- 8 Eylül 2008
- 125
- 8
- 118
Canım Firdevs hanımda tedavi paket almazsan 4.700 EUR,paket alırsan 5.500 EUR.Senin çok tutmuş.Dondurma da zaten çok cüzi bir tutar.Sen nerede yaptırdın tedavini?
İyi dileklerin için önce teşekkür ediyorum.Sonra da Rabbim kızım ve oğlumu sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah,Amin diyorum.Darısı da inşallah senin başına diliyorum.Selam Kanbarcim, öncelikle bebeklerin hayirli ugurlu olsun, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
Ben de Firdevs Hanimda tedavi oldum.
Tüp bebek fiyatina dahil olan hizmetler sadece ultrason, yumurta toplama islemi, yumurtalarin labaratuvarda izlenmesi, yumurta transfer islemi ve bir de ulasim. Bunlarin disindaki masraflar ekstraydi.
Fiyat farkinin kaynagini ben de bilemiyorum, belki yurt ici ve yurt disi hastalarina verilen fiyatlar degisiktir.
Fakat senin verdigin fiyatlara ilaveten 1100 Euro ucak bileti ve 1000 Euro dondurma islemi ekleyince zaten 2100 Euro fark oradan cikiyor. Bir de biz otel konusunda da birazcik standartin üzerine ciktik.
Her neyse ben üce bese hic takilmiyorum, sonuc ve neticede gercekten A kalite hizmet ve ilgi gördüm, Firdevs hanim gibi mükemmel bir doktor ile tanistim.Insallah test sonucum da pozitif cikar ve bunu da sizinle paylasirim
Selam Kanbarcim, öncelikle bebeklerin hayirli ugurlu olsun, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
Ben de Firdevs Hanimda tedavi oldum.
Tüp bebek fiyatina dahil olan hizmetler sadece ultrason, yumurta toplama islemi, yumurtalarin labaratuvarda izlenmesi, yumurta transfer islemi ve bir de ulasim. Bunlarin disindaki masraflar ekstraydi.
Fiyat farkinin kaynagini ben de bilemiyorum, belki yurt ici ve yurt disi hastalarina verilen fiyatlar degisiktir.
Fakat senin verdigin fiyatlara ilaveten 1100 Euro ucak bileti ve 1000 Euro dondurma islemi ekleyince zaten 2100 Euro fark oradan cikiyor. Bir de biz otel konusunda da birazcik standartin üzerine ciktik.
Her neyse ben üce bese hic takilmiyorum, sonuc ve neticede gercekten A kalite hizmet ve ilgi gördüm, Firdevs hanim gibi mükemmel bir doktor ile tanistim.Insallah test sonucum da pozitif cikar ve bunu da sizinle paylasirim
Ulaşım ve KonaklamaKıbrıs'ta paket alıp konaklayan arkadaşlar otel hakkında bilgi verebilir misiniz?
İncikul inşallah sen de anne olursun.Bir önceki sayfadaki görüldüğü gibi bilgilerini ver,seni de topiğimize ekleyelim tatlım.Bana 600 euro dondurna ucreti icin fiyat verdiler.ben unutmustum sormayi.temmuzda gidecegim mecbur maddiyatta cok onemli. Ona gore yola cikmak lazim.maddi manevi yorucu ama sonunda hepimizin yüzü gülüyor enazindan hamile oranı cok fazla maşallah.
Haziran 15.si dogum kont.hapi bitecek inşallah temmuzun ilk haftasi islemler hallolacak.burdan yazarim.kimse anlamasin diye sade transfere kalacagiz 1 gece.bu islemler artik herkes tahmin ediyor.suphe çekmek istemiyorum. Umarim basaririm da.
:)))))))))) maşallahMerhaba canım test günüm bugündü ama dun yaptırdım ve 11.gun sonucum pozitif geldi :))) Rabbim ins sonunu getirir ve dileyen herkese nasip eder..
slm oncelikle embriyolarin,kalitesine bakiliyor,kac tane istersen okdr koyuluyor.benim uc koyuldu,ikizlere hamileyim.izmirde oturuyorum bende.uc koydurursan ucuz olma sansi yuzde 5.doktorun seni yonlendirir zaten merak etmemrb embriyo transferinde çoğul gebelik olasılığı yüzde kaç? transferde kaç tane embriyo transfer ediliyor? üçüz olursa ikize indirgenme işlemi nezaman yapılıyor? izmirde bu işlemi nerede yaptırabiliriz? çok soru sordum galiba .... cevapları için şimdiden herkese teşekkürler...
slm oncelikle embriyolarin,kalitesine bakiliyor,kac tane istersen okdr koyuluyor.benim uc koyuldu,ikizlere hamileyim.izmirde oturuyorum bende.uc koydurursan ucuz olma sansi yuzde 5.doktorun seni yonlendirir zaten merak etme
yok sperm donasyonu bizimsizin de embriyo transferi miydi?
insallah oncelikle inanman cok onemli,insallah bebislerimi kucagima alirim.rabbimden iste hep,Ben hep pozitif ve,cok dua ettim.rabbim insallah sanada nasip eder.takildigin her konuda ozelden de gorusebilirizKaraca 3521 tesekkur ederim yakininda olman beni mutlu etti. Umarim bebeklerini saglikla kucaklarsin . Benden de hayirli haberler gelir agustos ayinda insallah. Grsmek uzere
Geçmiş olsun canim;ins hersey gönlüne gore olsun..mrb kızlar doktora gittim şükürler olsun oglum iyi amaliyat tahlilleri yapıldı ekg ve nst çeklidi.artık her 10 günde bir nst çekilecekmiş 32.hafta bitmek üzere rabbim nasip ederse amaliyat sonrası buradayazacagım sag salim çıkıp evime gelebilirsem ...inşallah mevlam o günleride nasip edecek...
İnş herşey guzel olur ve ilk denemede anne olursun...Yas 37 elazig 7 tup bebek denemem var.yumurta donasyonu.ilk deneme olacak. Temmuz ilk haftasında sanirim.yeterli mi?
saol bacım sanırım sende anne olacaksın pozitifi görmüştün demiGeçmiş olsun canim;ins hersey gönlüne gore olsun..
Merhaba hayırlı olsun öncelikle bişey sormak istiyorum izmirde oturuyormuşşun herhalde bende aydın da oturuyorum biz firdevs hanım la tedaviye başlarsak bizi izmirde bi.doktora gönderecek miş sen tedaviye kıbrısa gitmeden önce mi başladınSlm bacilarim ikizmis ikinci kese belli oldu ve ikiz.allah isteyen herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?