Canim kanbarcim sagol ins sonu da iyi gelir..verdigin destekten dolayi cok teşekkür ederim. ..Canım şükürler olsun Rabbime.Sağlıkla kucağına da alırsın meleğini inşallah tatlım.
Topiğe büyük bir sevinçle ekliyorum seni de.
Miğde bulantılarından belliydi canım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Slm bacilarim ikizmis ikinci kese belli oldu ve ikiz.allah isteyen herkese nasip etsin.
Tedavin hayırlı,yolun açık olsun canım.Kızlar vakit yaklaştı ilaç protokolüm bugün geldi.Yarın başlıyorum 10 haziranda dr kontrolüm var . 17 Haziran kıbrısa gidiş gözüküyor .
Gözünaydin canim,Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin..Slm bacilarim ikizmis ikinci kese belli oldu ve ikiz.allah isteyen herkese nasip etsin.
İnşallah canim güzel düşün guzel olsun...inşallah herşey hakkında hayırlısı olur canım senden sonra da benimkisi galiba allah yardımcımız olsun bizde buradaki diğer hamile arkadaşlarımız gibi mutlu haberlerimizi paylaşalım
Ben vereceginize inanıyorum sen de inan...canım çok sevindim inşallah bundan sonrası da güzel geçer inşallah bizlerde bu haberleri buradan verebiliriz en kısa sürede
Incikul merhaba,ben gittim yeni yerlerine eger ki pakete anlastiysan zaten herseyi onlar ayarliyor,aracla otel hastane arasi 20 dakka falan..embriyoyu hangi gun transfer edeceklerse ona gore kalma gecen değişebilir...Firdevs hanima giden arkadaşlar; yeri yerine gidenler hava alani sonrasi guzergah nasil otobüs mu havas mi var. Özetler ler mi.otel nasıl ucreti jac gece kalindi. tup
Sanirim baba cevap veren olmuyacak(
hadi hayırlı olsun canımKızlar vakit yaklaştı ilaç protokolüm bugün geldi.Yarın başlıyorum 10 haziranda dr kontrolüm var . 17 Haziran kıbrısa gidiş gözüküyor .
Firdevs hanima giden arkadaşlar; yeri yerine gidenler hava alani sonrasi guzergah nasil otobüs mu havas mi var. Özetler ler mi.otel nasıl ucreti jac gece kalindi. tup
Sanirim baba cevap veren olmuyacak(
Canim benim 5.gun embriyosu oldugu icin 6 gece kaldik transferden bigun sonra dönüş yapiyosunesilacım bizde paket gideceğiz toplam kaç gece kaç gün kaldınız ?transfer günü hemen dönüş mü ?
mesajdan sonra gördüm tatlımCanim benim 5.gun embriyosu oldugu icin 6 gece kaldik transferden bigun sonra dönüş yapiyosun
Evet istiyorlar Debra.Çünkü rahimde bir sorun varsa,ne kadar tüp bebek tedavisi yapılırsa yapılsın,sonuç negatif olur.Önce rahim inceleniyor,sorun varsa,önce o çözülüyor.arkadaşlar bu histeroskopi ve rahim filmini tüp bebek tedavisi gören herkesten istiyorlar mı?
Canım Firdevs hanımda tedavi paket almazsan 4.700 EUR,paket alırsan 5.500 EUR.Senin çok tutmuş.Dondurma da zaten çok cüzi bir tutar.Sen nerede yaptırdın tedavini?Merhaba Incikul,
Merakini elimden geldigince ben gidereyim :)
Ben daha yeni döndüm ve ne tesadüftür ki servis söförü muhabbet esnasinda transfer ücretini söyledi. Biz Paket aldigimiz icin, klinikle anlasmis oldugu ücreti söylemedi ama eger kendimiz havaalani-otel transfer isteseymisiz fiyat 250 TL gidis, 250 TL dönüs olurmus ve bu fiyat her transfer araci ve taxi icin fixmis.
Havalanindan sizi otele tasiyacak otobüs, minibüs veya havas servisi yok bildigim kadariyla, zaten ben de görmedim. Hava alani-otel arasi da genelde 45 Dk- 1 saatlik mesafeler ( otelin yerine göre degisiyor tabi) Hasta Koordinatörü ile iletisime gecip komple paket fiyati talep edebilirsiniz.
Eger ki yine kendi imkanlariniz ile Girne'deki Otel'den Lefkose'deki Hastaneye transfer ile gidecekseniz, 1 defa kendimiz ödedigimiz icin biliyorum, gidis 130 TL- dönüs 130 TL tuttu. Fakat Paket aldiginiz takdirde tüm muayene esnasindaki transferleriniz icin extra ödemiyorsunuz.
Kalis süresine gelince, ilk defa Firdevs hanima gidiyorsan, adet süresinin ilk günü orada olmak itibari ile ( belki o gün dinlenmek istersin), adetin 2. günü firdevs hanim muayene ediyor ve ilac dozlarini ona göre ayarliyor , yumurta toplama, yumurta transferi, transfer sonrasi 1-2 gün de otelde dinlemeyi eklersen 17-21 gün arasi orada kalman gerekecektir. Otel fiyatlari da degisik, size birkac otel secenegi sunacaklar 4 yildiz veya 5 yildiz, tercih size kalmis :) Biz esimle, 4 yildiz bir otelde delux oda sectik extralar ile yaklasik 1500 Euro ( Kahvalti- Aksam yemegi fiyata dahil) tuttu.
Bize 1 defalik tüp bebek maliyeti ( Yurtdisi ucak bileti- Otel- Transfer - Tüp bebek tedavisi - tedavi öncesi ilaclar ve transfer sonrasi ilaclar ,yumurta dondurma islemi ) komple olarak yaklasik 8000 Euro mal oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?