- 17 Kasım 2014
- 95
- 121
- 18
- 35
onlarin her ilde doktorlari var diye biliyorum,irem hanima sorabilirsin.ben burda hazirlandim,yumurta toplanacagi gun gittik.orda toplandi ve transferim olduMerhaba hayırlı olsun öncelikle bişey sormak istiyorum izmirde oturuyormuşşun herhalde bende aydın da oturuyorum biz firdevs hanım la tedaviye başlarsak bizi izmirde bi.doktora gönderecek miş sen tedaviye kıbrısa gitmeden önce mi başladın
Görüştük irem hanım la izmirdeki doktorumuza gönderecegiz dedi de o yüzden soruyorum sen hazırlanırken hergünmü gittin doktora yoksa ara ara mıonlarin her ilde doktorlari var diye biliyorum,irem hanima sorabilirsin.ben burda hazirlandim,yumurta toplanacagi gun gittik.orda toplandi ve transferim oldu
igneler kullanilirken 3 gunde bi bakiyor doktor,ona gore ilacin dozunu ayarliyorGörüştük irem hanım la izmirdeki doktorumuza gönderecegiz dedi de o yüzden soruyorum sen hazırlanırken hergünmü gittin doktora yoksa ara ara mı
slm hosgeldin aramiza,yasini,sorununu yazarsin kanbar senide ekler topigimize.Merhaba kızlar, ben de aranıza katılmak istiyorum, beni de alır mısınız? :) Çok araştırdım, özellikle sizden çok çok şey öğrendim, çok teşekkür ederim. Maalesef benim sorunum da yumurta yetersizliği, bu yüzden yumurta donasyonu yaptıracağım.
Merhaba kızlar, ben de aranıza katılmak istiyorum, beni de alır mısınız? :) Çok araştırdım, özellikle sizden çok çok şey öğrendim, çok teşekkür ederim. Maalesef benim sorunum da yumurta yetersizliği, bu yüzden yumurta donasyonu yaptıracağım.
Merhaba kızlar, ben de aranıza katılmak istiyorum, beni de alır mısınız? :) Çok araştırdım, özellikle sizden çok çok şey öğrendim, çok teşekkür ederim. Maalesef benim sorunum da yumurta yetersizliği, bu yüzden yumurta donasyonu yaptıracağım.
Evet istiyorlar Debra.Çünkü rahimde bir sorun varsa,ne kadar tüp bebek tedavisi yapılırsa yapılsın,sonuç negatif olur.Önce rahim inceleniyor,sorun varsa,önce o çözülüyor.
Örneğin rahimde yapışıklık varsa küçük bir operasyonla,mesela baloncuk yöntemiyle düzeltiliyor.
Miyom tehlikeli boyuttaysa alınıyor.
Tüpler tıkalıysa açılıyor.Eğer kötü durumdaysa tüpler alınabiliyor,bu tüp bebek tedavisine engel teşkil etmiyor.
Eğer tüplere sıvı birikmesi oluyorsa tedavi ediliyor vs.vs.
Önce rahim,yani bebeğin yatağı düzgün olmalı ki,sağlıklı yumurtalar ve spermler döllenip,sağlıklı embriyolar transfer edildiğinde,tutunabilsin,hamile kalabilin.
Hoşgeldiniz gerçekten Doktorunuz hiç iyi yapmamış vazgeç demekle mesela benim doktorum bana en başta yumurta donasyonu önerdi ama ben yinede şansımı denemek istedim fakat doktorumun söylediğine geldim yine .Tüp bebek denemelerim olumsuz sonuçlandı. Yumurta donasyonu ile menopoza girmiş bayanlar dahil bebek sahibi olabiliyorlar yeter ki Allah ol desin. İçinde bulunduğun deprosyondan çıkıp vazgeçmediğin asıldığın için kendinle gurur duy ben seni çok tebrik ediyorum :) her bayan senin yaşadığını yaşıyor önemli olan ayağa kalkıp yola devam etmek .Teşekkür ederim kızlar hoşbuldum. ben 45 yaşımı bitirmek üzereyim ve hala adet görmeme ragmen yumurta rezervim bitmiş. Hormonlar için kan testi yapmıştı doktorum onun sonucuna göre anne olamazsın vazgeç dedi, imkansız dedi. Depresyonu atlattıktan sonra yılmadım araştırdım öğrendim. Firdevs Hanıma karar verdim. Başarılarını okudum, sizin yazdıklarınızı okudum. Aslında firdevs hanımla hiç konuşmadım, gerek de görmedim çünkü irem hanımla konuşunca kararımı vermiştim zaten. Araştırırken o kadar doktorla, hasta kordinatörüyle konuştum böyle tatlı bir hasta kordinatörü görmedim, böyle içten bir elektrik almadım. Her soruma cevap veriyo, acaip bilgili, çok güven veriyo, beni öyle rahatlatıyor ki konuşmasıyla, sarılasım geliyorbenim kısa özetim böyle. İnşallah hayırlısıyla ben de sizin desteklerinizle bebeğimi kucağıma alırım sizin gibi, daha yolun başındayım.
Hoşgeldin aramıza canım.Öncelikle tedavin hayırlı,uğurlu olsun.Merhaba kızlar, ben de aranıza katılmak istiyorum, beni de alır mısınız? :) Çok araştırdım, özellikle sizden çok çok şey öğrendim, çok teşekkür ederim. Maalesef benim sorunum da yumurta yetersizliği, bu yüzden yumurta donasyonu yaptıracağım.
Hele bir de yüzyüze tanı bak ne kadar seveceksin İrem Hanımı.Dünyanın en tatlı insanı.Teşekkür ederim kızlar hoşbuldum. ben 45 yaşımı bitirmek üzereyim ve hala adet görmeme ragmen yumurta rezervim bitmiş. Hormonlar için kan testi yapmıştı doktorum onun sonucuna göre anne olamazsın vazgeç dedi, imkansız dedi. Depresyonu atlattıktan sonra yılmadım araştırdım öğrendim. Firdevs Hanıma karar verdim. Başarılarını okudum, sizin yazdıklarınızı okudum. Aslında firdevs hanımla hiç konuşmadım, gerek de görmedim çünkü irem hanımla konuşunca kararımı vermiştim zaten. Araştırırken o kadar doktorla, hasta kordinatörüyle konuştum böyle tatlı bir hasta kordinatörü görmedim, böyle içten bir elektrik almadım. Her soruma cevap veriyo, acaip bilgili, çok güven veriyo, beni öyle rahatlatıyor ki konuşmasıyla, sarılasım geliyorbenim kısa özetim böyle. İnşallah hayırlısıyla ben de sizin desteklerinizle bebeğimi kucağıma alırım sizin gibi, daha yolun başındayım.
İyi bir yerde yaptırırsan eğer sorun olmaz canım.çok teşekkür ederim ,peki bu işlemler çok ağrılı mı? özel hastane veya devlet hastanesinde yapılıyor sanırım
hoşgeldin canım, inş seninde olumlu olur herşeyin bebeğini kucağına alırsın, hiç ümidini kaybetme, Kanbarın da dediği gibi elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız....Teşekkür ederim kızlar hoşbuldum. ben 45 yaşımı bitirmek üzereyim ve hala adet görmeme ragmen yumurta rezervim bitmiş. Hormonlar için kan testi yapmıştı doktorum onun sonucuna göre anne olamazsın vazgeç dedi, imkansız dedi. Depresyonu atlattıktan sonra yılmadım araştırdım öğrendim. Firdevs Hanıma karar verdim. Başarılarını okudum, sizin yazdıklarınızı okudum. Aslında firdevs hanımla hiç konuşmadım, gerek de görmedim çünkü irem hanımla konuşunca kararımı vermiştim zaten. Araştırırken o kadar doktorla, hasta kordinatörüyle konuştum böyle tatlı bir hasta kordinatörü görmedim, böyle içten bir elektrik almadım. Her soruma cevap veriyo, acaip bilgili, çok güven veriyo, beni öyle rahatlatıyor ki konuşmasıyla, sarılasım geliyorbenim kısa özetim böyle. İnşallah hayırlısıyla ben de sizin desteklerinizle bebeğimi kucağıma alırım sizin gibi, daha yolun başındayım.
Hoşgeldiniz gerçekten Doktorunuz hiç iyi yapmamış vazgeç demekle mesela benim doktorum bana en başta yumurta donasyonu önerdi ama ben yinede şansımı denemek istedim fakat doktorumun söylediğine geldim yine .Tüp bebek denemelerim olumsuz sonuçlandı. Yumurta donasyonu ile menopoza girmiş bayanlar dahil bebek sahibi olabiliyorlar yeter ki Allah ol desin. İçinde bulunduğun deprosyondan çıkıp vazgeçmediğin asıldığın için kendinle gurur duy ben seni çok tebrik ediyorum :) her bayan senin yaşadığını yaşıyor önemli olan ayağa kalkıp yola devam etmek .
İrem hanımda Firdevs hanımda söylediğiniz gibi her konuda çok yardımcılar her sorulana cevap veriyorlar. Sizin bu konuda yazdıklarınız çok hoşuma gitti . Duygularınızı ne güzel dile getirmişsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ne zaman başlıyorsunuz peki ?
Hele bir de yüzyüze tanı bak ne kadar seveceksin İrem Hanımı.Dünyanın en tatlı insanı.
Firdevs Hanım da tanıdığım en harika doktor.
Senin adına ve verdiğin karar için çok sevindim.
Bak gör yakında sen de anne olacaksın Rabbimin yardımı,Firdevs Hanımın da uğurlu elleriyle tatlım.
Topiğimize ekliyorum seni.
Hoşgeldin aramıza canım.Öncelikle tedavin hayırlı,uğurlu olsun.
İnşallah sen de anne olacaksın.
Bize hertürlü soruyu sorabilirsin,hem özelden ,hem topikten...yardımcı olmaktan ben kendi adıma mutluluk duyarım,eminim arkadaşlarım da yardımcı olurlar.
Yaşın/hangi ilden katıldığın/sorunun ne olduğu/kaç kez tüp bebek denediğin/nerede tedavi göreceğin ve ne zaman transferinin olacağını yaz,hemen ekleyeyim seni de uğurlu topiğimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?