Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

arkadaşlar bizde temmuzda kıbrıstayız ama paket mi alsak daha karar veremedik giden arkadaşlar paket mi daha uygun yoksa bireysel ayarlamak mı bizlere yardımcı olur musunuz
Canım,

Otel, taksi gibi detaylarla uğraşmak istemezsen paket turu alabilirsin. Ilk defa gideceğim, panik Yaparım diyorsan paket senin için daha uygun. Paket almazsanda taksi ve otel konusunda yine yardımcı olur Irem hanım. Baştan konuş herşeyi. Sonra stres yapmayın oralarda.

Paket almak daha iyi herseyi onlar ayarliyacak nasilsa kafanizi yormaniza gerek yok enazindan tedaviye odaklanmak icin

Slm arkadaslar bende kardelennura cok uzuldum gercekten kiyamam canim benim ya.rabbim kimseye yasatmasin,onada sabir diliyorum allahtan.cok zor bi durum gercekten insan ne hayaller kuruyor,yillardir bebek hasreti cekiyorsun ne biliyim cok zor...bende ikiz bebek tasiyorum,hergun insallah bebeklerimi saglikli bi sekilde kucagima alayim diye dua ediyorum.cok korkuyorum annelik cooook farkli anlatilmaz bi duygu yasanir ancak.kardelencim burdan sana sesleniyorum yilma pes etme herseyde bi hayir vardir oyle dusun ne olursun...bunu da atlatacaksin Allah in izniyle neleri atlattik.ben inaniyorumki sen yine Anne olacaksin.rabbim cocuk isteyen herkese nasip etsin,hamile olanlarada kucagina almayi nasip etsin...

Allah yardimcisi olsun ne diyeceğimiebilemedim.en büyük kaygimiz da bu zaten. Hamile kalmakta yetmiyo sadece.sebep ne gösterilmiş acaba?? Bu oyle bir istek oyle bir arzu ki , gercekten her kayip sonrasida icimizdeki bu anne olma istegi bu arzusu kardelen cicegi gb yeniden filizleniyo bizi bu sureclere kadar getiriyor..hepimiz de yasadik.evlendigimde tup bebek dendigi vakit ne asi ne hircindim .simdi?? ... geldigimiz noktaya. Insan oglu herseye çabuk alisiyormus.ben donor fikrine bile alistiysam...gun sayiyorsam??

allah hepimizin yardcisi olsun. Arkadasimada bol sabır diliyorum.

Hiçbir sorun yoktu canım,herşey yolundaydı.Tamamen ne denir kader,takdiri ilahi.

Uğurlu Topiğimiz,hepimizi hayırlısıyla ve de sağlıkla bebeklerimize kavuşturacak...Kendimize ve birbirimize 41 gün 41 adet Meryem Suresi okumaya devam ediyoruz.
30 kişiyiz,17 annemiz hamile çok şükür, 6 tane ikizimiz var,darısı hepinizin başına...
Dilerim tüm arkadaşlar birer birer anne olurlar,
dualarınızı eksik etmeyin ,özellikle Meryem Suresi okuyalım birbirimize lütfen,Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun,bizi bebeklerimize sağlıkla kavuştursun,kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin ,Amin...

Adı/İL/Yaşı/SorunHikayesi/Merkez/Kaçıncı Deneme /Tedavi Başlangıcı/SONUÇ
  1. Kanbar /İSTANBUL /45 /Sebebi Belirsiz İntertifilite/3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif/6 haftalıkken kayıp/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/20.Ocak'15 transfer/1.Şubat.2015 test tarihi/Hamile(Bebeklerimiz ikizbir kız/bir erkek)
  2. Mmucizem /İSTANBUL 37/ Sebebi Belirsiz İntertifilite /6 Tüp bebek denemesi /Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım-ilk deneme :negatif/2.deneme Şubat'15/2.deneme Negatif
  3. Özlemt /İSTANBUL 44 /Yumurta donasyonu/ Doğuş T.B.M/Firdevs Hn/Test tarihi:23.Kasım.2014/Pazar/Hamile/Bebeğimiz Erkek
  4. Kardelennur /İSTANBUL 30/ Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/10.Ocak'15 Transferi oldu/Beta HCG:800/Hamile/(Bebeklerimiz üçüz/ikize indirgendi)(Bebeklerimiz ikizbir kız/bir erkek)Haz.15-22 haftalık Bebeklerini kaybetti,en kısa zamanda anne olacağına inanıyoruz.Dualarımız seninle.
  5. Tuana_808080/ Hatay 34 /Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer-3 embriyo Erkek/Test Tarihi:27.Kasım.2014-Perşembe/Hamile (Bebeğimiz Erkek)
  6. Duruada/ 32 /haşimato tiroidi /3.denemesi /sperm donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/7.Nisan.2015 transfer/Hamile/bebeklerimiz ikiz
  7. Mazharfuatözkan /37 /yumurta rezerv azlığı /yumurta donasyonu/ ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık/1.561-12.gün BHCG/Hamile (Bebeklerimiz üçüz/ikize indirgendi)
  8. Fisay /Yumurta donasyonu/Firdevs hanım/Haziran'15
  9. Birumutt /36 /yumurta donasyonu/Tedaviye başladı /Dünya T.B.M./Firdevs Hanım/ Hamile/Bebeğimiz erkek
  10. Mehmah/ 39/ yumurta donasyonu /3 tüp bebek/1 donasyon Şevket Alptürk/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım /Hamile (Bebeğimiz doğal yoldan geldi)
  11. Legacy12/ 31 /Cinsiyet seçimi /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Aralık'14-Hamile/ikiz erkek
  12. Karaca3521/ 24 /Klinefelter Sendromu/ Sperm Donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan'2014/Hamile/Bebeklerimiz ikiz
  13. Sevinnc74/İst/Pendik 40 yaş / 2 tüp bebek/ 1 çocuğu var/Yumurta Donasyonu/Firdevs Hanım/Nisan veya Mayıs'2014
  14. Seyhan-Ceyhan/G.Antep /26/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/19.Ocak'15 transfer/31.Ocak.2015 test tarihi/Hamile
  15. Gülnaz1980/34/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Şubat'15/Negatif(inşallah birdahaki sefere)
  16. Mutlu Oll /İzmit/26/Azo sperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında
  17. Kivfa/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/27.Aralık'14/Hamile/bebeklerimiz üçüzdü,ikize indirgendi(Bebeklerimiz ikizbir kız/bir erkek)
  18. Patasana28/Ist./31/Erken menapoz/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Haziran'2015
  19. Britian/Adana/29/Azosperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M. veya HİT./20.Nisan'2015 Transfer/Hamile
  20. Cemzümra/Sakarya /29/sperm sayısı düşüklüğünden dolayı/1. Tüp bebek yapımı cinsiyet secimini deneyeceğim/Dr. Mürüde çakartaş dağdelen/26 Ocak transfer tarihi/Negatif(Inşallah birdahaki sefere)
  21. Frida 71/İst./43/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Yakında
  22. Kyra34/İstanbul/ 41 yaş/ 3 tüp bebek/ 1. Tüp bebek 4.5 aylık düşük/ yumurta donasyonu/ Firdevs hanım/ Haziran 2015
  23. Espoirs/İstanbul/36 yaş/2 tüp bebek/Erken menapoz/Firdevs Hn./Nisan'15 Hamile(Bebeğimiz doğal yoldan geldi)
  24. Benurde/İngiltere/29 yaş/İlk deneme/Doğuş T.B.M. Firdevs Hn./26.Mart.15 tedavi/21.Nisan.15 test tarihi/Hamile
  25. Esila_79/35 yaş/2 tüp bebek negatif/eşi azosperm/sperm donasyonu/Firdevs Hn./Mayıs'15./2.Haz.15 test tarihi/Haziran'15 Hamile
  26. Smile-Life/37 yaş/yumurta rezervi azlığı/yumurta donasyonu/Firdevs Hn./Haziran'15 ilk haftası
  27. Pozitif85/28 yaş/sperm donasyonu/2.deneme/Firdevs Hanım/Mayıs'15 Hamile
  28. AED/Yumurta Donasyonu/Kimyasal Gebelik/2.dondurulmuş transferi/Dünya Tüp Bebek Merkezi Berk Angün/Mayıs'15 Hamile
  29. İncikul/Elazığ/37 yaş/7 tüp bebek denemesi/ilk yumurta donasyonu/Firdevs Uğuz Tip/Temmuz'15 İlk Haftası
  30. Princessinromance/45 yaş/yumurta rezerv azlığı/Firdevs Uğuz Tip/Yakında
( Listemiz topikte yeralan arkadaşlarımızın beyanına göre yapılan değişikliklerle oluşturulan en son güncel listedir.)

Kardelennur çok üzüldüm Allah sabrını versin. Allah büyük bakarsın hiç ummadğın bir anda mucizeyle karşılaşırsın. Dualarım seninle .

Kızlar taksi parası hakkında düşünmeyin yazmıştım ya
ArKadadasim havaalani ilw kolan hastanesi arasimi 50 tl.50 ye raziyim 250 tlden bahsediliyor.ucun besin hesabini yapniyalim diyorum ama bu is yol bel 17 bini bulur gb
paketsiz 1000 tl fark etti eşimin iş yerinde sağlık sebebi ile başkalarıda izin aldğından izin alması sıkıntı oldu sizin böyle sorununuz yoksa bence paket alın birde bunlarla uğraşmayın . Yok paket bizede uymuyor derseniz 1)Gideceğiniz tarih kesinşeştikten sonra (her şey yolunda ise reglin 8.günü belli oluyor) her iki tarih için en uygun uçak bileti gidiş dönüş fiyatlarını yazın . 2) transfer eşim firdevs hanımla görüşmeye gittiğinde kullandı gayet güvenilir şirket hava alanına tek kişi gidiş dönüş 37 tl yani her iki gidiş için havaalanı toplam transfer ücretiniz 111 tl . Bu şirketten uçak saatinize göre ramdevu alıyorsunuz google da pickupnorthcyprus diye yazın çıkıyor. 3) booking.com gönyeli yazın en yakın otelleri listeleyin lefkoşe merkezde oda kahvaltı bir otel seçin akşam yemeğinizi dışarıda yersiniz otelde neyle karşılaşacağnz belli olmaz hiç değilse ne isterseniz onu yersiniz .o sitede iki kişi için oda kahvaltı fiyatları uygun. 4) merkezle hastane arası 7-8 km hastaneden çıktğınzda taksi parasıparasının çok fazla tutacağını sanmıyorm ben sizden önce gideceğim için bilgi veririm. Bu arada hastanenin orda kahvaltı yemek düşünmeyin çünkü yok . Eşim 2 km yürümüş ancak bir simit kafesi bulmuş. 5) uçak biletleri + transfer ücreti + otel+ hastaneden otele taksi+ yemek +türkiyede hava alanına transfer ücreti bütün bunları toplayın . 800 euro günlük kurla çarpın tutarı sizin yazdığınız tutardan çıkarın ve size hangisi uygun değer mi değmez mi bulun . :) 6) Bizim şansızlğmz seçim sonrası euronun yükselmesi ve yaz dönemine denk gelmemiz.Biri ramazanda uçak fiyat düşer diye düşünüyorm yazmıştı bence düşmez etrafınıza bir bakın oruç tutan insan ne kadar azaldı ve insanlar kıbrısa kumar oynamaya eğlenmeye gidiyor artık ramazanmış düşünen yok. 7) Herkes çin hayırlısı olsun üçün beşin düşünmemek lazım diye düşünmemek lazım belki bu parayı kredi çeken borç alıp gelen ucu ucuna denkleyebilen anne adaylarmız vardır öyle değil mi...

Allah yardımcısı olsun,çok üzüldüm. İnşallah tekrarını nasip etsin Allahım

Allahım çok zor, hiçbişey söylenemiyor. Kardelennur arkadaşımın Allah yardımcısı olsun. Herşey Allahtan, elden hiçbişey gelmiyor başımıza ne geleceği ne zaman geleceği belli değil. Ben irem hanıma garanti bebeğim olur derseniz tedaviye başlayacam demiştim ilk konuştuğumda, hiçbişeyin garantisini biz veremeyiz demişti, biz tıbben elimizden geleni yapıyoruz, herşeyi mükemmel yapsak bile kesin hamile kalacaksın ya da doğuracaksın diyemeyiz çünkü biz yaşayan bi hücre vereceğiz demişti, Allah ol derse olur herşey demişti. İlk çok üzülmüştüm çünkü ondan önce konuştuklarım garanti gebe kalırsın demişti, çünkü biz garanti olur ya da olmaz diyerek bizi kandırmaya çalışanlara alışmışız. ama sonra düşündüğümde çok doğru söylüyor nasıl garanti versinler büyüyen bebecikler gitmişler herşey Allah'tan. Onlar ellerinden geleni fazlasıyla yapmaya çalışıyorlar ama herşey onların elinde değil tabii hiçbirimizin elinde değil. Allah hepimize hayırlısını versin sağlıklısını versin. Kardelenur arkadaşımın Allah yardımcısı olsun, yardım etsin atlatmasına inşallah.

biz ne söylesek boş elbette ama herşey Allahtan Kardelennurcum bunuda atlatacaksın inş ve Allahın yardımıyla bebeklerin olacak yine canım

Hamile kalmak için okunacak Esmaül Hüsnalar

Allahümme Ya Evvelü 100 defa bebek isteyenler okumalı

Allahümme Ya Mübdiu 99 defa düşük tehlikesi olanlar okumalı

Allahümme Ya Rakib 312 defa okumak doğumu zahmetsiz yapmaya yardımcı olur.

Allahümme Ya Mücib 60 defa okumak bütün duaların kabul olmasını sağlar.

Allahümme Ya Semiu 100 defa hiç konuşmadan okunduğunda, dileklerin hepsi kabul olur.

Allahümme Ya Muğni bu esmanın bolca okunması hastalıklardan kurtulmayı, ilişki sırasında okunması sevgi ve muhabbeti arttırır.

Allahümme Ya Varis 707 defa okunduğunda, Allah'ın izniyle hayırlı bir çocuk sahibi olunur.

Ben cuma vakti okudum herkese gönderdim cumanız mübarek olsun

merhaba arkadaslar..ben henüz bugün bu forma kayit oldum umarim mesajim dogru sayfadadir..)))arkadaslar kisaca kendimden bahsedeyim ben 49 yasinda ve cok gec evlilik yaptigimdan dolayi yani bundan 1 bucuk yil evvel..dogal olarak anne adayligina biraz gec gecis yapiyorum oda allah nasip ederse..ben ne yazikki dogal yollarla hamile olma sansindan doktorlarin dedigine göre nasip alamiyorum bu hem yasimla hemde yeterince kaliteli yumurtalarimin olmadigini bunun yanisira myomlarindan etken oldugu söylendiginden artik nasil ve nerden basliyacagimi bilemiyorum..en son bahceci klinikte jinekolojik muayene oldum Mustafa beyin bana ilk tavsiyesi baska bir anne yumurtasiyla anne olmami önerdi tabiiki ilk basta myomlardan kurtulmam gerektiginide ekledi ve tüp bebek icin hic ümüt isigi yakmadi ..yanliz acik ve net söyliyim bana biraz garip geldi cünkü diger doktorlardan götürmüs oldugum sonuclarim hic dikkate alinmadi yillarca myomlarin sol agirlikli oldugunu bir cok doktor muayenesinden oldugu bilindigi halde bana sag tarafta söyledi zaten pek firsat verip derdimide rahat anlatamadim üstelik ortamda buna musayit degil bir yerde muhasebeci biryerde hemsire ve baska bir doktorun oldugu muayene odasinda kafam karmakarisik bir sekil de üstelik bir myom ameliyatinin 13bin liralik masrafiyla ayri bir sokla ordan ayrildim...ben daha evvel özel meltem hastanesinde hersey dahil olmak üzere 2000bin lira bir fiyat söylendi arti indirim kaydiyla..simdi sunu bilmek istiyorum belki deneyimleri olan arkadaslar vardir bir tüp bebek ortalama 5000 ile 6000 bin arasi peki arkadaslar mantiklimi bu fiyat myom ameliyati icin???o halde donansiyon ile yapilacak tutar ne kadar??allahtan gittigim gün bir bayanla tanistim ona hersey dahil 5000bin euro demis..biraz kafa karistirici...sizden ricam lütfen bana para gözüyle bakmaktan cok güvenebilecegim doktor veya hastaneler tavsiye ederseniz cok sevinirim...ben Yücel beye gitmek istiyorum ne dersiniz güvenilirmi...

Herkese Hayırlı Cumalar.
Rabbim hepimize sağlıklı bebeklerimizi kucağıma almayı,anne olmayı nasip etsin,AMİN.

çok üzüldüm arkadaşımıza şimdi biz ne desek onun için boş ama yılmak yok denemeye devam birbirimize destek olarak böyle günleri de aşacağız bizi bizden başkası anlayamaz evlat hasreti nedir en iyi biz biliriz evlat sahibi olmak için nasıl çabalıyoruz en iyi biz anlarız allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah kardelennur arkadaşımıza da allah güç kuvvet versin her zaman yanındayız

evet canım bizde öyle düşünüyoruz gitmeden her şeyin hazır olması lazım ki bende orada stres yapmadan bebişlerimi alıp geleyim buraya yazan arkadaşların tecrübelerinden faydalanmaya çalışıp kendimce notlar alıyorum sağ olun hepiniz

saolasın canım bizleri de düşündüğün için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…