Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Senin de hayırlı olsun arkadaşım. Sende yumurta donsyonu mu yaptıracaksın? Ne zaman gideceksin kıbrısa?

kızlar ben paket gidemiycem sanırım hem euronun tavan yapmasından jem eşimin iş yerinde başkalarının mecburi izinlerinden dolayı sıkıntı çıktı. 17 sinde eşim kendisi orada olacak aynı gün dönecek .Transfer günü 22 si oluyor bir gece kalıp dönmeyi düşünüyoruz .Bizim gibi gidenler için soruyorum uçak biletlerinizi önceden mi aldınız yaz dönemi olduğu için fiyatlar uçmuş. İrem hanım transfer günü kesin belli olmaz dedi o yüzden 22 sine bilet alamıyorum .siz nasıl yaptınız

merhaba msjlarınızı baştan sona okudum bende firdevs hanımın hastasıyım temmuzun ilk haftası kıbrısa yolculuğum var.Biraz korku var maddi olarak çok zor toparlayabidik tedavi ücretini ve tedavinin olumsuz olmasından korkmaktayım lütfen bana bilgi verirmisiniz bana düşen görevler hakkında

canım tedavin hayırlı olsun,inş herşey ama herşey cok güzel olur...

Hayirli olsun arkadasim.ben de temmuzda ordayim.ilac protokolu derken ne kullanacaksin merak ettim yazar misin ??

Hayirlisi olsun canım,ben paket gittigim icin yardimci olamam ama illa ki bi cvp veren olacak bekleyelim bakalim..

A
Ayni durumdayiz arkadasim.ramazan nedeniyle daha uygun olabilur diye düşünüyorum. Temmuz ilk haftası transfer olur gb düşünüyorum. Esim önce gunubirlik git gel yapacak. Sonra transfere Gidip bir gece kalıp gelecegiz.sen benden once gideceksintecrübelierini bana yazarsan sevinirim.hava alani ile hastane 25 dsürüyorummus.taksi ile 60-70 tl dendi.lefkosede merkez.ama kalmalar genelde girnede oluyormus güzel biyer oldugundan.bende henüz kalacak yer bulamadim.arastiriyorum.

kimse bana cevap vermiyor
Arkadasim senle ayni zamanda gidecegiz sanirim.ilac kullaniyormusun.ven doğum kontrol hapı kullaniyorum.ayin 15 ine kadar.kaygi korku bendede mevcut.adetle ne yapacağım Bell i olacak.yazmaya çalışacağım. İrem hanimla irtibata yim.simdilik

evet bende kullanıyorum hap 22 sinde ilaç bitecek 4 gün bekleme süresi var

ilaçlara 26 haziran gibi başlıyacam hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…