Erkek)
  6. Duruada/ 32 /haşimato tiroidi /3.denemesi /sperm donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/7.Nisan.2015 transfer/Hamile/bebeklerimiz ikiz
  7. Mazharfuatözkan /37 /yumurta rezerv azlığı /yumurta donasyonu/ ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık/1.561-12.gün BHCG/Hamile (Bebeklerimiz üçüz/ikize indirgendi)
  8. Fisay /Yumurta donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs hanım/Haziran'15
  9. Birumutt /36 /yumurta donasyonu/Tedaviye başladı /Dünya T.B.M./Firdevs Hanım/ Hamile
  10. Mehmah/ 39/ yumurta donasyonu /3 tüp bebek/1 donasyon Şevket Alptürk/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım /Hamile (Bebeğimiz doğal yoldan geldi)
  11. Legacy12/ 31 /Cinsiyet seçimi /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Aralık'14-Hamile/ikiz erkek
  12. Karaca3521/ 24 /Klinefelter Sendromu/ Sperm Donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan'2014
  13. Sevinnc74/İst/Pendik 40 yaş / 2 tüp bebek/ 1 çocuğu var/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan veya Mayıs'2014
  14. Seyhan-Ceyhan/G.Antep /26/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/19.Ocak'15 transfer/31.Ocak.2015 test tarihi/Hamile
  15. Gülnaz1980/34/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Şubat'15/Negatif(inşallah birdahaki sefere)
  16. Mutlu Oll /İzmit/26/Azo sperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında
  17. Kivfa/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/27.Aralık'14/Hamile/bebeklerimiz üçüzdü,ikize indirgendi(Bebeklerimiz ikizbir kız/bir erkek)
  18. Patasana28/Ist./31/Erken menapoz/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Haziran'2015
  19. Britian/Adana/29/Azosperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M. veya HİT./20.Nisan'2015 Transfer/Hamile
  20. Cemzümra/Sakarya /29/sperm sayısı düşüklüğünden dolayı/1. Tüp bebek yapımı cinsiyet secimini deneyeceğim/Dr. Mürüde çakartaş dağdelen/26 Ocak transfer tarihi/Negatif(Inşallah birdahaki sefere)
  21. Frida 71/İst./43/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Yakında
  22. Kyra34/İstanbul/ 41 yaş/ 3 tüp bebek/ 1. Tüp bebek 4.5 aylık düşük/ yumurta donasyonu/ Doğuş T.B.M/ Firdevs hanım/ Haziran 2015
  23. Espoirs/İstanbul/36 yaş/2 tüp bebek/Erken menapoz/Firdevs Hn./Nisan'15 Hamile(Bebeğimiz doğal yoldan geldi)
  24. Benurde/İngiltere/29 yaş/İlk deneme/Doğuş T.B.M. Firdevs Hn./26.Mart.15 tedavi/21.Nisan.15 test tarihi/Hamile
  25. Esila_79/35 yaş/2 tüp bebek negatif/eşi azosperm/sperm donasyonu/Doğuş T.B.M Firdevs Hn./Mayıs'15.
  26. Smile-Life/37 yaş/yumurta rezervi azlığı/yumurta donasyonu/Firdevs Hn./Haziran'15 ilk haftası
( Listemiz topikte yeralan arkadaşlarımızın beyanına göre yapılan değişikliklerle oluşturulan en son güncel listedir.)

Canım kanaman bitene kadar hergün proluton depot iğne olsan,doktoruna bir sor bu durumu.Geçmiş olsun.

Allah razı olsun canım azaldı gibi ama çok stres yaratıyo afallıyorum bitecek geçecek inanıyorum babalarına ayağını denk al mesajı verdiler galiba
Kendini yorma,iş yapma,uzan,ayağının altına da yastık koy bol,ayağın yüksekte olsun.

Gecmis olsun cnm dikkat et lekelenme varmiydi yoksa direk kanamami basladi

Kendini yorma,iş yapma,uzan,ayağının altına da yastık koy bol,ayağın yüksekte olsun.

Çok saolasın kan sulandırıcı kullanıyordum kesti ama devam ederse haber ver dedi durdu şimdi şükür aynen yastıklarla destekledim yatıyorum hayırlısı inşallah rabbim ne verirse hayırlısını versin

Gecmis olsun cnm dikkat et lekelenme varmiydi yoksa direk kanamami basladi

Saol canım elimden dinlenmekten başka birşey gelmiyo önce kahve lekelenme başladı sonra kanama oluştu sonra tekrar kahve rengi oldu ve şimdi çoook azaldı

Saol canım elimden dinlenmekten başka birşey gelmiyo önce kahve lekelenme başladı sonra kanama oluştu sonra tekrar kahve rengi oldu ve şimdi çoook azaldı
geçmiş olsun canım, benim 5. ayda bile olmuştu, çok olmadıkça korkma evet insanın morali bozuluyor ama korkma bazılarının 9 ay bile devam ediyor.... dr bana proluton iğnenin 10 gün etkisinin olduğunu söyledi yani kanbarcım demiş her gün ama sen yinede dr sor canım.....

G
Çok gemiş olsun, kahverengi lekelenmeler bebişlerin tutunmasından kaynaklanıyor. Taze kanamaya dikkat etmen gerekiyor. Proluton depot yapmışsın zaten. Dinlen ve stres yapmamaya çalış canım.

Canım kanaman bitene kadar hergün proluton depot iğne olsan,doktoruna bir sor bu durumu.Geçmiş olsun.
Özlemcim benim de transferden sonra 7.ve 8.gün kanamam olmuştu bunu en iyi siz biliyorsunuz,bana sen ve diğer dostlarım ne kadar destek olmuştunuz Allah razı olsun.Hele ki Firdevs Hanımın desteğini asla unutamam,bana hemen proluton depot iğne ol demişti,ertesi gün kanama olunca yine iğne ol demişti,ben ona da sorarak iğne yaptırmıştım .Zaten ben doktor değilim ki,dolayısıyla böyle bir sorumluluk alamam duruada ya doktoruna bir sor istersen bu durumu diye o yüzden yazdım mesajıma tatlım.

biliyorum tatlım bende tekrar hatırlatmak için dedim dr sor diye çünkü insan panik oluyor ne oluyor kaybediyorum mu ne olacak diye, bizi bizden başkası anlayamaz bu topiktekilerden başka hepimiz birbirimize destek olucaz,oluyoruzda Allah razı olsun herkesten ve Allah herkesinde yardımcısı olsun....

canım çok geçmiş olsun şimdi iyisindir inşallah bebeklerini kucağına alınca tüm bu sıkıntılar geçecek rabbim o günleride görmeyi nasip edecek inşallah hem sana hem de bekleyen hepimize

Arkadaslar merhaba.
Uzun zamandir giremedim.Annemin rahatsisizligi sebebiyle bir suredir annemle ilgilendim.Hamile arkadaslarim nasilsiniz bebisleriniz nasillar.Allah tamamina erdirsin inslh.Kanbarcim sen nasilsin bebislerinin cinsiyeti belli olmustur heralde.Allah bizlerede nasip eder inslh.Bende nasipse haziranda adet olunca basliyoruz tedavi hazirliklarina bugun irem hanimla watsaptan gorustuk transferi hemen bayram sonrasina denk getircez inslh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…