Merhaba Smile Life. Biz henüz gidemedik Kıbrıs'a. Benim donörün yumurtaları donduruldu. Endometriyum zarımın kalınlaşmasını bekliyoruz. Yarın yine kontrol var.Benimde eşim bugün Kıbrısta bugün akşam dönüyor.22 haziranda transfer için gidiyoruz Allah nasip ederse
Sen yumurta donasyonumu yaptiriyosun.canim lutfen uasadiklari.i.bizle paylasmani istiyoruz transferden sonra yolun acik olsun hayirli haberlerle gelArkadaşlar, kısmetse yarın Kıbrıs'a gidiyoruz. Sanırım haftabaşında trasnfer olur, 24ünde dönmüş olacağız. Heyecandan uyuyamıyorum :)
Gidecek olan arkadaşlar için döndüğümde yaşadıklarımı paylaşacağım.. Dualarınızı esirgemeyin.
Adetimin nezaman olacagini biliyorlar gecen hafta iremle konusmustuk hapini 22 sinde birak.zaten d.kontrol hapini biraktiktan sonra 4.gunde adetim geliyor yaklasik 26 haziran gibi herhalde yeterli zaman olur onlar icinSon adetin ilk günü yetismez gb gelior.bir ay önce dendi bana. Onlar icin donorbilgisi vede hazirlanmasi icin yeterli bir sure dendi.yinede bi durumunuzu bilgilendirin.net degilseniz bile bu zaman dilimine ihtiyaciniz var.
Sen yumurta donasyonumu yaptiriyosun.canim lutfen uasadiklari.i.bizle paylasmani istiyoruz transferden sonra yolun acik olsun hayirli haberlerle gel
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Kizlar benimkiler ikiz bugun ilk randevumdu
HAYIRLI UĞURLU OLSUN CANIM BENDE ÖNÜMÜZDEKİ AY DONASYONA GİDECEM BANA YAPILAN İŞLEMLERİN HAKKINDA BİLGİ VERE BİLERMİSİN ÇOK HEYACANLIYIM MERAK EDİYORUM OLACAKLARIevet arkadaşım, yumurta donasyonu için gidiyorum.
Benurde cok sevindim sağlıkla kucagina almak.nasip etsin canim seninde mi yumurta donasyonuydu bize deneyinlerini paylasirmisin transferden once ve sonraKizlar benimkiler ikiz bugun ilk randevumdu
Canım çok sevindim. Allah tamamına erdirsin canım.Kizlar benimkiler ikiz bugun ilk randevumdu
hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyorumMerhaba Smile Life. Biz henüz gidemedik Kıbrıs'a. Benim donörün yumurtaları donduruldu. Endometriyum zarımın kalınlaşmasını bekliyoruz. Yarın yine kontrol var.
oyy tatlişkolar maşallahKizlar benimkiler ikiz bugun ilk randevumdu
Hoşgeldinnn sana tavsiyem lütfen bu topiği baştan sona oku .Çok faydalı olacak ve psikolojik olarak çok rahatlayacaksın sorduğun soruların cevabının hepside var zaten .Ama ben sana yazayım .Yumurta donasyonu paket alırsan 5500 euro yok izin sıkıntısı var dersen 4700 euro fakat uçak biletleri oradaki transfer ve oteli kendin ayarlıyorsun. Bizim öyle oldu eşimin izin durumunu ayarlayamadık. 1100 tl fark etti yani daha uygun oldu. Tabi yaz dönemi olduğu için uçak biletleri pahalı buna rapmen daha düşük oldu. Sen nasıl gitmek istediğine karar ver paket zaten kolay .Paket gitmeyeceksen ben Allah izin verirse aksilik çıkmazsa pazartesi gidiyorum sana paketsz masrafını tek tek yazarım.Donere gelince canım senin ve eşinin resmini isitiyorlar ve kan gruplarınız ona göre seçiyorlar irem hanıma sorarsın .Kesinleştiğinde donor bilgilerini gönderiyorlar uyruk boy kilo saç rengi ten rengi bazı tahlilleri (hastalık olmadığına dair )mesleği gibi. regl olduğunda 3.gün ilaç protokolüne başlıyorsun ilaçlar kişiye ve tahlil sonuçlarına göre değişebilir.İlaç protokolünü regl olduğunuz gün isteyin ben öyle yaptm burdaki dr.ma yazdrdm ikisini karşılamıyordu toplam 130 tl ödedim .MERHABA KIZLAR BENDE YENİ ÜYE SAYILIRIM FİRDEVS HANIMIN YENİ HASTALARINDAN BİRİYİM İNŞALLAH TEDAVİM YENİ ADET TARİHİMLE BAŞLAYACAK VE DONASYONA KARAR VERDİM ÇÜNKÜ ANKARA'DA YAPTIĞIM 3. TÜP BEBEK DENEMEMDE BAŞARISIZ OLDU...42 YAŞA GELDİM KENDİMDE EBE HEMŞİREYİM AMA NE YAZIK KI, MARANGOZUN KAPISI OLMAZ MİSALİ ÇOCUK SAHİBİ OLAMADIM.HAYIRLISI ALLAH'TAN DİYEREK HERKESE BAŞARILAR BOL ŞANSLAR HAYIRLI EVLATLAR DİLİYORUM BURADAN YAZILARINIZI OKUYARAK BİR NEVİ DESTEK ALIYORUM BİLGİ EDİNİYORUM İNŞALLAH SİZLERİN MESAJLARI YORUMLARI SAYESİNDE NASIL BİR YOL İZLEYECEĞİME KARAR VERİYORUM BANA HASTANE HAKKINDA ULAŞIM KONAKLAMA TEDAVİDE NE YAPMAM GEREKİYOR MASRAFLARINIZ VE EN ÖNEMLİSİ DONÖRLERİ NASIL SEÇİYORLAR HAKKINDA BİR BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM
tabiki paylaşırım.Smile life transfer sonrasi bizele yasadiklarini ordaki ortami.paylasirmisin bizden önce gittigin icin bize örnek olman ve rahatlatman acisindan
HAYIRLI UĞURLU OLSUN CANIM BENDE ÖNÜMÜZDEKİ AY DONASYONA GİDECEM BANA YAPILAN İŞLEMLERİN HAKKINDA BİLGİ VERE BİLERMİSİN ÇOK HEYACANLIYIM MERAK EDİYORUM OLACAKLARI
Canim benim maşallah. ,ii bi dr bulman şart. .senin icin hayırlısı olsun..Slm arkadaslar bizimde ucuzmus bebekler,ucuz olupta ikize indirgeyenler nasil yaptiniz,otekilerinde riski oluyormus.dusuk riski.
Hayirlisi bakalım canım hersey güzel olacak. .Hayır değilim bizim de önümüzdeki hafta transfer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?