Tedavi süreci en keyiflisi ve en kolayı inan.ayy kıyamam hemde kız ve erkek aynı anda iki güzel anneliğin tadını çıkartacaksın zor olan şeyler daha güzel zaten umarım bende biran önce aranıza katılırım tedavi sürecin nasıldı zor geçti mi canım
Canım bu topiği baştan sona oku.kızlar birde benim merak ettiğimbir konu var yumurtasını alacağınız donörü neye göre seçyosunuz nasıl karar veriliyor size seçme şansı veriliyor mu? tedavi süreci nasıl oluyor bnm bunları blmem lazm kendimi duruma hazırlarken bunlarıda öğrenmeye ihtiyacım var diye düşünüyorum
Günaydın canım,Yarin son dogum kontrol hapimi içiyoru arkadaslar. Sonrasi adet beklicem.icimde bi korku ya donirla denklesemesdem.ya adetim gecikirse?? Kaygi var icimde.tarlusal içince bile 10 gunu buluyo adetiadetim.badetim.bi sıkıntı olmaz dimi.var mi ben durumda ??
incikul canım benimde 28 inde bitiyor ilaçlarım irem hanım ilaç bitince tekrar görüşelim dedi tedavinin nasıl süreceğini anlatıcam dedi test sonuçlarınız güzel ben sizinle irtibata geçicem demişti siz konuşmadınız mı bence stres yapma önce ilaç bitsin bakalım inşallah herşey yolunda gider ikimiz içinde ben muhtemelen temmuzun 13 - 16 arası kıbrıstayım senin için bir tarih aralığı belli mi bana tarihi irem hanım verdiYarin son dogum kontrol hapimi içiyoru arkadaslar. Sonrasi adet beklicem.icimde bi korku ya donirla denklesemesdem.ya adetim gecikirse?? Kaygi var icimde.tarlusal içince bile 10 gunu buluyo adetiadetim.badetim.bi sıkıntı olmaz dimi.var mi ben durumda ??
Merhaba bebekmavisi,Arkadaslar mrb. Bizim bu yolla sahip olcagimiz cocuklarin biyolojik anne ve babalari olmadigimizi ogrenme sansi var mi? Yani Allah korusun hastalik durumunda falan ? Irem hanim yok dedi ama Bu sanirim benim gibi bicogumuzun icini kemiren bi soru.
kanbar bızı habersız bırakma ınan aıle gıbı olduk burda . senın ve bebıslerının meraqk ederızKızlar 24.haftaya girdik kızım ve oğlumla...
Epeyi zorlanmaya başladım.
Artık çok sık giremeyebilirim..
Elimden geldiğince,sağlığım izin verdikçe yine de girmeye gayret edeceğim.
Kalbim sizlerle,birbirinize destek olun,topiğe sahip çıkın.
Hepinizin güzel haberlerinizi takip ediyor,hamilelik müjdenizi gebelik topiğimize mutluluklayazıyor olacağım.
Sevgilerimle.
incikul canım benimde 28 inde bitiyor ilaçlarım irem hanım ilaç bitince tekrar görüşelim dedi tedavinin nasıl süreceğini anlatıcam dedi test sonuçlarınız güzel ben sizinle irtibata geçicem demişti siz konuşmadınız mı bence stres yapma önce ilaç bitsin bakalım inşallah herşey yolunda gider ikimiz içinde ben muhtemelen temmuzun 13 - 16 arası kıbrıstayım senin için bir tarih aralığı belli mi bana tarihi irem hanım verdi[/QUOTE
Adet oluyor ben.ama gecen ay kistt vardi adet gecikti.tarlusal ictim 10 gun sonrasi anca adet oldum.aklima geldi.esimin yıllık ixnine gore ayarladik.
Evet oluyorumda kist filan sık oluyo bende.d.kont. hapi verdi onun icin.umarim sikinti olmaz.20 sine kadar okursun dedi iremcik.hayirlisi bakalimGünaydın canım,
Normalde adet oluyor musun, yumurtlaman nasıl. Menopoza girdiysen daha kolay. Doktorün sana Lucrin depot kullandıracak mı? Lucrin kullanacaksan yumurtluyorsun demektir.
Stres yapmamaya çalış. Adetini etkiler. Donorleri zaten senin siklusuna göre ayarlarlar, korkma.
incikul canım benimde 28 inde bitiyor ilaçlarım irem hanım ilaç bitince tekrar görüşelim dedi tedavinin nasıl süreceğini anlatıcam dedi test sonuçlarınız güzel ben sizinle irtibata geçicem demişti siz konuşmadınız mı bence stres yapma önce ilaç bitsin bakalım inşallah herşey yolunda gider ikimiz içinde ben muhtemelen temmuzun 13 - 16 arası kıbrıstayım senin için bir tarih aralığı belli mi bana tarihi irem hanım verdi
Konuştuk elbettede ya gecikince ne olacak.arkadasta kist oldu kafa ma hep o takiliyor.unarim bi aksilik olmazda gider giderim.yazarim herseyi burdan.gidecek arkadaslara yardimci oluruz.olumlu sonuç alarak da hepimiz burdan sevinclerimizi paylasiriz.incikul canım benimde 28 inde bitiyor ilaçlarım irem hanım ilaç bitince tekrar görüşelim dedi tedavinin nasıl süreceğini anlatıcam dedi test sonuçlarınız güzel ben sizinle irtibata geçicem demişti siz konuşmadınız mı bence stres yapma önce ilaç bitsin bakalım inşallah herşey yolunda gider ikimiz içinde ben muhtemelen temmuzun 13 - 16 arası kıbrıstayım senin için bir tarih aralığı belli mi bana tarihi irem hanım verdi
oyy hadi maşallah :) burda yaptıran arkadaşlar var canım onlara mesaj at yardımcı olabilirler , Firdevs hn da yapıyor istersen onada sorSlm arkadaslar bizimde ucuzmus bebekler,ucuz olupta ikize indirgeyenler nasil yaptiniz,otekilerinde riski oluyormus.dusuk riski.
Maşallah arkadasim.oMaşallahonce bir göründü sonra iki şimdi 3 oldu :) sayfada okumuştum yapriran vardı. Ama iyi bir dr bulmak lazım. Hangi ildesin sen?Slm arkadaslar bizimde ucuzmus bebekler,ucuz olupta ikize indirgeyenler nasil yaptiniz,otekilerinde riski oluyormus.dusuk riski.
maşallah arkadaşım hadi hayırlısı yaptıran arkadaşlar vardı sana yardımcı olacaklardır.Slm arkadaslar bizimde ucuzmus bebekler,ucuz olupta ikize indirgeyenler nasil yaptiniz,otekilerinde riski oluyormus.dusuk riski.
Maşallah hayırlısı olsun sana kaçıncı gün Embriyo su konmuştuSlm arkadaslar bizimde ucuzmus bebekler,ucuz olupta ikize indirgeyenler nasil yaptiniz,otekilerinde riski oluyormus.dusuk riski.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?