- 28 Eylül 2014
- 169
- 206
- 53
OOOOO MAŞALLAH HAYIRLI OLSUN BACIM RABBİM KUCAGINADA ALMAYI NASİP ETSİNTuana cim maşallah oğluna :) birguzel haberde benden olsun arkadaslar.rabbim hamileyimmmmmm yazmayi nasip etti.deli gibiyim bugün. Mal gibi :)) 10.gunu degerim 142 irem ikiz olabilir olmayabilir de dedi gorecegiz.bin şükür. Şunu burdan yazmak isterim ki onceden gebelikler yasadim hep hissetim bunda hic mi hic.gercekten belirti aramamak lazim mis.hmis.hepinize teşekkür ediyorum. Bu ekibe givenin okuyan binlerce kişiye örnek olayim.umutlu olun.pes ettigim gün dün du,bugün ruyam oldu.
Masalaaaaalaaaaaaahhhhh allah sağlıklı sahhetli bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım benim bayramda seninle beraber çok mutlu olduk Rabbim senide bebeğini de korusun inşallahTuana cim maşallah oğluna :) birguzel haberde benden olsun arkadaslar.rabbim hamileyimmmmmm yazmayi nasip etti.deli gibiyim bugün. Mal gibi :)) 10.gunu degerim 142 irem ikiz olabilir olmayabilir de dedi gorecegiz.bin şükür. Şunu burdan yazmak isterim ki onceden gebelikler yasadim hep hissetim bunda hic mi hic.gercekten belirti aramamak lazim mis.hmis.hepinize teşekkür ediyorum. Bu ekibe givenin okuyan binlerce kişiye örnek olayim.umutlu olun.pes ettigim gün dün du,bugün ruyam oldu.
Canım çok tebrik ederim bitanem,çok sevindim,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Tuana cim maşallah oğluna :) birguzel haberde benden olsun arkadaslar.rabbim hamileyimmmmmm yazmayi nasip etti.deli gibiyim bugün. Mal gibi :)) 10.gunu degerim 142 irem ikiz olabilir olmayabilir de dedi gorecegiz.bin şükür. Şunu burdan yazmak isterim ki onceden gebelikler yasadim hep hissetim bunda hic mi hic.gercekten belirti aramamak lazim mis.hmis.hepinize teşekkür ediyorum. Bu ekibe giveniim.çok sevindn okuyan binlerce kişiye örnek olayim.umutlu olun.pes ettigim gün dün du,bugün ruyam oldu.
Umutnur bu nasıl bir mucize,çok sevindim,şükürler olsun Rabbime ve Ramazanın hayrına,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,amin.Buda bayram muzise işte son tahlil yapıp ilaçları bırak dedi firdevs hanım bu gün test yaptım işte 12 temuzdan düne kadar 0.100 olan bthcg bu gün 112.7aglasammı gulsemmi bilmiyorum artık hayırlı bayramlar herkese Rabbim kimsenin umudunu sondürmesin inşallah bana erken test yapma dersi verdi allah
Cnm cok sevindim allahim tamamina erdirsinBuda bayram muzise işte son tahlil yapıp ilaçları bırak dedi firdevs hanım bu gün test yaptım işte 12 temuzdan düne kadar 0.100 olan bthcg bu gün 112.7aglasammı gulsemmi bilmiyorum artık hayırlı bayramlar herkese Rabbim kimsenin umudunu sondürmesin inşallah bana erken test yapma dersi verdi allah
ben sana demedim mi tatlım valla görünce mutluluktan çığlık attım :)Buda bayram muzise işte son tahlil yapıp ilaçları bırak dedi firdevs hanım bu gün test yaptım işte 12 temuzdan düne kadar 0.100 olan bthcg bu gün 112.7aglasammı gulsemmi bilmiyorum artık hayırlı bayramlar herkese Rabbim kimsenin umudunu sondürmesin inşallah bana erken test yapma dersi verdi allah
Cok güzel haber bu arkadasim Allah emeklerini bosa cikarmadi.sesini.duydu darisi bizlere olur insallah safak 10Buda bayram muzise işte son tahlil yapıp ilaçları bırak dedi firdevs hanım bu gün test yaptım işte 12 temuzdan düne kadar 0.100 olan bthcg bu gün 112.7aglasammı gulsemmi bilmiyorum artık hayırlı bayramlar herkese Rabbim kimsenin umudunu sondürmesin inşallah bana erken test yapma dersi verdi allah
Buda bayram muzise işte son tahlil yapıp ilaçları bırak dedi firdevs hanım bu gün test yaptım işte 12 temuzdan düne kadar 0.100 olan bthcg bu gün 112.7aglasammı gulsemmi bilmiyorum artık hayırlı bayramlar herkese Rabbim kimsenin umudunu sondürmesin inşallah bana erken test yapma dersi verdi allah
12.gün test yaptırıp gittim. üç gün arayla test istedi betahcg. yani yükselişi takip etti .1500 ü görünce keseye bakalım dedi. keseyi 5+1 de gördük o gün beta hcg 2121 dü .6. haftanın sonuna doğru kalp atışına bakalım dedi .Kizlar transfer in 10.gunu sabah 142 olan degerim 11.gun aksami 342 idi.hidi.hafif bi kanama oldu onun icin yaptirdim.tekli gebelikmi sizce?? Dr.a nezaman gideyim.simdi gitmek anlamsiz gibi.siz ne zaman gittiniz.ilaclariniza devam mi ediyosunuz hala merak etim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?