Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Merhaba canım ben de senin gibi forumda yeniyim ama çok uzun zamandır derdime care aramak için gece gündüz burada yazılanları okuyorum çünkü etrafımda konuşabileceğim kimse kalmadı 47 yaşındayım herkes çocuk isteğimi yadırgıyor bu yaştan sonra ne çocuğu diyor. Ama 15 senedir vazgeçemedim. Mustafa Bahçeciye gözün kapalı güvenenilirsin. 10 yil önce ablamın Laparoskopi olması gerekiyordu çok zor bir ameliyattı ve hiçbir doktor ameliyat etmek istemedi. Amcam doktor onun araciligiyla bulduk mustafa bahceciyi. o bizi korkutan ameliyat hiç sorunsuz bitti gitti nasıl oldu anlamadık ve Mustafa Bahçeci 10 yil once bizim kahramanımız oldu. Söylediğin hastaneyi hic bilmiyorum onun icin yorum yapamam elbette maddiyat cok onemli ama bu cok önemli cerrahi bir işlem onun icin verecegin karar sececegin doktor çok onemli canım. Ben de yıllarca bebeğim olmadığı için tedavi gördüm eşimin işi dolayısıyla hep istanbul dışındaydık. Olmayacağını bile bile sadece para için maddi manevi yıprattılar. En sonundan Istanbul'a mustafa beye gittim bana sadece o dürüst davrandı. Olmayacağını boşuna hayal kırıklığına uğramamam gerektiğini söyledi evet kabullenmesi gerçekten çok zor bir durum. Hala kendimi donasyon tedavisine hazırlamaya çalışıyorum psikolojik yardım alıyorum. Kendimi hazır hissettiğimde Kıbrıs'a gideceğim.

merhaba kezoo hiç vakit kaybetme donasyonu dene bence unutma sakın anne olmanın yaşı yoktur bu duyguyu tatmanın yaşı yok ben 29 yaşındayım inan ki çok olumsuzdu düşüncelerim ama şükür burdaki arkadaşlarım ve ailem sayesinde bende anne olmak istiyorum dedim kendime sakın vazgeçme annelik duygusundan bu dünyada bir dikil ağacımız evlatlarımız olacak sakın unutma bizlerde bak temmuzda gidecek anne adaylarıyız

Mehtapcım senin epeyi kafanı karıştırmışlar anlaşılan.Tahmin ettiğim doktor galiba.
Canım bence diğer doktorları da araştır.Bana kalırsa tutar çok yüksek.
Özelden yazarsan,cevaplarım canım daha rahat konuşabiliriz.
Moralini çok yüksek tut,bak bizim topikte hemen herkes hamile..
Yücel Karaman mı?
Şişli Memoriala bir sor bence.

Hazır olduğunda ,yani hem beynen hem psikolojik,hem de fiziksel olarak hazır olduğunda,eşinle tek yürek deneyin canım ama yaş itibarıyla çok bekleme derim ben.
Bak ben de 45 yaşımdayım,ikiz gebelik hayli zor geçiyor..Ki fizik olarak ve metabolizma yaşı olarak en fazla 35 yaşımda gösteriyorum.Bunda sigara,içki kullanmamamın ve düzenli bir hayatım olmasının,spor yapmamın etkisi de büyük.
Ne kadar rahim yaşlanmıyorsa da ve 65 yaşında bile ikiz doğurma imkanı veriliyor da olsa...o doğduğunda senin kaç yaşında olacağın,kaç yaşında hamile kalacağın bunlar çok önemli canım unutma..
Bu yolda en kısa sürede anne olmanı dilerim,sevgiyle kal.
Ben ve topikteki arkadaşlarım kafana takılan bir konu olduğunda ,buradan ve özelden her türlü konuda yardıma hazırız canım.

Merhaba ..Bugün Yücel Karaman'ın asistaniyla görüştüm telefonda onlarda ortalama aynı civarda fiyat verdiler hatta birkaç bin lira fazla))) ya benim kafamı asıl karıştıran fiyatlardan zira güvensizlik. .Bahçeci mutlaka başarılı bir doktor bundan eminim lakin popüler bir kariyer yapmış aktör gibi geldi bana. ..iyi bir oyuncu neyse abartmiyim))) Şişli Memorial Hastanesi ni tavsiye eden arkadasa Teşekkürler. .mutlaka ilgilenecegim allahın izniyle mutlaka iyi bir doktoru sizin sayenizde bulacağım

Tıp fakültelerindede özel muayene var .eniyihekim com dan hasta yorumlarına bakarak doktorunuza karar verebilirsibiz. Miyomlarınızı tıp fakültesinde aldırabilirsiniz .Tüp bebek fiyatlarına gelince bu her hastaneye göre değişir .7000 den başlıyor.Yaşınızdan dolayı miyomlarnzdan Allahın izniyle kurtulduktan sonra tüpbebek için kıbrısı düşünmenizi tavsiye ederim .Hangi ildesiniz ?

booking.com daki otelleri inceledim o sitedeki oteller rum tarafındaymışş

Merhabalar ablacim ozetle yardimci olmak isterim.bahcecide uc ay üstüste tedavi olan biri olarak bu yerler tam para tuzagi.bana tedavi süresince rahat ol sen bir annesin artik lafları tedavinin uc ayindan sonra donor istermisin.hastabe taktigi müşteriyi ikna et nasil edersen.banada tuplerim baglatmak icin oyle bir rakam soylendi ayni islemi devlet hastabesinde beskurus vermeden yaptirdim.bir baska önerim ameliyat sartmi?? Bunuda basja bir doktorla teyit ettirmeniz.sisli memorial semra hoca, bahceci erbil bey birde bulundugum ildeki kendi dr.um şart dedi gittim baglattim.yani arastirin derim.bahceciye dusen kurtulamiyor

Teşekkürler bilgilerin için. .sana aynen katılıyorum. .peki hangi devlet Hastanesi'nde tedavi oldun..ben bir çok doktordan aynı tavsiye yi aldım ameliyat şart çünkü myom sol yumurtaligimin hemen ustundeymis buda doğal olarak engelliyor gebeliği ..

Kizlar mrb hamilelik testinde hamile oldugumuz anlasildiginda bebekler kac haftalik olmus oluyo? Tam olarak Kac hafta sonra dogum oluyor? Calistigim icin bu onemli bi kon. Tesekkurler...

Kizlar mrb hamilelik testinde hamile oldugumuz anlasildiginda bebekler kac haftalik olmus oluyo? Tam olarak Kac hafta sonra dogum oluyor? Calistigim icin bu onemli bi kon. Tesekkurler...
Tam olarak bunu doktir bilebilir haftasini biz bilemeyiz ki ultrasondan bakar anca

Canim ben anne olamiycam fikrini kabul edemedim o uuzden psikolajik destek alıyorum ama tabiki annelikten vazgeçmis değilim kendimi bu duruma hazırlamaya çalışıyorum sizleri okudukca heycanlaniyorun destekleriniz icin cik teşekkür ederim kizlar

Aslinda bnde pek yasini gostermiyorum ama bu duygu
canım benim biran önce kavuşursun inşallah bebişlerine çok çok özendim okurkende yazarkende ağladım. Bende yaşımı göstermiyorum aslında ama anne olamayacağm olgusunu henüz atlatamadım.. Eşimde bende bu yönden harap olduk zaten. O artık tamamen bana bıraktı çünkü bn büyük tepkiler gösterdim destek almaya başladım. Umarım atlatırımda sizin gibi cesaret edip bnde deneyebirim. evimde koşan minicik insanla bnde tanışabilirim. (( desteğiniz yazdıklarınız bana güç veriyor iyiki varsınız.. Umarım en kısa zamanda bende aranıza katılablirm..

12.gün test yapıyorsun ya transfer sonrası,eğer hamile çıkarsa sonucun 2 hafta da 12 günün üstüne ekliyorsun.Yani transfer sırasında embriyolar 2 haftalık olarak hesaplanıyor.Toplamda 26 günlük hamile sayılıyorsun test günü.
İkizler de erken doğum olabilir canım,ihtimal ikizler kadar olmasa da tek bebekte de olabiliyor,bunu ne kadar hesaplarsan hesapla senin bebekler karar veriyor ne zaman geleceğine özetle.Tabiiki de normali 36 ila 40 haftadır hamilelik süresi olarak.
Bebeğin organları ve akciğer gelişimi ancak 8 ayda tamamlanıyor.

İnşallah canım sen de anne olmaya en kısa zamanda karar verirsin ve meleğini/meleklerini sağlıkla kucağına alırsın.
Hamilelik , hele ki ikiz gebelik çok zor olsa da , çektiklerine değiyor inan,onların içimdeki kıpırtıları,ultrasondaki görüntülerinin bana yaşattığı mutluluk,bu hayatta yaşayabileceğim tüm mutlulukların üzerinde.
İnşallah kızım ve oğlumu 9 ayın sonunda sağlıkla almamı nasip eder Rabbim,amin.Darısı isteyen her anne adayının başına inşallah.

canım dediğin doktoru tanımıyorum mutlaka iyidir ama mustafa hocada alanında gerçekten uzman ve benim tedaviye giden arkadaşlarım çok memnun birde sağlık işi riske atmaya gelmez inşallah güzel haberlerini alırız en yakın zamanda

ayy kıyamam hemde kız ve erkek aynı anda iki güzel anneliğin tadını çıkartacaksın zor olan şeyler daha güzel zaten umarım bende biran önce aranıza katılırım tedavi sürecin nasıldı zor geçti mi canım

canım devlet hasteneleriyle özelleri kıyaslama devlet hastenesinde yıllar önce bir ameliyat geçirdim hala unatamam yaşadıklarımı birde bende başka yerlerde daha önce denedim tüp bebk donasyonu bana en son önerdiler çünkü öncesinde olma ihtimali olan hastalarda tüp bebek deniyolar çünkü donasyon işlemini hastanın kabullenmesi zor benim gibi birde kendi yumurtanla hamle kalma şansın varken önce onu deniyolar. allahım inşallah bende sizin gibi donasyona karr verebilirim. çok istiyorum çünkü bir meleğimin olmasını

kızlar birde benim merak ettiğimbir konu var yumurtasını alacağınız donörü neye göre seçyosunuz nasıl karar veriliyor size seçme şansı veriliyor mu? tedavi süreci nasıl oluyor bnm bunları blmem lazm kendimi duruma hazırlarken bunlarıda öğrenmeye ihtiyacım var diye düşünüyorum

Canım, öncelikle doktorun senden ve eşinden bazı testleri istiyor. Donör için kan grubunuz ve boydan, yakın plan resimleriniz isteniyor. Sen ve eşine benzeyen donör seçiliyor. Donörlerin boyu, kilo, yaş, kan grubu, eğitim durumu gibi bilgilerini gönderiyorlar. Bazı merkezler yabancı ağırlıklı donörler kullanıyor. Bazılarıda üniversite öğrencileri kullanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…