- 28 Eylül 2014
- 169
- 206
- 53
Donor bilgileriniz için erken regl olduğunız zaman hatırlatın .Firdevs hanım her olasılığa karşı altarnatif bulunduruyor bildiğim kadarıyla. Sizin istediğiniz bir özellik varsa şimdiden belirtin .Yani saç rengi göz rengi ten rengi kilosu boyu vs bunlar aklıma gelenTemmuzun ilk haftasi (bayramdan oncesi) denk gelen yumurta donasyonu yaptiracak kizlar donor bilgileriniz gonderildi mi sizin adetinizle donorun adetini.nasil eslestiriyorlar acaba
Ben bir kere soylemistim mavi gözlü istedim sarisin:))) olabilir demistim ama size yakin fiziksel ozellikleri olan donor seciyoruz dedi yani ben en son adetim oldugu gün soyleyecem ya donorler benle ayni günde eslesmezse bilmiyorum kafama takiloyorDonor bilgileriniz için erken regl olduğunız zaman hatırlatın .Firdevs hanım her olasılığa karşı altarnatif bulunduruyor bildiğim kadarıyla. Sizin istediğiniz bir özellik varsa şimdiden belirtin .Yani saç rengi göz rengi ten rengi kilosu boyu vs bunlar aklıma gelenSiz nasıl eşleştiğini kafanıza takmayın bende takmıştım hiç gerek yokmuş onlar bizim için her şeyin en iyisini yapıyorlar merak etmeyin .
Siz hamilemisiniz pekiDonor bilgileriniz için erken regl olduğunız zaman hatırlatın .Firdevs hanım her olasılığa karşı altarnatif bulunduruyor bildiğim kadarıyla. Sizin istediğiniz bir özellik varsa şimdiden belirtin .Yani saç rengi göz rengi ten rengi kilosu boyu vs bunlar aklıma gelenSiz nasıl eşleştiğini kafanıza takmayın bende takmıştım hiç gerek yokmuş onlar bizim için her şeyin en iyisini yapıyorlar merak etmeyin .
Aooow süpriz yumurta :) bulunduğun yerde üniversite hastanesinde özel muayeneye gitmeni tavsiye ederim doktorunu seçmek için eniyihekimcomdan bakabilirsin .Hakkında hayırlısı neyse o olsun canımSlm arkadaslar bizimde ucuzmus bebekler,ucuz olupta ikize indirgeyenler nasil yaptiniz,otekilerinde riski oluyormus.dusuk riski.
Hayır değilim bizim de önümüzdeki hafta transfer inşallahSiz hamilemisiniz peki
Hayır değilim bizim de önümüzdeki hafta transfer inşallah[/QUOTs. Siz benden önce gidiyorsunuz bize daha var hayirli.haberlerini aliriz insallah paylasirmisin forumda bu arada sizin donör bellimi.peki
Dediğim gibi canım takma kafana relax... Bebeğin size benzemesi önemli tabi. Ben esmerim eşim kumral küçüklüğü sarı yani bizim her ikiside olabilir farketmez yeterki sağlıklı olsun .Ben bir kere soylemistim mavi gözlü istedim sarisin:))) olabilir demistim ama size yakin fiziksel ozellikleri olan donor seciyoruz dedi yani ben en son adetim oldugu gün soyleyecem ya donorler benle ayni günde eslesmezse bilmiyorum kafama takiloyor
Senin transfer bizden onceymis hayirli haberlerini insallah aliriz ve formda paylasirsin umarim donör bellimi seninHayır değilim bizim de önümüzdeki hafta transfer inşallah
Tarife ben uyuyorum. Donor bilgiler im geldi. ona da bana da d.kont.hap verildi.ama herkese verilmiyor diye bili yorum. bende kist vardi ondan da verilmis olabilir.donirumede verildi hap.adeti bekliyoruz.20 yada 23 gb olurum.ama adet olmadan tarihlerim tam net degil temmuz ilk haftasimi olur ikinci mi adetime bagli.iremcik hallediyo.onun takibindeyim.Temmuzun ilk haftasi (bayramdan oncesi) denk gelen yumurta donasyonu yaptiracak kizlar donor bilgileriniz gonderildi mi sizin adetinizle donorun adetini.nasil eslestiriyorlar acaba
Son adetin ilk günü yetismez gb gelior.bir ay önce dendi bana. Onlar icin donorbilgisi vede hazirlanmasi icin yeterli bir sure dendi.yinede bi durumunuzu bilgilendirin.net degilseniz bile bu zaman dilimine ihtiyaciniz var.Ben bir kere soylemistim mavi gözlü istedim sarisin:))) olabilir demistim ama size yakin fiziksel ozellikleri olan donor seciyoruz dedi yani ben en son adetim oldugu gün soyleyecem ya donorler benle ayni günde eslesmezse bilmiyorum kafama takiloyor
Hayırlı olsunTarife ben uyuyorum. Donor bilgiler im geldi. ona da bana da d.kont.hap verildi.ama herkese verilmiyor diye bili yorum. bende kist vardi ondan da verilmis olabilir.donirumede verildi hap.adeti bekliyoruz.20 yada 23 gb olurum.ama adet olmadan tarihlerim tam net degil temmuz ilk haftasimi olur ikinci mi adetime bagli.iremcik hallediyo.onun takibindeyim.
hayırlı olsun al gel bakalım bebişleri :) napıyoruz şu duayı okuyoruz sürekli tekrar Bismillahi Birsin Vebillahi Nursun Yumurtacıklarımızın etrafında 70.000 Ayetel kürsü dönsün sonrasında bebişlerimiz tutunsun . Nazar içinde sürekli nas .Ben okudum bile senin için .Arkadaşlar, kısmetse yarın Kıbrıs'a gidiyoruz. Sanırım haftabaşında trasnfer olur, 24ünde dönmüş olacağız. Heyecandan uyuyamıyorum :)
Gidecek olan arkadaşlar için döndüğümde yaşadıklarımı paylaşacağım.. Dualarınızı esirgemeyin.
hayırlı olsun al gel bakalım bebişleri :) napıyoruz şu duayı okuyoruz sürekli tekrar Bismillahi Birsin Vebillahi Nursun Yumurtacıklarımızın etrafında 70.000 Ayetel kürsü dönsün sonrasında bebişlerimiz tutunsun . Nazar içinde sürekli nas .Ben okudum bile senin için .
hadi inş canım bu ay giden bütün arkadaşlar inş bebişlerle dönersinizArkadaşlar, kısmetse yarın Kıbrıs'a gidiyoruz. Sanırım haftabaşında trasnfer olur, 24ünde dönmüş olacağız. Heyecandan uyuyamıyorum :)
Gidecek olan arkadaşlar için döndüğümde yaşadıklarımı paylaşacağım.. Dualarınızı esirgemeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?