en kısa zamanda inşallah yarabbim aminnnnnnKesinlikle katılıyorum sana darisi bizim basimiza
gözünaydın canım,çok mutlu bi haber,Rabbim sonunu getirsinBaşta Kanbar ve kızlaarrrr yeni haberim varsizeee ikizler geliokalp atışlarını gördüm nasıl bir duygu anlatılmaz gerçi benim eşimden dolayı kursağıma takıldı azcık ama yinede muhteşem rabbim isteyen herkeze meleklerine kavuşmayı nasip etsin desteğiniz için çok teşekkür ederim yeni ikiz anneleri topiğinizi bekliyodum
inşallah canım ama bence de herkese nasip olacak,bu topik çok uğurlu..Hamile kalmayacak gibi aramızda...böyle devam etsin. Bize de nasip eder inşallah.
Canim benim ins Rabbim yardimcin olsun gönlünü ferah tut,ins gececek güzel düşün güzel olsun..Bu sabah kanama başladı 12 gibi halaada var doktor hnm evde yatmamı istedi kan sulandırıcıyı kesti salak gibiyim bişiyde sormadım iyilermi diye olmasaydı söylerdi herhaldehayırlısı inşallah rabbim onları korusun bağışlasın dualarınızı eksiketmeyin birbirimize inşallah güzel haberler veririm
Canim benim ins Rabbim yardimcin olsun gönlünü ferah tut,ins gececek güzel düşün güzel olsun..
Canım kanaman bitene kadar hergün proluton depot iğne olsan,doktoruna bir sor bu durumu.Geçmiş olsun.Bu sabah kanama başladı 12 gibi halaada var doktor hnm evde yatmamı istedi kan sulandırıcıyı kesti salak gibiyim bişiyde sormadım iyilermi diye olmasaydı söylerdi herhaldehayırlısı inşallah rabbim onları korusun bağışlasın dualarınızı eksiketmeyin birbirimize inşallah güzel haberler veririm
Kendini yorma,iş yapma,uzan,ayağının altına da yastık koy bol,ayağın yüksekte olsun.Allah razı olsun canım azaldı gibi ama çok stres yaratıyo afallıyorum bitecek geçecek inanıyorum babalarına ayağını denk al mesajı verdiler galiba
Gecmis olsun cnm dikkat et lekelenme varmiydi yoksa direk kanamami basladiBu sabah kanama başladı 12 gibi halaada var doktor hnm evde yatmamı istedi kan sulandırıcıyı kesti salak gibiyim bişiyde sormadım iyilermi diye olmasaydı söylerdi herhaldehayırlısı inşallah rabbim onları korusun bağışlasın dualarınızı eksiketmeyin birbirimize inşallah güzel haberler veririm
Kendini yorma,iş yapma,uzan,ayağının altına da yastık koy bol,ayağın yüksekte olsun.
Gecmis olsun cnm dikkat et lekelenme varmiydi yoksa direk kanamami basladi
geçmiş olsun canım, benim 5. ayda bile olmuştu, çok olmadıkça korkma evet insanın morali bozuluyor ama korkma bazılarının 9 ay bile devam ediyor.... dr bana proluton iğnenin 10 gün etkisinin olduğunu söyledi yani kanbarcım demiş her gün ama sen yinede dr sor canım.....Saol canım elimden dinlenmekten başka birşey gelmiyoönce kahve lekelenme başladı sonra kanama oluştu sonra tekrar kahve rengi oldu ve şimdi çoook azaldı
Çok gemiş olsun, kahverengi lekelenmeler bebişlerin tutunmasından kaynaklanıyor. Taze kanamaya dikkat etmen gerekiyor. Proluton depot yapmışsın zaten. Dinlen ve stres yapmamaya çalış canım.Saol canım elimden dinlenmekten başka birşey gelmiyoönce kahve lekelenme başladı sonra kanama oluştu sonra tekrar kahve rengi oldu ve şimdi çoook azaldı
Çok saolasın kan sulandırıcı kullanıyordum kesti ama devam ederse haber ver dedi durdu şimdi şükür aynen yastıklarla destekledim yatıyorum hayırlısı inşallah rabbim ne verirse hayırlısını versin
geçmiş olsun canım, benim 5. ayda bile olmuştu, çok olmadıkça korkma evet insanın morali bozuluyor ama korkma bazılarının 9 ay bile devam ediyor.... dr bana proluton iğnenin 10 gün etkisinin olduğunu söyledi yani kanbarcım demiş her gün ama sen yinede dr sor canım.....
Özlemcim benim de transferden sonra 7.ve 8.gün kanamam olmuştu bunu en iyi siz biliyorsunuz,bana sen ve diğer dostlarım ne kadar destek olmuştunuz Allah razı olsun.Hele ki Firdevs Hanımın desteğini asla unutamam,bana hemen proluton depot iğne ol demişti,ertesi gün kanama olunca yine iğne ol demişti,ben ona da sorarak iğne yaptırmıştım .Zaten ben doktor değilim ki,dolayısıyla böyle bir sorumluluk alamam duruada ya doktoruna bir sor istersen bu durumu diye o yüzden yazdım mesajıma tatlım.Canım kanaman bitene kadar hergün proluton depot iğne olsan,doktoruna bir sor bu durumu.Geçmiş olsun.
biliyorum tatlım bende tekrar hatırlatmak için dedim dr sor diye çünkü insan panik oluyor ne oluyor kaybediyorum mu ne olacak diye, bizi bizden başkası anlayamaz bu topiktekilerden başka hepimiz birbirimize destek olucaz,oluyoruzda Allah razı olsun herkesten ve Allah herkesinde yardımcısı olsun....Özlemcim benim de transferden sonra 7.ve 8.gün kanamam olmuştu bunu en iyi siz biliyorsunuz,bana sen ve diğer dostlarım ne kadar destek olmuştunuz Allah razı olsun.Hele ki Firdevs Hanımın desteğini asla unutamam,bana hemen proluton depot iğne ol demişti,ertesi gün kanama olunca yine iğne ol demişti,ben ona da sorarak iğne yaptırmıştım .Zaten ben doktor değilim ki,dolayısıyla böyle bir sorumluluk alamam duruada ya doktoruna bir sor istersen bu durumu diye o yüzden yazdım mesajıma tatlım.
canım çok geçmiş olsun şimdi iyisindir inşallah bebeklerini kucağına alınca tüm bu sıkıntılar geçecek rabbim o günleride görmeyi nasip edecek inşallah hem sana hem de bekleyen hepimizeBu sabah kanama başladı 12 gibi halaada var doktor hnm evde yatmamı istedi kan sulandırıcıyı kesti salak gibiyim bişiyde sormadım iyilermi diye olmasaydı söylerdi herhaldehayırlısı inşallah rabbim onları korusun bağışlasın dualarınızı eksiketmeyin birbirimize inşallah güzel haberler veririm
Slm bacılarım bugün transferim oldu,12 gün sonra test sonucunu bekleyecegız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?