Canım,arkadaşlar bizde temmuzda kıbrıstayız ama paket mi alsak daha karar veremedik giden arkadaşlar paket mi daha uygun yoksa bireysel ayarlamak mı bizlere yardımcı olur musunuz
Allah yardimcisi olsun ne diyeceğimiebilemedim.en büyük kaygimiz da bu zaten. Hamile kalmakta yetmiyo sadece.sebep ne gösterilmiş acaba?? Bu oyle bir istek oyle bir arzu ki , gercekten her kayip sonrasida icimizdeki bu anne olma istegi bu arzusu kardelen cicegi gb yeniden filizleniyoSevgili arkadaşlar,hayatta hep mutluluk yok maalesef.Sevinçler ve üzüntüler hep içiçe.Anne olma yolunda burada benim birbirimize destek olmak ve tecrübelerimizden yararlanmamız için kurduğum topikte kızkardeş gibi olduk , hep birbirimizin sevincini,zaman zaman da derdini,üzüntüsünü paylaştık.
Son zamanlarda aldığımız pozitif sonuçlar hepimizi mutlu etti.Çok şükür ki giden çok yüksek yüzdeyle hamile dönüyorlar Firdevs Hanımdan.
Ancak anne olduğumuz yolda verdiğimiz bu mücadele , 9 ayın sonunda sağlıklı olarak bebeklerimizi kucağımıza almadan maalesef bitmiyor.
Aslında son 1 haftadır çok üzgünüm.Çok sevdiğim arkadaşım topikten Kardelennur maalesef ikizlerini kaybetti.Bunu yazmaya bir türlü elim gitmedi,gönlüm elvermedi.Çok üzgünüm.Ama inanıyorum ki canım arkadaşım en kısa sürede toparlanacak ve inançla tekrar deneyecek ve bu kez Rabbim anne olmayı nasip edecek ona.Her zaman yanındayım arkadaşımın,çok büyük bir acı yaşadı,yaşadık,ama bir sonrakinde Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip edecek inşallah canım.
Hepberaber hamilelerin sağlıkla bebeğini kucağına alması,tedaviye başlamış ve başlayacak olanların,negatif görenlerin,bebeğini kaybedenlerin de anne olması için kendimize ve birbirimize dua edelim canlar..
Hiçbir sorun yoktu canım,herşey yolundaydı.Tamamen ne denir kader,takdiri ilahi.Ben kardelennura cok üzüldüm
Ben kardelennur hanima cok üzüldüm ben bu topigin sayfalarinin bastan beri okudum kendim icin notlar almak deneyimlerinizden yararlanmak icin özellikle kanbar hanimin kardelennurun birbirlerine ve saydaki digerr anne adaylarina dua edislerini cok begenmis ve takdir etmistim Allahim kimseye boyle bir aci ile sinamasin evlat acisi cok acidir acaba ozel degilse kanbar hanim sorun neyden kaynakliydi
paketsiz 1000 tl fark etti eşimin iş yerinde sağlık sebebi ile başkalarıda izin aldğından izin alması sıkıntı oldu sizin böyle sorununuz yoksa bence paket alın birde bunlarla uğraşmayın . Yok paket bizede uymuyor derseniz 1)Gideceğiniz tarih kesinşeştikten sonra (her şey yolunda ise reglin 8.günü belli oluyor) her iki tarih için en uygun uçak bileti gidiş dönüş fiyatlarını yazın . 2) transfer eşim firdevs hanımla görüşmeye gittiğinde kullandı gayet güvenilir şirket hava alanına tek kişi gidiş dönüş 37 tl yani her iki gidiş için havaalanı toplam transfer ücretiniz 111 tl . Bu şirketten uçak saatinize göre ramdevu alıyorsunuz google da pickupnorthcyprus diye yazın çıkıyor. 3) booking.com gönyeli yazın en yakın otelleri listeleyin lefkoşe merkezde oda kahvaltı bir otel seçin akşam yemeğinizi dışarıda yersiniz otelde neyle karşılaşacağnz belli olmaz hiç değilse ne isterseniz onu yersiniz .o sitede iki kişi için oda kahvaltı fiyatları uygun. 4) merkezle hastane arası 7-8 km hastaneden çıktğınzda taksi parasıparasının çok fazla tutacağını sanmıyorm ben sizden önce gideceğim için bilgi veririm. Bu arada hastanenin orda kahvaltı yemek düşünmeyin çünkü yok . Eşim 2 km yürümüş ancak bir simit kafesi bulmuş. 5) uçak biletleri + transfer ücreti + otel+ hastaneden otele taksi+ yemek +türkiyede hava alanına transfer ücreti bütün bunları toplayın . 800 euro günlük kurla çarpın tutarı sizin yazdığınız tutardan çıkarın ve size hangisi uygun değer mi değmez mi bulun . :) 6) Bizim şansızlğmz seçim sonrası euronun yükselmesi ve yaz dönemine denk gelmemiz.Biri ramazanda uçak fiyat düşer diye düşünüyorm yazmıştı bence düşmez etrafınıza bir bakın oruç tutan insan ne kadar azaldıArKadadasim havaalani ilw kolan hastanesi arasimi 50 tl.50 ye raziyim 250 tlden bahsediliyor.ucun besin hesabini yapniyalim diyorum ama bu is yol bel 17 bini bulur gb
Sevgili arkadaşlar,hayatta hep mutluluk yok maalesef.Sevinçler ve üzüntüler hep içiçe.Anne olma yolunda burada benim birbirimize destek olmak ve tecrübelerimizden yararlanmamız için kurduğum topikte kızkardeş gibi olduk , hep birbirimizin sevincini,zaman zaman da derdini,üzüntüsünü paylaştık.
Son zamanlarda aldığımız pozitif sonuçlar hepimizi mutlu etti.Çok şükür ki giden çok yüksek yüzdeyle hamile dönüyorlar Firdevs Hanımdan.
Ancak anne olduğumuz yolda verdiğimiz bu mücadele , 9 ayın sonunda sağlıklı olarak bebeklerimizi kucağımıza almadan maalesef bitmiyor.
Aslında son 1 haftadır çok üzgünüm.Çok sevdiğim arkadaşım topikten Kardelennur maalesef ikizlerini kaybetti.Bunu yazmaya bir türlü elim gitmedi,gönlüm elvermedi.Çok üzgünüm.Ama inanıyorum ki canım arkadaşım en kısa sürede toparlanacak ve inançla tekrar deneyecek ve bu kez Rabbim anne olmayı nasip edecek ona.Her zaman yanındayım arkadaşımın,çok büyük bir acı yaşadı,yaşadık,ama bir sonrakinde Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip edecek inşallah canım.
Hepberaber hamilelerin sağlıkla bebeğini kucağına alması,tedaviye başlamış ve başlayacak olanların,negatif görenlerin,bebeğini kaybedenlerin de anne olması için kendimize ve birbirimize dua edelim canlar..
çok üzüldüm arkadaşımıza şimdi biz ne desek onun için boş ama yılmak yok denemeye devam birbirimize destek olarak böyle günleri de aşacağız bizi bizden başkası anlayamaz evlat hasreti nedir en iyi biz biliriz evlat sahibi olmak için nasıl çabalıyoruz en iyi biz anlarız allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah kardelennur arkadaşımıza da allah güç kuvvet versin her zaman yanındayızSevgili arkadaşlar,hayatta hep mutluluk yok maalesef.Sevinçler ve üzüntüler hep içiçe.Anne olma yolunda burada benim birbirimize destek olmak ve tecrübelerimizden yararlanmamız için kurduğum topikte kızkardeş gibi olduk , hep birbirimizin sevincini,zaman zaman da derdini,üzüntüsünü paylaştık.
evet canım bizde öyle düşünüyoruz gitmeden her şeyin hazır olması lazım ki bende orada stres yapmadan bebişlerimi alıp geleyim buraya yazan arkadaşların tecrübelerinden faydalanmaya çalışıp kendimce notlar alıyorum sağ olun hepinizCanım,
Otel, taksi gibi detaylarla uğraşmak istemezsen paket turu alabilirsin. Ilk defa gideceğim, panik Yaparım diyorsan paket senin için daha uygun. Paket almazsanda taksi ve otel konusunda yine yardımcı olur Irem hanım. Baştan konuş herşeyi. Sonra stres yapmayın oralarda.
saolasın canım bizleri de düşündüğün içinHamile kalmak için okunacak Esmaül Hüsnalar
Allahümme Ya Evvelü 100 defa bebek isteyenler okumalı
Allahümme Ya Mübdiu 99 defa düşük tehlikesi olanlar okumalı
Allahümme Ya Rakib 312 defa okumak doğumu zahmetsiz yapmaya yardımcı olur.
Allahümme Ya Mücib 60 defa okumak bütün duaların kabul olmasını sağlar.
Allahümme Ya Semiu 100 defa hiç konuşmadan okunduğunda, dileklerin hepsi kabul olur.
Allahümme Ya Muğni bu esmanın bolca okunması hastalıklardan kurtulmayı, ilişki sırasında okunması sevgi ve muhabbeti arttırır.
Allahümme Ya Varis 707 defa okunduğunda, Allah'ın izniyle hayırlı bir çocuk sahibi olunur.
Ben cuma vakti okudum herkese gönderdim cumanız mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?