Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Benimde eşim bugün Kıbrısta bugün akşam dönüyor.22 haziranda transfer için gidiyoruz Allah nasip ederse
Merhaba Smile Life. Biz henüz gidemedik Kıbrıs'a. Benim donörün yumurtaları donduruldu. Endometriyum zarımın kalınlaşmasını bekliyoruz. Yarın yine kontrol var.

Sen yumurta donasyonumu yaptiriyosun.canim lutfen uasadiklari.i.bizle paylasmani istiyoruz transferden sonra yolun acik olsun hayirli haberlerle gel

Son adetin ilk günü yetismez gb gelior.bir ay önce dendi bana. Onlar icin donorbilgisi vede hazirlanmasi icin yeterli bir sure dendi.yinede bi durumunuzu bilgilendirin.net degilseniz bile bu zaman dilimine ihtiyaciniz var.
Adetimin nezaman olacagini biliyorlar gecen hafta iremle konusmustuk hapini 22 sinde birak.zaten d.kontrol hapini biraktiktan sonra 4.gunde adetim geliyor yaklasik 26 haziran gibi herhalde yeterli zaman olur onlar icin

evet arkadaşım, yumurta donasyonu için gidiyorum.
HAYIRLI UĞURLU OLSUN CANIM BENDE ÖNÜMÜZDEKİ AY DONASYONA GİDECEM BANA YAPILAN İŞLEMLERİN HAKKINDA BİLGİ VERE BİLERMİSİN ÇOK HEYACANLIYIM MERAK EDİYORUM OLACAKLARI

Smile life transfer sonrasi bizele yasadiklarini ordaki ortami.paylasirmisin bizden önce gittigin icin bize örnek olman ve rahatlatman acisindan

Hoşgeldinnn sana tavsiyem lütfen bu topiği baştan sona oku .Çok faydalı olacak ve psikolojik olarak çok rahatlayacaksın sorduğun soruların cevabının hepside var zaten .Ama ben sana yazayım .Yumurta donasyonu paket alırsan 5500 euro yok izin sıkıntısı var dersen 4700 euro fakat uçak biletleri oradaki transfer ve oteli kendin ayarlıyorsun. Bizim öyle oldu eşimin izin durumunu ayarlayamadık. 1100 tl fark etti yani daha uygun oldu. Tabi yaz dönemi olduğu için uçak biletleri pahalı buna rapmen daha düşük oldu. Sen nasıl gitmek istediğine karar ver paket zaten kolay .Paket gitmeyeceksen ben Allah izin verirse aksilik çıkmazsa pazartesi gidiyorum sana paketsz masrafını tek tek yazarım.Donere gelince canım senin ve eşinin resmini isitiyorlar ve kan gruplarınız ona göre seçiyorlar irem hanıma sorarsın .Kesinleştiğinde donor bilgilerini gönderiyorlar uyruk boy kilo saç rengi ten rengi bazı tahlilleri (hastalık olmadığına dair )mesleği gibi. regl olduğunda 3.gün ilaç protokolüne başlıyorsun ilaçlar kişiye ve tahlil sonuçlarına göre değişebilir.İlaç protokolünü regl olduğunuz gün isteyin ben öyle yaptm burdaki dr.ma yazdrdm ikisini karşılamıyordu toplam 130 tl ödedim .

kızlar ben paket aldım ama bana 5300 euro denilmişti şimdi 5500 nasıl olmuş onu anlayamadım bana gönderdiği e-maildede yazmış bu geçen seneki fiyat 2014 ben bu şubatta tekrar irtibata geçtim bu sene kesin yapılacak diye fiyatta değişiklik yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…