Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Kardelencim olacaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkk....
Çok güzel inşallah onlar gibi de bebislerin olur canım..

Gülnazcım inşallah canım,hepimizin olur inşallah..

Son düzenleme:
Bu daha sıcak ve daha masum:)
Ben de onu beğendim de avatar olarak yüklerken ,annenin sarışınlığı vs.kayboluyor,çünkü anne bana benziyor,birtek bebek görünüyor,ne dersin?
Neyse ayarladım ve ben de bunu beğendim canım,bu kalsın,teşekkür ederim,yardımcı olduğun için..

Pazar günü yola çıktı Tuana canım,herşey yolunda giderse bugün transferi olacaktı,inşallah olur,dün hep dua ettim ona..Ben de güzel haberlerini bekliyorum,kutlama için..

Arkadaşlar,hepinizin güzel haberlerinizi bekliyoruz...
Tuana,Özlem,Mucizem...
Tüm topikteki arkadaşlar...
Bir aksilik çıkmazsa Ocak'15 sonu da inşallah benim...
Hamileler halayı çekeceğiz inşallah

11 KİŞİYİZ TOPİKTE,İNŞALLAH HERGEÇEN GÜN GÜZEL HABERLERİMİZLE ŞENLENECEK TOPİĞİMİZ...

AdıİLYaşıSorunHikayesiMerkez/Kaçıncı Deneme Tedavi Başlangıcı
Kanbar İSTANBUL 45 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif. Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım ARALIK veya 2015
Mmcizem İSTANBUL 37 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 6 Tüp bebek denemesi Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım YAKINDA
Özlemt İSTANBUL 44 Yumurta donasyonu Doğuş T.B.M/Firdevs Hn. YAKINDA
Kardelennur İSTANBUL 30 Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/2.Deneme YAKINDA
Tuana_808080 Hatay 34 Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım
17.Kasım.2014 Transfer
Duruada 30 haşimento 3.donasyon denemesi yumurta donasyonu Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım yakında
Mazharfuatözkan 37 yumurta rezerv azlığı yumurta donasyonu ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık
Fisay Yumurta donasyonu. Doğuş T.B.M./Firdevs hanım yakında
Birumutt 36 yumurta donasyonu. Tedaviye başladı Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım
Limon 1975 sperm donasyonu/sperm morfoloji bozukluğu Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım (inşallah yakında)
Mehmah yumurta donasyonu 3 tüp bebek/1 donasyon Şevket AlptürkDoğuş T.B.M./Firdevs Hanım (inşallah yakında)

Özlemciğim ve Mucizem sanki güzel haberleriniz gelecek Tuana'yla birlikte şu aralar,içime doğan bu,ne dersiniz?

Kızlar neredesiniz,sesiniz soluğunuz çıkmıyor?Hadi forumu canlı tutalım.Gelişmeleri paylaşalım...

Mrb Tuana ben de sizleri takip ediyorum.inş hersey gönlünüzce olur.transfer gününüzu sanırım cinsiyet tayini için...bende hit ile firdevs hanim arasında kararsız sizlere göre karar verdim bende.Rabbim herkesin gonlunden geçeni kabul etsin ins

çok güzel olmuş çok beğendim canım,benimde iki tane olsun ikisinide göğsüme koyup cennet kokularını içime çekeyim,nefes alış verişlerini dinleyim.ayyy ne güzel olur Ya Rabbim...
Amin kardelencim,amin,benim de gönlümden geçen o canım,bir kız/bir erkek ikiz,ama Rabbim bir tane de verse başımın gözümün üstünde yeri var canım...

Tuanacım sanırım kız,lütfen moralini ve motivasyonunu kaybetme.Bak bizler,bir evlat için yıllardır ne savaş veriyoruz.Ben 10 yıldır mücadele ediyorum.Senin dünya tatlısı ,şeker mi şeker kızların var,şimdi onlara sımsıkı sarıl ve şükret öncelikle canım lütfen,zaten evlatlarına satılınca kendini iyi hissedeceksin,sonra kendi kendine moral ver,kendini toparla,istediğin zamanda da yeniden deneyeceksin,vazgeçmek yok tatlım.

Legacy hoşgeldin canım.Ben de senin gibi kararsızdım,sonra Firdevs Hanımda karar kıldım.İkisiyle de görüş,kalbine en yakın geleni seç.

Hos buldum kaybettim..bugün irem hanim la görüştük...direk istanbulda bir dr yönlendirdi..yumurta toplama günü kibrista olacaksınız dedi...bilgilenirdi sa olsun biraz .araştırıyorum bakalım. ..dualarım burada umutla bekleyen herkeze...inş herkes amacına ulasir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…