- 8 Haziran 2015
- 23
- 37
- 8
- 55
Hepinize günaydın arkadaşlar,
Burası çok güzel bir topik. Gerek buradan gerek özel mesajlardan fikir paylaşımında bulunan, yardımcı olan, dua eden tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çok büyük bir rahatlatıcı özelliğiniz var hepinizin ve bizim durumumuzda bu çok önemli biliyorsunuz. Firdevs hanımı henüz tanımadım ama hem sizlerden dolayı hem de İREM hanımla kurduğumuz iletişimden dolayı içim çok rahat ve yumurta donasyonu için doğru adresi seçtiğim konusunda çok eminim. İlaç protokolüm dün elime ulaştı ve bugün başlıyorum hayırlısıyla. Kısmetse 10 gün sonra Kıbrıs'a gideceğiz :) Hem heyecanlı, hem mutlu , hem şimdiden huzur doluyum. Hepinize çok teşekkür ediyorum :)
evt inşllah canm anne olcğım..Rabbim sonunu getirsin diyorum..saol bacım sanırım sende anne olacaksın pozitifi görmüştün demi
canım tedavin hayırlı olsun,inş herşey ama herşey cok güzel olur...Hepinize günaydın arkadaşlar,
Burası çok güzel bir topik. Gerek buradan gerek özel mesajlardan fikir paylaşımında bulunan, yardımcı olan, dua eden tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çok büyük bir rahatlatıcı özelliğiniz var hepinizin ve bizim durumumuzda bu çok önemli biliyorsunuz. Firdevs hanımı henüz tanımadım ama hem sizlerden dolayı hem de İREM hanımla kurduğumuz iletişimden dolayı içim çok rahat ve yumurta donasyonu için doğru adresi seçtiğim konusunda çok eminim. İlaç protokolüm dün elime ulaştı ve bugün başlıyorum hayırlısıyla. Kısmetse 10 gün sonra Kıbrıs'a gideceğiz :) Hem heyecanlı, hem mutlu , hem şimdiden huzur doluyum. Hepinize çok teşekkür ediyorum :)
Hayirli olsun arkadasim.ben de temmuzda ordayim.ilac protokolu derken ne kullanacaksin merak ettim yazar misin ??Hepinize günaydın arkadaşlar,
Merhaba canım tedavin hayırlı olsun.. yumurta donasyonu yaptiran arkadaslar emin ol cvp verecektir sana..hic kimse vermese kanbar verir,.sen sabirli ol :))kimse bana cevap vermiyor
Hayirlisi olsun canım,ben paket gittigim icin yardimci olamam ama illa ki bi cvp veren olacak bekleyelim bakalim..kızlar ben paket gidemiycem sanırım hem euronun tavan yapmasından jem eşimin iş yerinde başkalarının mecburi izinlerinden dolayı sıkıntı çıktı. 17 sinde eşim kendisi orada olacak aynı gün dönecek .Transfer günü 22 si oluyor bir gece kalıp dönmeyi düşünüyoruz .Bizim gibi gidenler için soruyorum uçak biletlerinizi önceden mi aldınız yaz dönemi olduğu için fiyatlar uçmuş. İrem hanım transfer günü kesin belli olmaz dedi o yüzden 22 sine bilet alamıyorum .siz nasıl yaptınız
Ayni durumdayiz arkadasim.ramazan nedeniyle daha uygun olabilur diye düşünüyorum. Temmuz ilk haftası transfer olur gb düşünüyorum. Esim önce gunubirlik git gel yapacak. Sonra transfere Gidip bir gece kalıp gelecegiz.sen benden once gideceksintecrübelierini bana yazarsan sevinirim.hava alani ile hastane 25 dsürüyorummus.taksi ile 60-70 tl dendi.lefkosede merkez.ama kalmalar genelde girnede oluyormus güzel biyer oldugundan.bende henüz kalacak yer bulamadim.arastiriyorum.kızlar ben paket gidemiycem sanırım hem euronun tavan yapmasından jem eşimin iş yerinde başkalarının mecburi izinlerinden dolayı sıkıntı çıktı. 17 sinde eşim kendisi orada olacak aynı gün dönecek .Transfer günü 22 si oluyor bir gece kalıp dönmeyi düşünüyoruz .Bizim gibi gidenler için soruyorum uçak biletlerinizi önceden mi aldınız yaz dönemi olduğu için fiyatlar uçmuş. İrem hanım transfer günü kesin belli olmaz dedi o yüzden 22 sine bilet alamıyorum .siz nasıl yaptınız
Arkadasim senle ayni zamanda gidecegiz sanirim.ilac kullaniyormusun.ven doğum kontrol hapı kullaniyorum.ayin 15 ine kadar.kaygi korku bendede mevcut.adetle ne yapacağım Bell i olacak.yazmaya çalışacağım. İrem hanimla irtibata yim.simdilikkimse bana cevap vermiyor
canım kıbrıs havaalanından hastane transfer ücreti ne kadar ?Canim benim 5.gun embriyosu oldugu icin 6 gece kaldik transferden bigun sonra dönüş yapiyosun
evet bende kullanıyorum hap 22 sinde ilaç bitecek 4 gün bekleme süresi varArkadasim senle ayni zamanda gidecegiz sanirim.ilac kullaniyormusun.ven doğum kontrol hapı kullaniyorum.ayin 15 ine kadar.kaygi korku bendede mevcut.adetle ne yapacağım Bell i olacak.yazmaya çalışacağım. İrem hanimla irtibata yim.simdilik
ilaçlara 26 haziran gibi başlıyacam hayırlısıArkadasim senle ayni zamanda gidecegiz sanirim.ilac kullaniyormusun.ven doğum kontrol hapı kullaniyorum.ayin 15 ine kadar.kaygi korku bendede mevcut.adetle ne yapacağım Bell i olacak.yazmaya çalışacağım. İrem hanimla irtibata yim.simdilik
Ne ilaci kullanacaksin?ilaçlara 26 haziran gibi başlıyacam hayırlısı
Günaydın canim hastane ve havaalani arasi yakin degil muhtemelen de ucuz degildir burda bi arkadas yazmisti yanlış hatirlamiyorsam 250 tutuyor diye,ben paket gittiğim icin bilmiyorumcanım kıbrıs havaalanından hastane transfer ücreti ne kadar ?
Tam bilmiyorum canım ilac isimleri gönderilmedi igne falan dedi kan pihtilasmasina önlem olarakNe ilaci kullanacaksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?