Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Inanki hic heyecan yapamiyorsun bile ben de heyecanlanirim diye düşünmüştüm ama okadar sakindim ki sanki ben onlari daha önce taniyormusum gibi hisettim okadar ilgililer zaten paket oldugu icin kafan rahat kendileri ayarliyorlar herseyi biz oteldeyiz gelirsen görüşürüz ins daha bizim carsamba transfer yumuslarim büyüyor

kızlar kadir gecesi bugünnnnnnnnnn dua edelim hepimiz birbirimize burda olsun olmasın tüm yüregi yananlara.kanbar bacım inşallah dualarımız kabul olur burda dogumdan gelince dogdu dogdu ie sevinçlerimizde yaşanır.herkes umutlu inşallah rabbim boş çıkarmayacak.şimdiden tüm dualara amin diyeyim ne olur sag salim oglumla eve gelmem içinde benide hatırlayın şu mübarek günde

Am
Amin insallah canım Rabbim bu gecenin hurmetine biz kullarinin dualarını kabul eylesin

Kızlar artık kibristayiz irem hanim ve Firdevs hanim la görüştük ben böyle Candan davranan hasta Koordinatörü görmedim irem hanim için söyledikleriniz azmiş bile maşallah insanı çok rahatlatiyorlar bizden sonra gelecek olan arkadaşlar içiniz rahat olabilir Firdevs hanim da gayet samimi inşallah bizde buradan bebislerimizle dönünce bu mübarek gece de herkesin dualarıni bekliyoruz benim dualarimizi sizlerde varsınız bizim için artık güzel bir tatil başlıyor transfere kadar

Büyük.adanolu otelindeyseniz bende burdayim istersen gorusebiliri

Günaydın prensesler bu gün transferimin 8.gunu rahmim yumurtaliklarım belim kasiklarim ağrıyor adet olacam gibi içimde bir umutsuzluk baş aldı allah yardımcımız olsun bu yolda yürüyen tüm arkadaşlarımın muradını versin inşallah

Benim de 7.gun ama hic bi değişiklik yok bende.dun fitile beraber kahve tortu da geldi.agladim bi sürü. Olmadi gb .hem 5.gun embriyo su hem 3 tane illa bi tuhaflik hisseder insan.bende hic bisey yok arkadaslar.moralim cok bozuk. Hic bi değişiklik olmayip hamile kalanlar oldu mu bi yardim lütfen

Kızlar endişelenmeyin lütfen bendede belirti olmadı hamile olduğumu öğrendikten sonra göğüs üzerindeki damarlarımın belirginleştiğini fark ettim ve yeni çıkıyor gibi acıdılar. Belirti için henüz erken. 5+6 oldum bende hala miğde bulantısı yok bazen hiç olmayabilirmiş.Fitille beraber açık kahve akıntı bendede oldu ireme söyledim progestanın bazen renkli geri gelebildiğini endişelenmemem gerektiğini söyledi tortu olatak gördüğünde progestandır .10.günde kan testi yaptırabilirsiniz güzel haberlerinizi bekliyoruz. umutnur yazdıkların aynı zamanda hamilelik belirtileri canım bu arada eczaneden test alıp bakmayın moraliniz bozulabilir ben kan testinde pozitifi gördüm eve gelince eczaneden aldığımıda yaptım negatif çıktı en garanti kan testi

Son düzenleme:
2 gündür tiroidim yükselmiş ondan dolayı tsh hormonu bakılıyor aynene bthcg de bakıyorlar yani 8.ve 9. gün transfer sonrası bu gün betam 0.100 bundan sonra yükselecegine inanamıyorum artık agrılarım herhalde çok ilaç kullandıgımdan dolayıdır 5.gün embriyosu blastokis 4 tane koyulmuş hiç belirti ve test sonucu olmaması normalmi degilmi bilmiyorum hayırlısı allahtan diyorum..allah büyüktür inşallah

ben test yaptırdığım gün bir bayan anlattı 3. deneme normal tüp bebek 8.gün 0.26 çıkmış deprosyana girmiş olmadı diye 12. gün tekrar baktırmış 300 ve ikizi olmuş sonrasındada doğal yolla bir oğlan çocuğu daha olmuş dur bakalım inşallah güzel bir süprizle karşılaşırsın sende canım .troidin tedaviye başladığında yüksekmiydi

Evet daha 2 ay önce 7.2 di şimdi 3.2 ama transfer öncesi yani 4 temuz da 1.19 idi kafam karışmış iyice allah büyüktür artık beklemekten başka çaremiz yok

İnşallah Tuanacım Kadir Gecesi çok dua ettim,Allah kabul etsin dualarımızı,sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah,amin.
Sen oğlunla,ben oğlum ve kızımla inşallah sağsalim doğum yapıp evimize dönmemizi nasip etsin Rabbim.
Darısı da dileyen,bekleyen tüm anne adaylarının ve hamilelerin başına inşallah. AMİN.

Rabbim bu Mübarek Ramazan ayında senin de yüzünü güldürsün dilerim.

Tüm dualarımız birbirimize Fisaycım,hepimiz birer birer ANNE olacağız Rabbimin de yardımıyla.

Esas büyük belirtiler , testten sonraki dönemde,yani hamilelik döneminde belirginleşiyor.
Boşuna belirti arayıp ta kendinizi de ,karnınıza yeni yeni can bulmakta olan bebeğinizi de üzmeyin.
Benim de sadece bel ağrısı,sık tuvalete çıkma ve göğüslerde hassasiyet olmuştu.
Bir önceki hamileliğimde hiç belirti yoktu diyebilirim.(Ekim 2014'de de pozitif olmuştu benim,kendi yumurtalarımla,5 haftaya kadar devam etmişti.)

Bizim icin dua eden tüm kader arkadaslarim.insallah sagsalim.bebeklerinizi.kucaginiza alirsiniz o günleri beraber görürüz rabbim hakkimizda en hayirli olani layık görsün bizler icin dualarimiz kabul eylesin.
Buketcim inanıyorum ki herşey çok güzel olacak senin için de,heyecanla bekliyorum hamilelik müjdeni.

Günaydın canlarım benim,dün Kıbrıstan geldik.Pazartesi günü çok şükür transferim oldu.Bir akşam Ctıy Royal Otelde dinlendik.Dün sabahta İstanbula geri döndük.Çok şükür şimdi iyiyim.Herşeyi zamana bıraktık artık.Gerisi Allahtan...İnş Allahım nasip eder hepimize hayırlı,sağlıklı,eli ayağı düzdün bebekler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…